BUCAK BELEDİYE BAŞKANVEKİLİ SANDIKÇI’DAN HASTANEYE İLK ZİYARET.

SAĞLIK 19.08.2017 - 14:31, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4121+ kez okundu.
 

BUCAK BELEDİYE BAŞKANVEKİLİ SANDIKÇI’DAN HASTANEYE İLK ZİYARET.

Bucak Belediye Başkanvekili, Vali Yardımcısı Hayri Sandıkçı, yapımı tamamlanan ve hizmete açılan Bucak Devlet Hastanesini ziyaret etti.
Bucak Belediye Başkanvekili ve Vali Yardımcısı Hayri Sandıkçı, yeni hizmete alınan Bucak Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Başhekim Uzm.Dr.Bilal Tanrıtanır’dan hastanenin son durumu hakkında brifing aldı. Başkanvekili Sandıkçı, hasta ve hasta yakınlarına da geçmiş olsun temennisinde bulundu, istek ve ihtiyaçlarını sordu.   Hastanenin çeşitli bölümlerini gezen Sandıkçı konforlu bir otel odasını andıran hastanedeki hasta odalarını da gezerek Hastalarla sohbet eden Bucak Belediye Başkanvekili Hayri Sandıkçı’ya kendilerine gösterilen ilgi dolaysıyla hastalar ve hasta yakınları ziyaretinden dolayı teşekkür ederek duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Her zaman olduğu gibi vatandaşımızın yanındayız Bucak Belediye Başkanvekili, Vali Yardımcısı Hayri Sandıkçı; “Hastalık ve sağlık insan için. Allah her şeyin hayırlısını versin. Hastanemizde tedavi gören tüm hemşerilerimize geçmiş olsun diyor, Allah’tan acil şifalar diliyorum. Tedavi gören hastalarımızı ziyaret ederek onlarla hemhal olmaya çalıştık. Hem yapımı tamamlanan yeni hastanemizin eksiklikleri varsa onları yerinde görmek istedik hem de hasta ve yakınlarına moral ve motivasyon vermek için ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Her zaman olduğu gibi biz hemşerilerimizin yanındayız. Görev yapılması gerekiyorsa, en başta insan sağlığı için, insan refahı ve huzuru ön planda tutularak yapılmalıdır. İhtiyaç duyulduğunda insanımızın iyi gününde ya da kötü gününde yanında olabilmenin gerekli olduğunu düşünüyorum. Bu duygu ve düşüncelerle hasta olan kardeşlerimize Allah’tan acil şifa yakınlarına da sabır ve kolaylıklar diliyorum” dedi.  
Bucak Belediye Başkanvekili, Vali Yardımcısı Hayri Sandıkçı, yapımı tamamlanan ve hizmete açılan Bucak Devlet Hastanesini ziyaret etti.

Bucak Belediye Başkanvekili ve Vali Yardımcısı Hayri Sandıkçı, yeni hizmete alınan Bucak Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Başhekim Uzm.Dr.Bilal Tanrıtanır’dan hastanenin son durumu hakkında brifing aldı. Başkanvekili Sandıkçı, hasta ve hasta yakınlarına da geçmiş olsun temennisinde bulundu, istek ve ihtiyaçlarını sordu.

 

Hastanenin çeşitli bölümlerini gezen Sandıkçı konforlu bir otel odasını andıran hastanedeki hasta odalarını da gezerek Hastalarla sohbet eden Bucak Belediye Başkanvekili Hayri Sandıkçı’ya kendilerine gösterilen ilgi dolaysıyla hastalar ve hasta yakınları ziyaretinden dolayı teşekkür ederek duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Her zaman olduğu gibi vatandaşımızın yanındayız

Bucak Belediye Başkanvekili, Vali Yardımcısı Hayri Sandıkçı; “Hastalık ve sağlık insan için. Allah her şeyin hayırlısını versin. Hastanemizde tedavi gören tüm hemşerilerimize geçmiş olsun diyor, Allah’tan acil şifalar diliyorum. Tedavi gören hastalarımızı ziyaret ederek onlarla hemhal olmaya çalıştık. Hem yapımı tamamlanan yeni hastanemizin eksiklikleri varsa onları yerinde görmek istedik hem de hasta ve yakınlarına moral ve motivasyon vermek için ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Her zaman olduğu gibi biz hemşerilerimizin yanındayız. Görev yapılması gerekiyorsa, en başta insan sağlığı için, insan refahı ve huzuru ön planda tutularak yapılmalıdır. İhtiyaç duyulduğunda insanımızın iyi gününde ya da kötü gününde yanında olabilmenin gerekli olduğunu düşünüyorum. Bu duygu ve düşüncelerle hasta olan kardeşlerimize Allah’tan acil şifa yakınlarına da sabır ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.