BUCAK BELEDİYESİ ÇÖP KONTEYNERLERİNİ YENİLİYOR

DİĞER 18.10.2016 - 17:00, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2066+ kez okundu.
 

BUCAK BELEDİYESİ ÇÖP KONTEYNERLERİNİ YENİLİYOR

Bucak Belediyesi, "Daha temiz bir Bucak" sloganı ile ilçedeki çöp toplama konteynerlerını yenilemeye devam ediyor.
Bucak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Birimimiz İlçemiz 20 mahallesinde temizlik hizmetlerini 10 araç 47 personel ile çalışmalarına devam ediyor, ilçede ki caddelerin ve sokakların daha temiz tutulması için çöp konteynırlarını yeniliyor. Geçtiğimiz yıl başlatılan yenileme çalışmaları bu yılda aralıksız olarak devam ediyor .Katı Atıkların toplanması için ilçemiz tüm mahallelerinde toplamda 1760 küçük, 800 büyük konteyner ile 800 yarım kazan kullanılmakta olup; Zamanla kullanım sonucu delinen ve eskiyen konteynerler durumlarına göre incelenerek ; yama yapılarak tekrar hizmete sunulmakta, ekonomik ömürlerini dolduranlar yenileri ile yer değiştirilmekte, ayrıca yeni yerleşim ve ikamet yerlerine ilave konteyner ve yarım kazanlar konularak halkımızın rahat etmesi için çalışılmaktadıır. Kısa zamanda caddelerdeki, sokaklardaki ve okul bahçelerindeki değişmeyen eski konteynerlerin tamamı kaldırılarak onların yerine yeni konteynerler yerleştirilmektedir. Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, daha temiz bir Bucak için çalışmalara aralıksız olarak devam ettirdiklerini ifade ederek "Göreve geldiğimizde ilçemizde çöp konteyneri sıkıntısı vardı. Bu sıkıntıyı görerek hemen çalışmalara başladık. İlçemizin her mahalle, cadde ve sokaklarına belediyemiz kademe binasında yapılan çöp konteynerleri ile çöpler toplanacak. Sağlığı tehdit eden ve görünüşü hoş olmayan, çöp kovaları kaldırılarak, ilçemiz daha temiz ve daha düzenli bir çevreye sahip olacaktır. Bucak’ın bütün cadde ve sokaklarını evimizi temizlediğimiz gibi temizlemeye çalışıyoruz. Bir yandan yenilediğimiz temizlik araçlarımızla, bir yandan çevreye ve insan sağlığına zararlı olmayan, görüntü kirliliği oluşturmayan yeni çöp konteynerlerimizle Bucak’ın her noktasını temiz tutuyoruz" dedi.  
Bucak Belediyesi, "Daha temiz bir Bucak" sloganı ile ilçedeki çöp toplama konteynerlerını yenilemeye devam ediyor.

Bucak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Birimimiz İlçemiz 20 mahallesinde temizlik hizmetlerini 10 araç 47 personel ile çalışmalarına devam ediyor, ilçede ki caddelerin ve sokakların daha temiz tutulması için çöp konteynırlarını yeniliyor. Geçtiğimiz yıl başlatılan yenileme çalışmaları bu yılda aralıksız olarak devam ediyor .Katı Atıkların toplanması için ilçemiz tüm mahallelerinde toplamda 1760 küçük, 800 büyük konteyner ile 800 yarım kazan kullanılmakta olup; Zamanla kullanım sonucu delinen ve eskiyen konteynerler durumlarına göre incelenerek ; yama yapılarak tekrar hizmete sunulmakta, ekonomik ömürlerini dolduranlar yenileri ile yer değiştirilmekte, ayrıca yeni yerleşim ve ikamet yerlerine ilave konteyner ve yarım kazanlar konularak halkımızın rahat etmesi için çalışılmaktadıır. Kısa zamanda caddelerdeki, sokaklardaki ve okul bahçelerindeki değişmeyen eski konteynerlerin tamamı kaldırılarak onların yerine yeni konteynerler yerleştirilmektedir.

Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, daha temiz bir Bucak için çalışmalara aralıksız olarak devam ettirdiklerini ifade ederek "Göreve geldiğimizde ilçemizde çöp konteyneri sıkıntısı vardı. Bu sıkıntıyı görerek hemen çalışmalara başladık. İlçemizin her mahalle, cadde ve sokaklarına belediyemiz kademe binasında yapılan çöp konteynerleri ile çöpler toplanacak. Sağlığı tehdit eden ve görünüşü hoş olmayan, çöp kovaları kaldırılarak, ilçemiz daha temiz ve daha düzenli bir çevreye sahip olacaktır. Bucak’ın bütün cadde ve sokaklarını evimizi temizlediğimiz gibi temizlemeye çalışıyoruz. Bir yandan yenilediğimiz temizlik araçlarımızla, bir yandan çevreye ve insan sağlığına zararlı olmayan, görüntü kirliliği oluşturmayan yeni çöp konteynerlerimizle Bucak’ın her noktasını temiz tutuyoruz" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.