BÖLGE TENİS SPORU'NUN YILDIZLARI

SPOR 18.07.2016 - 16:54, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3229+ kez okundu.
 

BÖLGE TENİS SPORU'NUN YILDIZLARI

Türkiye Tenis Federasyonu tarafında 8-9-10 Yaş Türkiye Yaz Kupası-4 turnuvası ve 12 yaş Yaz Kupası-3 turnuvası Antalya Tenis İhtisas Kulübü kortlarında düzenlenmiştir.
Turnuvaya ilçemizden toplamda 11 sporcu ile katılmış olup 1 birincilik 2 ikincilik, 3 üçüncülük ve 9 yaş çift erkeklerde de 2.lik alarak sporcularımız kulübümüzü ve ilçemizi aldığı derecelerle gururlandırmıştır. Dereceye Giren Sporcularımız: 12 yaş kızlarda Simge ESKİCİ consalation 1.lik 9 Yaş Erkeklerde Engin Kayra ŞİMŞEK Ana tablo 2.lik 9 Yaş Kızlarda Pelin Ece Hanım ŞEN Consalition 2.lik 9 yaş Erkeklerde Mehmet Fatih KÖKEN Ana tablo 3.lük 9 yaş Kızlarda Ünzile Ecem GÜRSEL Ana Tablo 3.lük 10 Yaş Erkeklerde Mustafa Aziz KÖKEN Ana Tablo 3.lük 9 Yaş Double (Çift) Erkeklerde Engin Kayra ŞİMŞEK ve partneri Mehmet Fatih KÖKEN 2.lik alarak turnuvayı tamamlamışlardır. KAZANMA HIRSI VE AZMİ Gelen başarıların ardından basına açıklama yapan Bucak Gençlik spor Kulübü Başkanı İbrahim ÖZDAMAR, ” 11.07.2016-16.07.2016” tarihlerinde yapılan turnuvada Sporcularımızın kazanma hırsı, azmi ve çıkarmış oldukları başarılı oyunlarla kendilerini ve kulübümüzü finale taşıdı. Sporcularıma, antrenörümüze, sporcu velilerimize desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim.” dedi. HEDEF ULUSLARARASI TUNUVALAR Açıklamalarına devam eden ÖZDAMAR, ”İlçemizde 2 yıl önce kurulan Bucak Gençlik Spor Kulübü 6 branşta alt yapıdan sporcu yetiştirmektedir. Teniste de aktif olan kulübümüz alt yapıdan başlatmış olduğu sporcuların başarı meyvelerini almaya başlamıştır. Katıldığımız her turnuvada Finalde yarışan sporcularımız olmaktadır. İlçemizin ve kulübümüzün ismi federasyonun düzenlemiş olduğu turnuvalarda ve büyük tenis kulüplerinde duyulmaya ve insanların tanıdığı isim haline gelmeye başlamıştır. Hedefimiz başarılı alt yapıdan yetişen sporcularımızı en üst seviyelere çıkararak ulusal ve uluslararası turnuvalarda yarışmalarını sağlamaktır.” şeklinde konuştu.
Türkiye Tenis Federasyonu tarafında 8-9-10 Yaş Türkiye Yaz Kupası-4 turnuvası ve 12 yaş Yaz Kupası-3 turnuvası Antalya Tenis İhtisas Kulübü kortlarında düzenlenmiştir.

Turnuvaya ilçemizden toplamda 11 sporcu ile katılmış olup 1 birincilik 2 ikincilik, 3 üçüncülük ve 9 yaş çift erkeklerde de 2.lik alarak sporcularımız kulübümüzü ve ilçemizi aldığı derecelerle gururlandırmıştır.

Dereceye Giren Sporcularımız:

12 yaş kızlarda Simge ESKİCİ consalation 1.lik

9 Yaş Erkeklerde Engin Kayra ŞİMŞEK Ana tablo 2.lik

9 Yaş Kızlarda Pelin Ece Hanım ŞEN Consalition 2.lik

9 yaş Erkeklerde Mehmet Fatih KÖKEN Ana tablo 3.lük

9 yaş Kızlarda Ünzile Ecem GÜRSEL Ana Tablo 3.lük

10 Yaş Erkeklerde Mustafa Aziz KÖKEN Ana Tablo 3.lük

9 Yaş Double (Çift) Erkeklerde Engin Kayra ŞİMŞEK ve partneri Mehmet Fatih KÖKEN 2.lik alarak turnuvayı tamamlamışlardır.

KAZANMA HIRSI VE AZMİ

Gelen başarıların ardından basına açıklama yapan Bucak Gençlik spor Kulübü Başkanı İbrahim ÖZDAMAR, ” 11.07.2016-16.07.2016” tarihlerinde yapılan turnuvada Sporcularımızın kazanma hırsı, azmi ve çıkarmış oldukları başarılı oyunlarla kendilerini ve kulübümüzü finale taşıdı. Sporcularıma, antrenörümüze, sporcu velilerimize desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim.” dedi.

HEDEF ULUSLARARASI TUNUVALAR

Açıklamalarına devam eden ÖZDAMAR, ”İlçemizde 2 yıl önce kurulan Bucak Gençlik Spor Kulübü 6 branşta alt yapıdan sporcu yetiştirmektedir. Teniste de aktif olan kulübümüz alt yapıdan başlatmış olduğu sporcuların başarı meyvelerini almaya başlamıştır. Katıldığımız her turnuvada Finalde yarışan sporcularımız olmaktadır. İlçemizin ve kulübümüzün ismi federasyonun düzenlemiş olduğu turnuvalarda ve büyük tenis kulüplerinde duyulmaya ve insanların tanıdığı isim haline gelmeye başlamıştır. Hedefimiz başarılı alt yapıdan yetişen sporcularımızı en üst seviyelere çıkararak ulusal ve uluslararası turnuvalarda yarışmalarını sağlamaktır.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.