BU AYRIMCILIK DEVLETİN VALİSİNE YAKIŞMADI

KÜLTÜR 13.06.2020 - 17:36, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4003+ kez okundu.
 

BU AYRIMCILIK DEVLETİN VALİSİNE YAKIŞMADI

Milliyetçi Hareket Partisi ve kutsal Ülkü Ocaklarımızın logosundan rahatsızlık duyarak toplanma yerini değiştirmesi talihsiz bir davranıştır.
Burdur Valisi Hasan ŞILDAK beyin veda ziyaretleri kapsamında İlçemizi ziyaret edeceği zaman ve yer öncesinden Belediyemize bildirilmiş olsa da, Vali beyin toplanma yeri olarak belirlenen Kocapınar Parkımızdaki binanın 2. katında Milliyetçi Hareket Partisi, 3. katında Tefenni Ülkü Ocakları binası olmasından dolayı rahatsızlık duyması sebebiyle toplanma yeri değiştirilmiştir. Vazifesi renk, din, dil, ırk, ayrımı gözetmeksizin kamu düzeni ve toplum huzurunu sağlamak olan Vali beyin, bu ülkenin bekası ve geleceği adına binlerce şehit vermiş Milliyetçi Hareket Partisi ve kutsal Ülkü Ocaklarımızın logosundan rahatsızlık duyarak toplanma yerini değiştirmesi son derece talihsiz bir hareket ve etik olmayan bir davranıştır. Bu şekilde ayrıştırıcı bir tutum sergileyen bir Valinin İlimizden tayin olması da bizleri ziyadesi ile memnun etmiştir. Vali beyin bu hareketinden dolayı veda ziyaretine Şahsım ve Belediye Personelimiz olarak katılmayacağımızı bildirir kendisine yeni görev yerinde başarılar dilerim. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.  
Milliyetçi Hareket Partisi ve kutsal Ülkü Ocaklarımızın logosundan rahatsızlık duyarak toplanma yerini değiştirmesi talihsiz bir davranıştır.

Burdur Valisi Hasan ŞILDAK beyin veda ziyaretleri kapsamında İlçemizi ziyaret edeceği zaman ve yer öncesinden Belediyemize bildirilmiş olsa da, Vali beyin toplanma yeri olarak belirlenen Kocapınar Parkımızdaki binanın 2. katında Milliyetçi Hareket Partisi, 3. katında Tefenni Ülkü Ocakları binası olmasından dolayı rahatsızlık duyması sebebiyle toplanma yeri değiştirilmiştir.

Vazifesi renk, din, dil, ırk, ayrımı gözetmeksizin kamu düzeni ve toplum huzurunu sağlamak olan Vali beyin, bu ülkenin bekası ve geleceği adına binlerce şehit vermiş Milliyetçi Hareket Partisi ve kutsal Ülkü Ocaklarımızın logosundan rahatsızlık duyarak toplanma yerini değiştirmesi son derece talihsiz bir hareket ve etik olmayan bir davranıştır. Bu şekilde ayrıştırıcı bir tutum sergileyen bir Valinin İlimizden tayin olması da bizleri ziyadesi ile memnun etmiştir.

Vali beyin bu hareketinden dolayı veda ziyaretine Şahsım ve Belediye Personelimiz olarak katılmayacağımızı bildirir kendisine yeni görev yerinde başarılar dilerim. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.