BELEDİYE VATANDAŞA YARDIM İÇİN BİR HİZMETİ DAHA DEVREYE SOKTU

YAŞAM 24.04.2019 - 12:49, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4554+ kez okundu.
 

BELEDİYE VATANDAŞA YARDIM İÇİN BİR HİZMETİ DAHA DEVREYE SOKTU

Burdur Belediyesi, vatandaşlarını acılı gününde de yalnız bırakmıyor.Başkan Ercengiz, sosyal belediyecilik anlayışı ile yakınlarını kaybeden cenaze sahiplerine yardım için bir hizmeti daha devreye soktu.
Burdur Belediyesi, vatandaşlarını acılı gününde de yalnız bırakmıyor. Sosyal belediyecilik anlayışıyla yürüttükleri çalışmalar kapsamında, vatandaşların ihtiyaçlarına öncelik tanıyan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, yakınlarını kaybeden cenaze sahiplerinin taziyelerini rahat bir ortamda kabul etmesi için taziye çadırı kuruyor. Günümüzde taziye kabulünde vatandaşlar, evlerindeki yetersiz mekan sorunu nedeniyle zorlanıyor. Ailelerin bu üzüntülü ve yaslı günlerinde sıkıntıyı bir nebze de olsa aşabilmelerini amaçlayan Burdur Belediyesi, kurulumu kolay 45 m2’lik taziye çadırlarını Burdur genelinde vatandaşlarla buluşturacak. Vatandaşlarını acılı günlerinde yalnız bırakmayan Burdur Belediyesi, yakınlarını kaybedenlerin evlerine pide, ayran ikramının yanı sıra masa ve sandalye de yolluyordu. Taziye hizmetlerine bir yenisi daha eklenerek acılı ailelerin taziyelerini rahat bir ortamda kabul etmesi için evlerinin önüne taziye çadırı da kuruyor. Vatandaşın isteği Mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla yaptığı görüşmelerde taziye çadırı talebinin yoğun olduğunu söyleyen Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Acılı günlerinde yapılan taziye ziyaretleri bizim geleneklerimizde var. Nüfus yoğunluğunu ve konut yapılarını düşününce bu tip buluşmalarda zorluklar yaşanıyor. Bu çadırlar da bunun için çok önemli. Vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz projelere devam edeceğiz” dedi.  
Burdur Belediyesi, vatandaşlarını acılı gününde de yalnız bırakmıyor.Başkan Ercengiz, sosyal belediyecilik anlayışı ile yakınlarını kaybeden cenaze sahiplerine yardım için bir hizmeti daha devreye soktu.

Burdur Belediyesi, vatandaşlarını acılı gününde de yalnız bırakmıyor. Sosyal belediyecilik anlayışıyla yürüttükleri çalışmalar kapsamında, vatandaşların ihtiyaçlarına öncelik tanıyan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, yakınlarını kaybeden cenaze sahiplerinin taziyelerini rahat bir ortamda kabul etmesi için taziye çadırı kuruyor.

Günümüzde taziye kabulünde vatandaşlar, evlerindeki yetersiz mekan sorunu nedeniyle zorlanıyor. Ailelerin bu üzüntülü ve yaslı günlerinde sıkıntıyı bir nebze de olsa aşabilmelerini amaçlayan Burdur Belediyesi, kurulumu kolay 45 m2’lik taziye çadırlarını Burdur genelinde vatandaşlarla buluşturacak. Vatandaşlarını acılı günlerinde yalnız bırakmayan Burdur Belediyesi, yakınlarını kaybedenlerin evlerine pide, ayran ikramının yanı sıra masa ve sandalye de yolluyordu. Taziye hizmetlerine bir yenisi daha eklenerek acılı ailelerin taziyelerini rahat bir ortamda kabul etmesi için evlerinin önüne taziye çadırı da kuruyor.

Vatandaşın isteği

Mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla yaptığı görüşmelerde taziye çadırı talebinin yoğun olduğunu söyleyen Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Acılı günlerinde yapılan taziye ziyaretleri bizim geleneklerimizde var. Nüfus yoğunluğunu ve konut yapılarını düşününce bu tip buluşmalarda zorluklar yaşanıyor. Bu çadırlar da bunun için çok önemli. Vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz projelere devam edeceğiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.