BUCAK BELEDİYESİ ALTYAPI VE ÜST YAPI HİZLETLERİNİ BİRLİKTE YÜRÜTÜYOR

GÜNDEM 14.10.2020 - 13:16, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3321+ kez okundu.
 

BUCAK BELEDİYESİ ALTYAPI VE ÜST YAPI HİZLETLERİNİ BİRLİKTE YÜRÜTÜYOR

Bucak Belediyesi parke yol yapımına devam ediyor. Sanayi Mahallesi Gündoğdu Caddesi parke yola kavuşuyor.
Sanayi Mahallesinde yürütülen çalışmaları Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Gezmez, Osman Tolunay, Ayşegül Altınsoy ve Yasin Çiçek ile birlikte inceleyen Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada “Bucak Belediyesi olarak ilçemiz yollarını modern bir hale getirmek için bir planlama dahilinde yürüttüğümüz yol yapım çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz bir taraftan asfalt yol yaparken, bir taraftan da parke yol ve yaya kaldırımı yapımını ve yol genişletme çalışmalarını gerçekleştiriyorlar. Parke Yol Yapım projelerimiz kapsamında ilçemiz Sanayi Mahallesi Gündoğdu Caddesini parke ile kaplıyoruz. İlk etapta Gündoğdu Caddesinin yaklaşık 1500 metrelik bölümünde parke yol yapacağız. Mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum.”dedi. Sanayi Mahallesi Muhtarı Gülizar Uğur “Mahallemizin üst kesimlerinin en önemli caddelerinden birisi Gündoğdu Caddesidir. Caddemizin bozuk olmasından dolayı mahalle sakinlerimizden sürekli olarak şikayetler almaktaydık. Belediye Başkanımız Sayın Emrullah Ünal’a durumu ilettiğimizde, Gündoğdu Caddesinin durumunu yakinen bildiğini, vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek için Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte caddenin yapılması yönünde planlamalar yaptıklarını söylemişti. Belediye Başkanımız sözünü tuttu ve şimdide caddemizde parke yapımı başladı. Sanayi Mahallesine yaptığı hizmetlerden dolayı Belediye Başkanımız Sayın Emrullah Ünal’a, Belediye Meclis Üyelerimize, Belediye Başkan Yardımcılarımıza, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine mahalle sakinlerimiz adına teşekkür ediyorum.”dedi  
Bucak Belediyesi parke yol yapımına devam ediyor. Sanayi Mahallesi Gündoğdu Caddesi parke yola kavuşuyor.

Sanayi Mahallesinde yürütülen çalışmaları Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Gezmez, Osman Tolunay, Ayşegül Altınsoy ve Yasin Çiçek ile birlikte inceleyen Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada “Bucak Belediyesi olarak ilçemiz yollarını modern bir hale getirmek için bir planlama dahilinde yürüttüğümüz yol yapım çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz bir taraftan asfalt yol yaparken, bir taraftan da parke yol ve yaya kaldırımı yapımını ve yol genişletme çalışmalarını gerçekleştiriyorlar. Parke Yol Yapım projelerimiz kapsamında ilçemiz Sanayi Mahallesi Gündoğdu Caddesini parke ile kaplıyoruz. İlk etapta Gündoğdu Caddesinin yaklaşık 1500 metrelik bölümünde parke yol yapacağız. Mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

Sanayi Mahallesi Muhtarı Gülizar Uğur “Mahallemizin üst kesimlerinin en önemli caddelerinden birisi Gündoğdu Caddesidir. Caddemizin bozuk olmasından dolayı mahalle sakinlerimizden sürekli olarak şikayetler almaktaydık. Belediye Başkanımız Sayın Emrullah Ünal’a durumu ilettiğimizde, Gündoğdu Caddesinin durumunu yakinen bildiğini, vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek için Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte caddenin yapılması yönünde planlamalar yaptıklarını söylemişti. Belediye Başkanımız sözünü tuttu ve şimdide caddemizde parke yapımı başladı. Sanayi Mahallesine yaptığı hizmetlerden dolayı Belediye Başkanımız Sayın Emrullah Ünal’a, Belediye Meclis Üyelerimize, Belediye Başkan Yardımcılarımıza, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine mahalle sakinlerimiz adına teşekkür ediyorum.”dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.