BUCAK BASINSPOR İLK GALİBİYETİNİ ALDI

SPOR 19.08.2016 - 18:03, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3287+ kez okundu.
 

BUCAK BASINSPOR İLK GALİBİYETİNİ ALDI

Kurumlar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası'nda ilk maçını yapan Bucak Basın Spor, Portsan Çamlık Ocağı takımını 6-3 yenerek kazandı.
Bucak da 22 takımın katıldığı ve Lider İş Sağlığı ve İş Güvenliği Merkezi tarafından organize edilen Kurumlar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası'nda grup maçları oynanmaya başladı. Bucak'ta faaliyet gösteren basın kuruluşlarının temsilcilerinden oluşan Bucak Basın Spor, turnuva kapsamında gruptaki ilk maçını dün Portsan Çamlık Ocak takımına karşı oynadı.  Bucak Ticaret ve Sanayi Odası sponsorluğunda maça çıkan Bucak Basın Spor, Portsan Çamlık Ocak takımı önünde ilk yarıyı 3-2 ve maçı da 6-3 kazanarak gruptaki ilk 3 puanını almış oldu. Maça Hüseyin Çubuk, Yakup Savlı, Cemal Acar, Mevlüt Akça, Mehmet Ali Çolakel, Mehmet Açıkgöz ve Hasan  Dikili'den oluşan kadro ile çıkan Bucak Basın Spor'da Ömer Özdoğan'da sonradan maça girdi. Gollerin 4'ünü Yakup Savlı atarken, Cemal Acar ve Hasan Dikili de birer gole imzasını koydu. Bucak Basın Spor, grupta ikinci maçını 21 Ağustos 2016 Pazar günü saat 19:20'de Bucak Esnaf Odası ile oynayacak. Karşılaşma Kübra Halı Saha'da yapılacak.    
Kurumlar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası'nda ilk maçını yapan Bucak Basın Spor, Portsan Çamlık Ocağı takımını 6-3 yenerek kazandı.

Bucak da 22 takımın katıldığı ve Lider İş Sağlığı ve İş Güvenliği Merkezi tarafından organize edilen Kurumlar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası'nda grup maçları oynanmaya başladı. Bucak'ta faaliyet gösteren basın kuruluşlarının temsilcilerinden oluşan Bucak Basın Spor, turnuva kapsamında gruptaki ilk maçını dün Portsan Çamlık Ocak takımına karşı oynadı. 

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası sponsorluğunda maça çıkan Bucak Basın Spor, Portsan Çamlık Ocak takımı önünde ilk yarıyı 3-2 ve maçı da 6-3 kazanarak gruptaki ilk 3 puanını almış oldu. Maça Hüseyin Çubuk, Yakup Savlı, Cemal Acar, Mevlüt Akça, Mehmet Ali Çolakel, Mehmet Açıkgöz ve Hasan  Dikili'den oluşan kadro ile çıkan Bucak Basın Spor'da Ömer Özdoğan'da sonradan maça girdi. Gollerin 4'ünü Yakup Savlı atarken, Cemal Acar ve Hasan Dikili de birer gole imzasını koydu.

Bucak Basın Spor, grupta ikinci maçını 21 Ağustos 2016 Pazar günü saat 19:20'de Bucak Esnaf Odası ile oynayacak. Karşılaşma Kübra Halı Saha'da yapılacak.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.