BİZ DSP ADAYLARI; “ DEMOKRATİK SOL KÜLTÜR’ÜN TEMSİLCİLERİYİZ.”

SİYASET 29.03.2019 - 12:23, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4123+ kez okundu.
 

BİZ DSP ADAYLARI; “ DEMOKRATİK SOL KÜLTÜR’ÜN TEMSİLCİLERİYİZ.”

Burdur Demokratik Sol Parti İl Başkanı ve Burdur İl Genel Meclisi 1.Sıra Adayı Ali Ünal ve Belediye Meclisi 1. Sıra Adayı Vedat Korkmaz, “Biz demokratik sol kültürün temsilcileri” olarak alanlardayız.
Burdur’da ve ülke genelinde yapılacak 31 Mart 2019 seçimlerinde “Demokratik Sol” anlayışın temsilcileri olarak DSP adına İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi birinci sıra adaylıkları için alanlara çıktık. Yaklaşık üç aylık süre içinde ise Burdur merkez ve merkeze bağlı köylerimizde partimiz adına çalışmaları sürdürüyoruz. Seçime katılan ve parlamentoda gurubumuzun olmaması nedeniyle bütçe olanaklarından faydalanamadık. Bu nedenle saha çalışmalarımız da belki kendi olanaklarımız ile yürüttüğümüz kampanya da gönlünü alamadığımız kişi veya aileler olmuştur. İmkanların ve zamanımız nedeniyle kırılganlıklar yaratılmıştır. Biz peşinen partimiz adına özür diliyoruz.  Burdur DSP İl yönetimi olarak Belediye Başkanı Adayımız ise Burdur siyasetinde önemli bir figür olarak hizmetlerde ve Burdur’un kalkınmasında ve hizmetlerin getirilmesinde milletvekilleri ile birlikte yıllarca görev alan Baba Akif Toyman ailesinin oğlu Teoman Toyman’dır. Partimiz ülke genelinde 1980 sonrasında olduğu gibi yeniden filizlenmektedir. Ancak Demokratik Sol Partinin değişmez ilkesi “Demokratik Sol Kültür” yine siz vatandaşlarımızın bize vereceği manevi destek ile mümkün olacaktır. Umuyoruz ki çıktığımız bu yolda bizlere omuz vereceksiniz. Biz küçük kırgınlıklar ve sahada olan diğer parti adayları gibi halkımızı bıktıracak laf kalabalığından da kaçınıyoruz. Biz DSP adayları dün olduğu gibi bu günde doğrular üzerinden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz Merhum liderimi Bülent Ecevit “Tedrisatından” aldığımız değişmez politika anlayışımız gereği vatandaşımıza hizmet yarışında olduğumuzu bütün amacımızın vatana bağlılığımız gereği genel merkez yöneticilerimizin bizlere verdiği yetki ve siyaset anlayışı ile vatandaş odaklı siyasetten yanayız. Buradan tekrar ediyoruz, bütün vatandaşlarımız bizim için özel ve değerlidir. 31 Mart 2019’daki seçimlerde sizler bizlerin yanında olduğunuzu göstereceğinizden emin olduğumuzu belirtiyoruz.                                       
Burdur Demokratik Sol Parti İl Başkanı ve Burdur İl Genel Meclisi 1.Sıra Adayı Ali Ünal ve Belediye Meclisi 1. Sıra Adayı Vedat Korkmaz, “Biz demokratik sol kültürün temsilcileri” olarak alanlardayız.

Burdur’da ve ülke genelinde yapılacak 31 Mart 2019 seçimlerinde “Demokratik Sol” anlayışın temsilcileri olarak DSP adına İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi birinci sıra adaylıkları için alanlara çıktık. Yaklaşık üç aylık süre içinde ise Burdur merkez ve merkeze bağlı köylerimizde partimiz adına çalışmaları sürdürüyoruz. Seçime katılan ve parlamentoda gurubumuzun olmaması nedeniyle bütçe olanaklarından faydalanamadık. Bu nedenle saha çalışmalarımız da belki kendi olanaklarımız ile yürüttüğümüz kampanya da gönlünü alamadığımız kişi veya aileler olmuştur. İmkanların ve zamanımız nedeniyle kırılganlıklar yaratılmıştır. Biz peşinen partimiz adına özür diliyoruz.

 Burdur DSP İl yönetimi olarak Belediye Başkanı Adayımız ise Burdur siyasetinde önemli bir figür olarak hizmetlerde ve Burdur’un kalkınmasında ve hizmetlerin getirilmesinde milletvekilleri ile birlikte yıllarca görev alan Baba Akif Toyman ailesinin oğlu Teoman Toyman’dır. Partimiz ülke genelinde 1980 sonrasında olduğu gibi yeniden filizlenmektedir. Ancak Demokratik Sol Partinin değişmez ilkesi “Demokratik Sol Kültür” yine siz vatandaşlarımızın bize vereceği manevi destek ile mümkün olacaktır. Umuyoruz ki çıktığımız bu yolda bizlere omuz vereceksiniz. Biz küçük kırgınlıklar ve sahada olan diğer parti adayları gibi halkımızı bıktıracak laf kalabalığından da kaçınıyoruz.

Biz DSP adayları dün olduğu gibi bu günde doğrular üzerinden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz Merhum liderimi Bülent Ecevit “Tedrisatından” aldığımız değişmez politika anlayışımız gereği vatandaşımıza hizmet yarışında olduğumuzu bütün amacımızın vatana bağlılığımız gereği genel merkez yöneticilerimizin bizlere verdiği yetki ve siyaset anlayışı ile vatandaş odaklı siyasetten yanayız. Buradan tekrar ediyoruz, bütün vatandaşlarımız bizim için özel ve değerlidir. 31 Mart 2019’daki seçimlerde sizler bizlerin yanında olduğunuzu göstereceğinizden emin olduğumuzu belirtiyoruz.

 

                                  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.