BÖYLE BİR EYLEM AVRUPA PARLEMENTOSUNA YAKIŞMAMIŞTIR

GÜNDEM 01.02.2020 - 13:32, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3384+ kez okundu.
 

BÖYLE BİR EYLEM AVRUPA PARLEMENTOSUNA YAKIŞMAMIŞTIR

Türk milletinin bağımsızlık sembolü bayrağımıza karşı Avrupa Parlamentosunda Yunanistan Milletvekilinin çirkin eylemini kınıyoruz
Bir milletin onuru ve namusu olan bayrağın medeni milletlerin temsil edildiği Avrupa  Birliği parlamentosunun çatısı altındaki bir ülkenin milletvekiline ve Avrupa ruhuna yakışmamıştır. Türk Milleti tarih karşısında verdiği en büyük mücadele Kurtuluş savışında Ege, sularına döküp “Yurtta Sulh Cihanda Sulh” parolası ile coğrafyanın geleceği için dostluk elini uzatmış ülkesini milletler cemiyeti üyesi yapmasını bilen onurlu bir ülkenin evladı olarak kınıyoruz. Türk milletinin bağımsızlık sembolü bayrağımıza karşı Avrupa Parlamentosunda yaşanan çirkin eylemi kınıyor eylemi gerçekleştiren Yunan vekil için de Türk’e düşmanlık kusan bu hareketini umursamıyoruz. Türkiye’nin askeri teknolojide ve silah sanayisinde gerçekleştirdiği devrimlerin. Bölgemiz de Suriye’de, Irak’ta, Libya’da, Kıbrıs’ta, Mavi Vatan’da oyun kuran ,oyunları bozan bir ülke haline geldiği için bu gelişmeleri yakinen takip eden Avrupa ülkelerinin ve onların şımarık evlatlarından birinin hazımsızlığının ve çaresizliğinin dışa vurumu olarak nitelendirebiliriz.
Türk milletinin bağımsızlık sembolü bayrağımıza karşı Avrupa Parlamentosunda Yunanistan Milletvekilinin çirkin eylemini kınıyoruz

Bir milletin onuru ve namusu olan bayrağın medeni milletlerin temsil edildiği Avrupa  Birliği parlamentosunun çatısı altındaki bir ülkenin milletvekiline ve Avrupa ruhuna yakışmamıştır. Türk Milleti tarih karşısında verdiği en büyük mücadele Kurtuluş savışında Ege, sularına döküp “Yurtta Sulh Cihanda Sulh” parolası ile coğrafyanın geleceği için dostluk elini uzatmış ülkesini milletler cemiyeti üyesi yapmasını bilen onurlu bir ülkenin evladı olarak kınıyoruz.

Türk milletinin bağımsızlık sembolü bayrağımıza karşı Avrupa Parlamentosunda yaşanan çirkin eylemi kınıyor eylemi gerçekleştiren Yunan vekil için de Türk’e düşmanlık kusan bu hareketini umursamıyoruz. Türkiye’nin askeri teknolojide ve silah sanayisinde gerçekleştirdiği devrimlerin. Bölgemiz de Suriye’de, Irak’ta, Libya’da, Kıbrıs’ta, Mavi Vatan’da oyun kuran ,oyunları bozan bir ülke haline geldiği için bu gelişmeleri yakinen takip eden Avrupa ülkelerinin ve onların şımarık evlatlarından birinin hazımsızlığının ve çaresizliğinin dışa vurumu olarak nitelendirebiliriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.