BELEDİYE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE ETÜD MERKEZİ HAZIRLADI

YAŞAM 10.06.2019 - 17:00, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4231+ kez okundu.
 

BELEDİYE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE ETÜD MERKEZİ HAZIRLADI

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, finallere hazırlanan MAKÜ öğrencilerine yönelik çalışma ortamı hazırlamaya devam ediyor.
 Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, finallere hazırlanan MAKÜ öğrencilerine yönelik çalışma ortamı hazırlamaya devam ediyor 11- 14 Haziran ve 17- 20 Haziran tarihleri arasında Burdur Belediyesi Cumhuriyet Yaşam Merkezi’ni üniversite öğrencilerinin finallere çalışabilmesi için etüt merkezi haline getirdi. Burdur Belediyesi Cumhuriyet Yaşam Merkezi 11- 14 Haziran ve 17- 20 Haziran tarihleri arasında finallere hazırlanan MAKÜ’lü öğrenciler için öğlen 13.00 ile gece 01.00 saatleri arasında öğrenciye hizmet verecek. 1000 öğrenciye ücretsiz Wi-fi, şarj imkanı, yemek molasına imkanı olmayan öğrencilere gece çorbası ve çay, nescafe ikramında bulunulacak. Başkan Ercengiz yaptığı açıklamada “Üniversite öğrencilerimizin rahat bir ortamda çalışabilmeleri için salonumuzu çalışma ortamına uygun bir şekilde düzenledik. Şehrimize okumak için gelen emanet gençlerimize, elimizden gelen tüm imkanları sağlamaya çabalıyoruz.Salondaki görevli arkadaşlarımız da öğrencilerimiz ihtiyaçları için orada hazır bulunacaklar. Mehmet Akif Ersoy Üniversitemizde okuyan ve finallere girecek tüm öğrencilerimize başarılar dilerim” dedi.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, finallere hazırlanan MAKÜ öğrencilerine yönelik çalışma ortamı hazırlamaya devam ediyor.

 Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, finallere hazırlanan MAKÜ öğrencilerine yönelik çalışma ortamı hazırlamaya devam ediyor 11- 14 Haziran ve 17- 20 Haziran tarihleri arasında Burdur Belediyesi Cumhuriyet Yaşam Merkezi’ni üniversite öğrencilerinin finallere çalışabilmesi için etüt merkezi haline getirdi.

Burdur Belediyesi Cumhuriyet Yaşam Merkezi 11- 14 Haziran ve 17- 20 Haziran tarihleri arasında finallere hazırlanan MAKÜ’lü öğrenciler için öğlen 13.00 ile gece 01.00 saatleri arasında öğrenciye hizmet verecek. 1000 öğrenciye ücretsiz Wi-fi, şarj imkanı, yemek molasına imkanı olmayan öğrencilere gece çorbası ve çay, nescafe ikramında bulunulacak.

Başkan Ercengiz yaptığı açıklamada “Üniversite öğrencilerimizin rahat bir ortamda çalışabilmeleri için salonumuzu çalışma ortamına uygun bir şekilde düzenledik. Şehrimize okumak için gelen emanet gençlerimize, elimizden gelen tüm imkanları sağlamaya çabalıyoruz.Salondaki görevli arkadaşlarımız da öğrencilerimiz ihtiyaçları için orada hazır bulunacaklar. Mehmet Akif Ersoy Üniversitemizde okuyan ve finallere girecek tüm öğrencilerimize başarılar dilerim” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.