BUCAK BELEDİYESİ E-BELEDİYECİLİK SİSTEMİNE GEÇTİ

TEKNOLOJİ 26.09.2016 - 16:32, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4144+ kez okundu.
 

BUCAK BELEDİYESİ E-BELEDİYECİLİK SİSTEMİNE GEÇTİ

Bucak Belediyesi, çağın gereklerinden birisi olan e-belediyecilik sistemine geçerek, Bucaklı vatandaşlara büyük bir kolaylık sağlamaya başladı
Bucak halkı bundan böyle www.bucak.bel.tr adresi üzerinden e-belediye sistemine giriş yaparak, hem emlak, su, ÇTV ve kira bedeli, arsa rayiç bedelleri, bina aşınma oranları, çevre temizlik tarifeleri gibi pek çok bilgiye erişip işlem yapabildiği gibi, hem de şahsi talep ve önerilerini de Bucak Belediyesi’ne iletilebilme imkânına kavuştu. HALKIMIZA SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ Bucak halkına söz verdikleri bir hizmeti daha hayata geçirdiklerini söyleyen Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, “e-belediyecilik sisteminin vatandaşa büyük kolaylık sağladığını ifade ederek, “Çağımızın gerektirdiği teknolojik imkanları kullanarak, vatandaşımıza hizmetin en güzelini, en kalitelisini ve en kolayını sunmak gayesiyle çıktığımız yolda bugün önemli bir yol kat ettik. Bu anlamda vatandaşlarımızın belediyelerine en kolay şekilde ulaşabilmeleri, daha iyi hizmet alabilmeleri ve başta ödemeler olmak üzere belediye ile ilgili her türlü iş ve işlemlerine internet ortamında ulaşabilecekleri e-belediye uygulamasına geçtik ve Bucak halkına söz verdiğimiz gibi e-belediyecilik sistemini kullanıma sunduk. Bu anlamda e-belediyecilik sisteminin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. İŞLEMLER ARTIK DAHA KOLAY Sisteme yönelik bilgi veren Başkan Mutlu, “Artık gerek ilçemizde, gerekse başka illerde yaşayan hemşerilerimiz emlak, su, ÇTV ve kira bedelleri gibi hizmetlerimize internet üzerinden ulaşarak işlem yapma imkanına kavuştu. Pek çok ödemelerin kredi kartı ile yapılabildiği günümüzde vatandaşlarımızın belediye ile ilgili birçok işlemlerini yapmak için artık evlerinden ya da çalıştıkları mekanlardan çıkmalarına gerek kalmadı. 7/24 günün her saati belediyemizin resmi internet sitesi www.bucak.bel.tr adresinde yer alan ‘e-belediye’ butonundan giriş yaparak vatandaşlarımız hizmet alabiliyorlar” dedi. E- BELEDİYECİLİK BİR BAŞLANGIÇ İnteraktif hizmet kapsamındaki e-belediyecilik sisteminin Bucak Belediyesi’nin yenilik çalışmalarında bir başlangıç olduğunu söyleyen Başkan Mutlu, Bucak Belediyesi’nin kurumsal kimlik yapısına uygun, vatandaşa ulaşma ve bilgi edinme noktasında daha aktif bir sistemi hayata geçirerek yeni resmi internet sitemizi de hayata geçirdik. Gün geçtikçe sitemizdeki güncellemelerimiz de devam edecek.”dedi.  
Bucak Belediyesi, çağın gereklerinden birisi olan e-belediyecilik sistemine geçerek, Bucaklı vatandaşlara büyük bir kolaylık sağlamaya başladı

Bucak halkı bundan böyle www.bucak.bel.tr adresi üzerinden e-belediye sistemine giriş yaparak, hem emlak, su, ÇTV ve kira bedeli, arsa rayiç bedelleri, bina aşınma oranları, çevre temizlik tarifeleri gibi pek çok bilgiye erişip işlem yapabildiği gibi, hem de şahsi talep ve önerilerini de Bucak Belediyesi’ne iletilebilme imkânına kavuştu.

HALKIMIZA SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ

Bucak halkına söz verdikleri bir hizmeti daha hayata geçirdiklerini söyleyen Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, “e-belediyecilik sisteminin vatandaşa büyük kolaylık sağladığını ifade ederek, “Çağımızın gerektirdiği teknolojik imkanları kullanarak, vatandaşımıza hizmetin en güzelini, en kalitelisini ve en kolayını sunmak gayesiyle çıktığımız yolda bugün önemli bir yol kat ettik. Bu anlamda vatandaşlarımızın belediyelerine en kolay şekilde ulaşabilmeleri, daha iyi hizmet alabilmeleri ve başta ödemeler olmak üzere belediye ile ilgili her türlü iş ve işlemlerine internet ortamında ulaşabilecekleri e-belediye uygulamasına geçtik ve Bucak halkına söz verdiğimiz gibi e-belediyecilik sistemini kullanıma sunduk. Bu anlamda e-belediyecilik sisteminin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İŞLEMLER ARTIK DAHA KOLAY

Sisteme yönelik bilgi veren Başkan Mutlu, “Artık gerek ilçemizde, gerekse başka illerde yaşayan hemşerilerimiz emlak, su, ÇTV ve kira bedelleri gibi hizmetlerimize internet üzerinden ulaşarak işlem yapma imkanına kavuştu. Pek çok ödemelerin kredi kartı ile yapılabildiği günümüzde vatandaşlarımızın belediye ile ilgili birçok işlemlerini yapmak için artık evlerinden ya da çalıştıkları mekanlardan çıkmalarına gerek kalmadı. 7/24 günün her saati belediyemizin resmi internet sitesi www.bucak.bel.tr adresinde yer alan ‘e-belediye’ butonundan giriş yaparak vatandaşlarımız hizmet alabiliyorlar” dedi.

E- BELEDİYECİLİK BİR BAŞLANGIÇ

İnteraktif hizmet kapsamındaki e-belediyecilik sisteminin Bucak Belediyesi’nin yenilik çalışmalarında bir başlangıç olduğunu söyleyen Başkan Mutlu, Bucak Belediyesi’nin kurumsal kimlik yapısına uygun, vatandaşa ulaşma ve bilgi edinme noktasında daha aktif bir sistemi hayata geçirerek yeni resmi internet sitemizi de hayata geçirdik. Gün geçtikçe sitemizdeki güncellemelerimiz de devam edecek.”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.