BELEDİYE YOLGÜZERGAHI TİCARETİ İÇİN İLK ADIMI ATTI

TURİZM 02.10.2019 - 12:50, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3423+ kez okundu.
 

BELEDİYE YOLGÜZERGAHI TİCARETİ İÇİN İLK ADIMI ATTI

Burdur’un el emeği göz nuru ürünleri ile Burdur’a özgü lezzetlerin sergilenip satışının yapılacağı Burdur Belediyesi El Sanatları Merkezi’nin cafe ve Restoran’ı hizmete açıldı.
Yapılan açıklamada Burdur’un yol boyu ticareti için önemli bir merkez olduğunu ve  El emeği ürünler ile yöresel lezzetlere sahip çıkan Burdur Belediyesi, Atatürk Mahallesi -Fethiye karayolu üzerinde bulunan ve Burdur’un el emeği göz nuru ürünleri ile Burdur’a özgü lezzetlerin sergilenip satışının yapılacağı Burdur Belediyesi El Sanatları Merkezi’nin cafe ve Restoran’ı hizmete açıldı. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in girişimleri ile projelendirilen ve Burdur’un turizm girişimlerinde, yol turizmine katkı sağlaması amacıyla Burdur-Fethiye Karayolu üzerinde hizmete sunulan El Sanatları Merkezi, Cafe ve Restoran bölümünü de hizmete açtı. İlimize gelen tur otobüslerine yönelik yöresel lezzetlerin tanıtımının yanı sıra, toplu yemek ve organizasyonlar ile vatandaşlara hizmet verecek olan Burdur Belediyesi EL Sanatları Merkezi Cafe ve Restoran, Burdur’a özgü yöresel tarhana çorbası, sarma aşı, erişte, Burdur Şiş, testi Kebabı, Tandır, Kabak Helvası gibi lezzetlerin yanı sıra, kafeterya kısmında çok kapsamlı sıcak soğuk içecek tüm kahve çeşitleri ile farklı seçenekler sunuyor. Hizmete giren El Sanatları Merkezi Cafe ve Restoran’ın yol turizmine önemli ivme kazandıracağına değinen Belediye Başkanı Alı Orkun Ercengiz, El Sanatları Merkezimiz bir cazibe merkezi olacak. Fethiye Yolu üzerinde bulunan merkezimiz ile hem yol turizmini değerlendirerek yolculuk yapan turistlere yöremiz ürünlerini ve lezzetlerini tanıtıyor, hem de hemşerilerimize hizmet sunuyoruz. Burdur’umuza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum  
Burdur’un el emeği göz nuru ürünleri ile Burdur’a özgü lezzetlerin sergilenip satışının yapılacağı Burdur Belediyesi El Sanatları Merkezi’nin cafe ve Restoran’ı hizmete açıldı.

Yapılan açıklamada Burdur’un yol boyu ticareti için önemli bir merkez olduğunu ve  El emeği ürünler ile yöresel lezzetlere sahip çıkan Burdur Belediyesi, Atatürk Mahallesi -Fethiye karayolu üzerinde bulunan ve Burdur’un el emeği göz nuru ürünleri ile Burdur’a özgü lezzetlerin sergilenip satışının yapılacağı Burdur Belediyesi El Sanatları Merkezi’nin cafe ve Restoran’ı hizmete açıldı.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in girişimleri ile projelendirilen ve Burdur’un turizm girişimlerinde, yol turizmine katkı sağlaması amacıyla Burdur-Fethiye Karayolu üzerinde hizmete sunulan El Sanatları Merkezi, Cafe ve Restoran bölümünü de hizmete açtı. İlimize gelen tur otobüslerine yönelik yöresel lezzetlerin tanıtımının yanı sıra, toplu yemek ve organizasyonlar ile vatandaşlara hizmet verecek olan Burdur Belediyesi EL Sanatları Merkezi Cafe ve Restoran, Burdur’a özgü yöresel tarhana çorbası, sarma aşı, erişte, Burdur Şiş, testi Kebabı, Tandır, Kabak Helvası gibi lezzetlerin yanı sıra, kafeterya kısmında çok kapsamlı sıcak soğuk içecek tüm kahve çeşitleri ile farklı seçenekler sunuyor.

Hizmete giren El Sanatları Merkezi Cafe ve Restoran’ın yol turizmine önemli ivme kazandıracağına değinen Belediye Başkanı Alı Orkun Ercengiz, El Sanatları Merkezimiz bir cazibe merkezi olacak. Fethiye Yolu üzerinde bulunan merkezimiz ile hem yol turizmini değerlendirerek yolculuk yapan turistlere yöremiz ürünlerini ve lezzetlerini tanıtıyor, hem de hemşerilerimize hizmet sunuyoruz. Burdur’umuza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.