BÖLGE İLLERİNDE ETKİLİ YAĞIŞ UYARISI

YAŞAM 19.02.2020 - 17:51, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3887+ kez okundu.
 

BÖLGE İLLERİNDE ETKİLİ YAĞIŞ UYARISI

Perşembe günü sabah saatlerinden itibaren Orta Akdeniz üzerinden gelecek olan yeni bir serin ve yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor.
Burdur, Isparta ve Antalya da Perşembe günü sabah saatlerinden itibaren Orta  Akdeniz üzerinden gelecek olan yeni bir serin ve yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor. Bölgemizde etkili olması beklenen yağmur ve sağanak yağışların, Cuma günü Antalya ve Isparta’nın doğu ilçelerinde kuvvetli yağışlara sebep olması bekleniyor. Hafta sonunda iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Yağışlı havanın, Pazar  günü  akşam  saatlerinde  bölgemizi  terk  etmesi bekleniyor. Hava sıcaklıkları, Cuma günü bölgemizin batısından başlayarak yağışla birlikte azalarak.mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. nnormamlledi malleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. ormalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.
Perşembe günü sabah saatlerinden itibaren Orta Akdeniz üzerinden gelecek olan yeni bir serin ve yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor.

Burdur, Isparta ve Antalya da Perşembe günü sabah saatlerinden itibaren Orta  Akdeniz üzerinden gelecek olan yeni bir serin ve yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor. Bölgemizde etkili olması beklenen yağmur ve sağanak yağışların, Cuma günü Antalya ve Isparta’nın doğu ilçelerinde kuvvetli yağışlara sebep olması bekleniyor. Hafta sonunda iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Yağışlı havanın, Pazar  günü  akşam  saatlerinde  bölgemizi  terk  etmesi bekleniyor. Hava sıcaklıkları, Cuma günü bölgemizin batısından başlayarak yağışla birlikte azalarak.mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. nnormamlledi

malleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

ormalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.