BERBER VE KUAFÖRLERİN İŞ YERLERİ BEDELSİZ DEZENFEKTE EDİLECEK

GÜNDEM 05.05.2020 - 18:47, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3736+ kez okundu.
 

BERBER VE KUAFÖRLERİN İŞ YERLERİ BEDELSİZ DEZENFEKTE EDİLECEK

22 Mart 2020 tarihinde kapanan işyerleri tekrar açılacak. Burdur Belediyesi 1 aydan fazla süredir kapalı olan işyerleri belediye ekipleri dezenfekte edecek.
     Açılış için gün sayan ve hazırlıklarına başlayan iş yerleri 11 Mayıs’ta açılacak Berber ve kadın kuaförlerinin işyerlerini Burdur Belediyesi dezenfekte edecek. Koronavirüs salgını nedeniyle 22 Mart 2020 tarihinde kapanan işyerleri tekrar açılacak. Burdur Belediyesi 1 aydan fazla süredir kapalı olan işyerleri için harekete geçerek ücretsiz olarak ilaçlayıp dezenfekte edecek.faaliyetleri öncesinde hijyenik koşularını tamamlamış olacaklardır. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, “11 Mayıs’tan itibaren dükkanlarını açabilecek olan berber ve kuaför kardeşlerim; Çok zor günler geçirdiniz. Burdur Belediyesi olarak İsteyenlerin dükkanlarını  ücretsiz olarak ilaçlayıp dezenfekte edeceğiz. Dezenfeksiyon yaptırmak isteyen esnaflarımız. Dezenfekte işlemleri için Burdur da Oda Başkanlarına bilgi vermeleri gerekmektedir” ifadelerine yer verdi.
22 Mart 2020 tarihinde kapanan işyerleri tekrar açılacak. Burdur Belediyesi 1 aydan fazla süredir kapalı olan işyerleri belediye ekipleri dezenfekte edecek.

     Açılış için gün sayan ve hazırlıklarına başlayan iş yerleri 11 Mayıs’ta açılacak Berber ve kadın kuaförlerinin işyerlerini Burdur Belediyesi dezenfekte edecek. Koronavirüs salgını nedeniyle 22 Mart 2020 tarihinde kapanan işyerleri tekrar açılacak. Burdur Belediyesi 1 aydan fazla süredir kapalı olan işyerleri için harekete geçerek ücretsiz olarak ilaçlayıp dezenfekte edecek.faaliyetleri öncesinde hijyenik koşularını tamamlamış olacaklardır.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, “11 Mayıs’tan itibaren dükkanlarını açabilecek olan berber ve kuaför kardeşlerim; Çok zor günler geçirdiniz. Burdur Belediyesi olarak İsteyenlerin dükkanlarını  ücretsiz olarak ilaçlayıp dezenfekte edeceğiz. Dezenfeksiyon yaptırmak isteyen esnaflarımız. Dezenfekte işlemleri için Burdur da Oda Başkanlarına bilgi vermeleri gerekmektedir” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.