BERHAN ARISOY; “YARİM SEVDALIM”

SANAT 29.04.2020 - 21:17, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3725+ kez okundu.
 

BERHAN ARISOY; “YARİM SEVDALIM”

Sanatçı 2020 senesini de boş geçmeyerek 6. Single çalışması ile dinleyicileri ile buluştu. “Yarim Sevdalım” isimli bu eserin sözü ve müziği Erkan Güneş’e ait.
Özgün ve Halk müziğinin günümüzde ki en üretken temsilcilerinden Berhan Arısoy, ileride felaketler yılı olarak hatırlanacak 2020 senesini de boş geçmeyerek 6. Single çalışması ile dinleyicileri ile buluştu.  “Yarim Sevdalım” isimli bu eserin sözü ve müziği Erkan Güneş’e ait.   Aynı zamanda klip yönetmeni de olan Erkan Güneş’le Berhan Arısoy’un yolları 2019 senesinde ‘Paranoyak’ eseri ile kesişti. “Yarim Sevdalım” eserinin klip yönetmenliğini yapan Erkan Güneş 2007 senesinden beri yorumcusunu aradığı “Yarim Sevdalım” yorumunu ve sesini çok beğendiği sanatçıya dinletmiş ikilinin ruhsal uyumunun ürünü olarak da bu çalışma ortaya çıktı.                     DOKTOR SANATÇILAR KERVANINA KATILDI Müzik dünyasına doktor sanatçı olarak adım atan sanatçı müzik aşkı ağır basıca yoluna müzik snatçısı olarak devam etmektedir 6 yaşındayken babasının aldığı küçük kırmızı bir orga olan merakıyla müzik hayatı başlayan Berhan Arısoy, 12 yaşında saz çalmaya başlamış, 15 yaşında ilk bestesini yapmıştır. 2006-2007 yıllarında Ankara Radyo Ekin'de ve Radyo Umut'da Radyo programcısı olarak 'Yakamoz' adlı programı hazırlayıp sunmuştur.2007 yılından itibaren kendi ev stüdyosunda aranjeler yapmaya başlayan Berhan Arısoy,2010 yılında ilk solo albüm çalışması 'Gurbette anne', bu tarzın dinleyicileri arasında geniş kabul görmüş, albümün içinden özellikle 'Gurbette anne', 'Çocuklar gibi', 'Sen bir aysın' parçaları diğerlerinden öne çıkmıştır.  
Sanatçı 2020 senesini de boş geçmeyerek 6. Single çalışması ile dinleyicileri ile buluştu. “Yarim Sevdalım” isimli bu eserin sözü ve müziği Erkan Güneş’e ait.

Özgün ve Halk müziğinin günümüzde ki en üretken temsilcilerinden Berhan Arısoy, ileride felaketler yılı olarak hatırlanacak 2020 senesini de boş geçmeyerek 6. Single çalışması ile dinleyicileri ile buluştu.  “Yarim Sevdalım” isimli bu eserin sözü ve müziği Erkan Güneş’e ait. 

 Aynı zamanda klip yönetmeni de olan Erkan Güneş’le Berhan Arısoy’un yolları 2019 senesinde ‘Paranoyak’ eseri ile kesişti. “Yarim Sevdalım” eserinin klip yönetmenliğini yapan Erkan Güneş 2007 senesinden beri yorumcusunu aradığı “Yarim Sevdalım” yorumunu ve sesini çok beğendiği sanatçıya dinletmiş ikilinin ruhsal uyumunun ürünü olarak da bu çalışma ortaya çıktı.

                    DOKTOR SANATÇILAR KERVANINA KATILDI

Müzik dünyasına doktor sanatçı olarak adım atan sanatçı müzik aşkı ağır basıca yoluna müzik snatçısı olarak devam etmektedir 6 yaşındayken babasının aldığı küçük kırmızı bir orga olan merakıyla müzik hayatı başlayan Berhan Arısoy, 12 yaşında saz çalmaya başlamış, 15 yaşında ilk bestesini yapmıştır.

2006-2007 yıllarında Ankara Radyo Ekin'de ve Radyo Umut'da Radyo programcısı olarak 'Yakamoz' adlı programı hazırlayıp sunmuştur.2007 yılından itibaren kendi ev stüdyosunda aranjeler yapmaya başlayan Berhan Arısoy,2010 yılında ilk solo albüm çalışması 'Gurbette anne', bu tarzın dinleyicileri arasında geniş kabul görmüş, albümün içinden özellikle 'Gurbette anne', 'Çocuklar gibi', 'Sen bir aysın' parçaları diğerlerinden öne çıkmıştır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.