BEN ZOR GÜNLERİN BAŞKANIYIM

SİYASET 25.09.2019 - 15:30, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3324+ kez okundu.
 

BEN ZOR GÜNLERİN BAŞKANIYIM

Benim partim bana sen 10 yıl belediye başkanlığı yaptın sağ ol diyemedi .Anca hırsız dedi hain dedi. Kırıldım üzüldüm ama partimden vazgeçmedim.
Yeşilova eski Belediye Başkanı Nuri Özbek, Şahsına çeşitli çevreler tarafından yöneltilen suçlar nedeniyle açıklama yaptı. Nuri Özbek kendisi görev de olduğu zamanlar CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından övgüyle taltif edildiğini, ancak Burdur CHP İl örgütü ve İlçe örgütü tarafından kendisine sahip çıkılmadığını dile getirdi. Zamanla kendi binasını alan bir CHP ilçe yönetimi yarattım .Tüm bu süreç sonunda belediye başkanlığına layık görüldüm. Makama geldiğim ilk hafta belediye hesaplarına haciz konuldu. Esnafa olan borçlardan dolayı veresiye hizmet alınacak kimse yoktu . Belediyemizin O zaman kendi akaryakıt istasyonumuz  olmadığı için bizden önceki dönemin mazot borcunu ödemediğimiz sürece araçlarımızı dolduramıyorduk. Kredi kartımla mazot borcunu ödeyip çöp arabalarını çalıştırdım. Ben zor dönemlerin Belediye Başkanı oldum Belediye de Mazot yoksa çöp toplanmaz ,mazot yoksa itfaiye yangına gidemez,mazot yoksa cenazeler bile orta da kalır nakledilmez.Önceki dönemlere ait tam 4 milyon borcu ödedim .Bizden önceki yaklaşık üç dönemin SGK borçlarını ödedim.Başkanlığımın sonuna doğru yaptığım hizmetlerden 2 milyona yakın bir borç yaptım.Bu borç belediyenin yıllık bütçesi içinde önem arz edecek bir rakam değildi. Borçsuz belediyeyi bırakın vatandaşın 70 i borçlu bu ülkede.Bahsi geçen 8 milyon borç farazidir .Aksi isbatlanmadığı, belgelendirilmediği sürece yalandır,iftiradır.Bahsedilen zimmete geçirme olaylarına açıklık getirmeden önce belirteyim ; İlk başkanlığa aday olduğumda başka bir partiden aday olmam karşılığında şahsıma 300 bin lira teklif edildi ben partimi satmadım .77 bin lira için onurunu ,gururunu satacak adam değilim .Bahsi geçen 26.500 lira Belediye Halk Plajı Tesisi'nde satılan bir içecek firmasının teklifi olup karşılığında tesise yatırım yapılmıştır.Alınan fırın ,bardak yıkama makinesi vs gibi en büyük kısım da etrafının cam balkonla çevrilmesine harcandı.Yoksa o cam balkonu uzaylılar yapmadı .Şahsıma teslim edildiği öne sürülen ve 6 bin lirası eksik yatırıldığı iddia edilen 47.000 liranın benimle alakası yoktur. Ben belediyeyi Akp den teslim aldım .10 sene boyunca bir kere olsun eski Belediye Başkanı Yunus Tokgöz'ün arkasından tek Benim partim bana sen 10 yıl belediye başkanlığı yaptın sağol diyemedi .Anca hırsız dedi hain dedi.Kırıldım üzüldüm ama partimden vazgeçmedim.İhraç edilirsem de Aylin Nazlıaka gibi gel geri diyeceklerine eminim .  
Benim partim bana sen 10 yıl belediye başkanlığı yaptın sağ ol diyemedi .Anca hırsız dedi hain dedi. Kırıldım üzüldüm ama partimden vazgeçmedim.

Yeşilova eski Belediye Başkanı Nuri Özbek, Şahsına çeşitli çevreler tarafından yöneltilen suçlar nedeniyle açıklama yaptı. Nuri Özbek kendisi görev de olduğu zamanlar CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından övgüyle taltif edildiğini, ancak Burdur CHP İl örgütü ve İlçe örgütü tarafından kendisine sahip çıkılmadığını dile getirdi.

Zamanla kendi binasını alan bir CHP ilçe yönetimi yarattım .Tüm bu süreç sonunda belediye başkanlığına layık görüldüm. Makama geldiğim ilk hafta belediye hesaplarına haciz konuldu. Esnafa olan borçlardan dolayı veresiye hizmet alınacak kimse yoktu . Belediyemizin O zaman kendi akaryakıt istasyonumuz  olmadığı için bizden önceki dönemin mazot borcunu ödemediğimiz sürece araçlarımızı dolduramıyorduk. Kredi kartımla mazot borcunu ödeyip çöp arabalarını çalıştırdım. Ben zor dönemlerin Belediye Başkanı oldum Belediye de Mazot yoksa çöp toplanmaz ,mazot yoksa itfaiye yangına gidemez,mazot yoksa cenazeler bile orta da kalır nakledilmez.Önceki dönemlere ait tam 4 milyon borcu ödedim .Bizden önceki yaklaşık üç dönemin SGK borçlarını ödedim.Başkanlığımın sonuna doğru yaptığım hizmetlerden 2 milyona yakın bir borç yaptım.Bu borç belediyenin yıllık bütçesi içinde önem arz edecek bir rakam değildi. Borçsuz belediyeyi bırakın vatandaşın 70 i borçlu bu ülkede.Bahsi geçen 8 milyon borç farazidir .Aksi isbatlanmadığı, belgelendirilmediği sürece yalandır,iftiradır.Bahsedilen zimmete geçirme olaylarına açıklık getirmeden önce belirteyim ; İlk başkanlığa aday olduğumda başka bir partiden aday olmam karşılığında şahsıma 300 bin lira teklif edildi ben partimi satmadım .77 bin lira için onurunu ,gururunu satacak adam değilim .Bahsi geçen 26.500 lira Belediye Halk Plajı Tesisi'nde satılan bir içecek firmasının teklifi olup karşılığında tesise yatırım yapılmıştır.Alınan fırın ,bardak yıkama makinesi vs gibi en büyük kısım da etrafının cam balkonla çevrilmesine harcandı.Yoksa o cam balkonu uzaylılar yapmadı .Şahsıma teslim edildiği öne sürülen ve 6 bin lirası eksik yatırıldığı iddia edilen 47.000 liranın benimle alakası yoktur.
Ben belediyeyi Akp den teslim aldım .10 sene boyunca bir kere olsun eski Belediye Başkanı Yunus Tokgöz'ün arkasından tek Benim partim bana sen 10 yıl belediye başkanlığı yaptın sağol diyemedi .Anca hırsız dedi hain dedi.Kırıldım üzüldüm ama partimden vazgeçmedim.İhraç edilirsem de Aylin Nazlıaka gibi gel geri diyeceklerine eminim .

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.