BİZ MİLLET OLARAK YILLARDIR UYARIYORUZ

SİYASET 19.02.2016 - 18:10, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3550+ kez okundu.
 

BİZ MİLLET OLARAK YILLARDIR UYARIYORUZ

Yıllardır ısrarla ifade ettiğimiz üzere esas hedef olan Türk Vatanı ve Türk Milletine artık doğrudan saldırılmaktadır.
Burdur MHP İl Başkanı İbrahim Sakızcı, son terör olayları ile ilgili açıklamalarda bulundu; “Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Büyük Türk Milleti Büyük bir tehdit ve saldırı altındadır. Şehirlerin Merkezinde patlatılan bombalarla, kurulan tuzaklarla her gün Vatan Evlatları şehit edilmekte geride tarifsiz acılar yaşayan Analar, Babalar, Eşler, çocuklar bırakmaktadır. Maalesef üzülerek müşahede ediyoruz’ ki bu can yakan yürek kanatan hazin durum neredeyse günlük yaşamın bir parçası gibi sıradan olarak algılanır hale gelmesini kabullenmek mümkün değildir. İçine hızla sürüklendiğimiz bu sarmalda can emniyetimiz mal emniyetimiz ortadan kalkmaktadır. Bu noktaya gelinmesinde İç ve dış politikalardaki yanlışlık ve zafiyetlerin büyük payının olduğu örtülemez perdelenemez acı bir gerçektir. Öngörüsüz ve gerçeklerden uzak AKP İktidarının uygulamaları maalesef Türkiye’nin başına büyük belalar açmıştır.  Başını ABD ve Rusya’nın çektiği Küresel Kan tacirlerinin kendi çıkarları doğrultusunda taşeron ve tetikçi olarak kullandıkları terör örgütleri eliyle coğrafyayı yeniden şekillendirme projesi tüm alçaklığı ve yakıcılığıyla Sınırlarımıza dayanmış ve hatta içimize sıçramıştır. Yıllardır ısrarla ifade ettiğimiz üzere esas hedef olan Türk Vatanı ve Türk Milletine artık doğrudan saldırılmaktadır. Ama gaflete, dalalete, ihanete rağmen Büyük Türk Milleti tarihin her zorlu döneminde olduğu gibi Bu saldırı ve alçaklıkları birlik bütünlük içerisinde büyük bir kararlılıkla bertaraf edecek güçtedir. Ödediği ve ödeyeceği ağır bedellere rağmen pes etmeyecek, diz çökmeyecek ve bütün bunların hesabını mutlaka ama mutlaka soracaktır. Aziz Şehitlerimize Allah’tan Rahmet, Yaralılarımıza Acil şifalar diler, başta Şehit Ailelerimiz olmak üzere Büyük Türk Milletine taziyelerimizi sunarız.  
Yıllardır ısrarla ifade ettiğimiz üzere esas hedef olan Türk Vatanı ve Türk Milletine artık doğrudan saldırılmaktadır.

Burdur MHP İl Başkanı İbrahim Sakızcı, son terör olayları ile ilgili açıklamalarda bulundu; “Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Büyük Türk Milleti Büyük bir tehdit ve saldırı altındadır. Şehirlerin Merkezinde patlatılan bombalarla, kurulan tuzaklarla her gün Vatan Evlatları şehit edilmekte geride tarifsiz acılar yaşayan Analar, Babalar, Eşler, çocuklar bırakmaktadır.

Maalesef üzülerek müşahede ediyoruz’ ki bu can yakan yürek kanatan hazin durum neredeyse günlük yaşamın bir parçası gibi sıradan olarak algılanır hale gelmesini kabullenmek mümkün değildir. İçine hızla sürüklendiğimiz bu sarmalda can emniyetimiz mal emniyetimiz ortadan kalkmaktadır.

Bu noktaya gelinmesinde İç ve dış politikalardaki yanlışlık ve zafiyetlerin büyük payının olduğu örtülemez perdelenemez acı bir gerçektir. Öngörüsüz ve gerçeklerden uzak AKP İktidarının uygulamaları maalesef Türkiye’nin başına büyük belalar açmıştır.

 Başını ABD ve Rusya’nın çektiği Küresel Kan tacirlerinin kendi çıkarları doğrultusunda taşeron ve tetikçi olarak kullandıkları terör örgütleri eliyle coğrafyayı yeniden şekillendirme projesi tüm alçaklığı ve yakıcılığıyla Sınırlarımıza dayanmış ve hatta içimize sıçramıştır.

Yıllardır ısrarla ifade ettiğimiz üzere esas hedef olan Türk Vatanı ve Türk Milletine artık doğrudan saldırılmaktadır. Ama gaflete, dalalete, ihanete rağmen Büyük Türk Milleti tarihin her zorlu döneminde olduğu gibi Bu saldırı ve alçaklıkları birlik bütünlük içerisinde büyük bir kararlılıkla bertaraf edecek güçtedir. Ödediği ve ödeyeceği ağır bedellere rağmen pes etmeyecek, diz çökmeyecek ve bütün bunların hesabını mutlaka ama mutlaka soracaktır.

Aziz Şehitlerimize Allah’tan Rahmet, Yaralılarımıza Acil şifalar diler, başta Şehit Ailelerimiz olmak üzere Büyük Türk Milletine taziyelerimizi sunarız.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.