BODRUM TATİLİNİ YAKTI

SANAT 25.07.2019 - 12:20, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3898+ kez okundu.
 

BODRUM TATİLİNİ YAKTI

Almanya’da yaşamını sürdüren sanatçımız Ezel Amirova “Bağıra Bağıra” isimli şarkısıyla ismini kısa sürede duyurdu. Ayrıca sahnedeki performansı ile seyircisinden iyi not almayı başardı
Almanya’da yaşamını sürdüren sanatçımız Ezel Amirova sahnedeki  yorumuyla beğeni topladı. Ezel Amirova, yaz aylarında ülkesinde yoğun sezon yorgunluğunu atma planları yaparken, hayal kırıklığı yaşadı. Yaz sezonunda Almanya’da sahne işi olmaz diyerek Bodrumda bir otelde 15 günlük yer ayırtan ve otel idaresine ön ödeme de yapan sanatçı Ezel Amirova, menajerinin iş olmaz dediği bir dönemde 18 iş anlaşması bağlamasıyla tatil planlarından vazgeçti. Tatil için yatırdığı ön ödeme de yanan Ezel Amirova “İşim her şeyden önemli yorulsam da durmak yok, işim bana her zaman tatil yaptırır, diyerek sahnelerin tozunu attırmak için yeniden kolları sıvadı. Bizim cennet vatanımızda her mevsim güzel, memleketimde olayımda ben tadını çıkarırım” dedi. Sanatçı tatil planlarını erteleyerek yurt içi ve yurt dışı konserleri serisine yeniden başladı. Genç sanatçı yurt dışından teklifler aldığı kadarı ile yurt içinden de önemli sayılacak tekliflerin geldiğini tatil planlarını elbette düşündüğünü ama galiba bu yaz sezonunda tatil planlarını sanat yaşamında önemli bir tırmanış yaşayacağının işaretlerini daha şimdiden aldığını belirtti  “Bağıra Bağıra” isimli eseriyle bir anda geniş bir hayran kitlesi oluşan Ezel Amirova, duracak gibi görünmüyor.
Almanya’da yaşamını sürdüren sanatçımız Ezel Amirova “Bağıra Bağıra” isimli şarkısıyla ismini kısa sürede duyurdu. Ayrıca sahnedeki performansı ile seyircisinden iyi not almayı başardı

Almanya’da yaşamını sürdüren sanatçımız Ezel Amirova sahnedeki  yorumuyla beğeni topladı. Ezel Amirova, yaz aylarında ülkesinde yoğun sezon yorgunluğunu atma planları yaparken, hayal kırıklığı yaşadı. Yaz sezonunda Almanya’da sahne işi olmaz diyerek Bodrumda bir otelde 15 günlük yer ayırtan ve otel idaresine ön ödeme de yapan sanatçı Ezel Amirova, menajerinin iş olmaz dediği bir dönemde 18 iş anlaşması bağlamasıyla tatil planlarından vazgeçti. Tatil için yatırdığı ön ödeme de yanan Ezel Amirova “İşim her şeyden önemli yorulsam da durmak yok, işim bana her zaman tatil yaptırır, diyerek sahnelerin tozunu attırmak için yeniden kolları sıvadı. Bizim cennet vatanımızda her mevsim güzel, memleketimde olayımda ben tadını çıkarırım” dedi.

Sanatçı tatil planlarını erteleyerek yurt içi ve yurt dışı konserleri serisine yeniden başladı. Genç sanatçı yurt dışından teklifler aldığı kadarı ile yurt içinden de önemli sayılacak tekliflerin geldiğini tatil planlarını elbette düşündüğünü ama galiba bu yaz sezonunda tatil planlarını sanat yaşamında önemli bir tırmanış yaşayacağının işaretlerini daha şimdiden aldığını belirtti  “Bağıra Bağıra” isimli eseriyle bir anda geniş bir hayran kitlesi oluşan Ezel Amirova, duracak gibi görünmüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.