BUCAK BELEDİYESİ’NDEN MİLLETİN İRADESİNE BÜYÜK DESTEK

YAŞAM 20.07.2016 - 16:38, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3928+ kez okundu.
 

BUCAK BELEDİYESİ’NDEN MİLLETİN İRADESİNE BÜYÜK DESTEK

15 Temmuz 2016 tarihinde TSK içerisinde bir avuç cuntacının ve paralel ihanet şebekesinin teşebbüs ettiği darbe girişimine karşı İmkânlarımızı Seferber Ettik”.
                          “TÜM İMKANLARIMIZI SEFERBER ETTİK”   15 Temmuz 2016 tarihinde TSK içerisinde bir avuç cuntacının ve paralel ihanet şebekesinin teşebbüs ettiği darbe girişimine karşı Bucak 5 gündür demokrasi nöbetine kararlılıkla devam ediyor. Bucak Belediyesi, milletin iradesine büyük destek sağlıyor. Darbe girişiminin başladığı ilk anlardan itibaren, caddeleri ve meydanları dolduran Bucaklılar, beş gündür akşam saatlerinden sabahın ilk ışıklarına kadar tek yürek, tek nefes demokrasi nöbetine devam ediyor. Bucak Belediyesi, kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partiler omuz omuza darbeye karşı tepkisini en güzel biçimde gösteriyor. Bucak Belediyesi’ne bağlı ekipler de vatandaşların ihtiyaç duyduğu bütün konularda büyük destek sağlıyor.   BAŞKAN MUTLU VATANDAŞLARLA OMUZ OMUZA     Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, darbe girişiminin başladığı ilk andan itibaren vatandaşlarla omuz omuza vererek örnek bir demokrasi mücadelesi veriyor. “Darbe karşıtı organizasyonların sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz” diyen Başkan Mutlu:“Başkomutanımız Recep Tayip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda indiğimiz bu meydanlardan ancak onun talimatları ile çekiliriz. Bu vatan, bu bayrak, bu ezan, bu devlet bizim. Her ne pahasına olursa olsun demokrasi mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz. Bu mücadelede sağduyusunu kaybetmeyen, kararlılığından taviz vermeyen milletimize ve Bucaklı hemşerilerime yürekten teşekkür ederim” dedi. Başkan Mutlu, açıklamasının devamında Bucak Cumhuriyet Meydanında demokrasi nöbetimiz devam edecek. Demokrasi şehitlerimizin aziz hatırasına sahip çıkmak adına her gün meydanda Bucak Müftülüğümüzündü destekleriyle Mevlit okutuyoruz, helva ve pişi dağıtıyoruz. Şükür ve secde namazları kılıyoruz. Yatsı namazımızı eda ederek dua ediyoruz. Bunun yanında meydanı hınca hınç dolduran Aziz Bucaklı hemşerilerimizin alanda mağdur olmamaları için Fizyolojik ihtiyaçlarını karşılamayı da unutmuyoruz.”dedi.  
15 Temmuz 2016 tarihinde TSK içerisinde bir avuç cuntacının ve paralel ihanet şebekesinin teşebbüs ettiği darbe girişimine karşı İmkânlarımızı Seferber Ettik”.

 

                        “TÜM İMKANLARIMIZI SEFERBER ETTİK”

 

15 Temmuz 2016 tarihinde TSK içerisinde bir avuç cuntacının ve paralel ihanet şebekesinin teşebbüs ettiği darbe girişimine karşı Bucak 5 gündür demokrasi nöbetine kararlılıkla devam ediyor. Bucak Belediyesi, milletin iradesine büyük destek sağlıyor. Darbe girişiminin başladığı ilk anlardan itibaren, caddeleri ve meydanları dolduran Bucaklılar, beş gündür akşam saatlerinden sabahın ilk ışıklarına kadar tek yürek, tek nefes demokrasi nöbetine devam ediyor. Bucak Belediyesi, kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partiler omuz omuza darbeye karşı tepkisini en güzel biçimde gösteriyor. Bucak Belediyesi’ne bağlı ekipler de vatandaşların ihtiyaç duyduğu bütün konularda büyük destek sağlıyor.

 

BAŞKAN MUTLU VATANDAŞLARLA OMUZ OMUZA  

 

Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, darbe girişiminin başladığı ilk andan itibaren vatandaşlarla omuz omuza vererek örnek bir demokrasi mücadelesi veriyor. “Darbe karşıtı organizasyonların sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz” diyen Başkan Mutlu:“Başkomutanımız Recep Tayip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda indiğimiz bu meydanlardan ancak onun talimatları ile çekiliriz. Bu vatan, bu bayrak, bu ezan, bu devlet bizim. Her ne pahasına olursa olsun demokrasi mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz. Bu mücadelede sağduyusunu kaybetmeyen, kararlılığından taviz vermeyen milletimize ve Bucaklı hemşerilerime yürekten teşekkür ederim” dedi. Başkan Mutlu, açıklamasının devamında Bucak Cumhuriyet Meydanında demokrasi nöbetimiz devam edecek. Demokrasi şehitlerimizin aziz hatırasına sahip çıkmak adına her gün meydanda Bucak Müftülüğümüzündü destekleriyle Mevlit okutuyoruz, helva ve pişi dağıtıyoruz. Şükür ve secde namazları kılıyoruz. Yatsı namazımızı eda ederek dua ediyoruz. Bunun yanında meydanı hınca hınç dolduran Aziz Bucaklı hemşerilerimizin alanda mağdur olmamaları için Fizyolojik ihtiyaçlarını karşılamayı da unutmuyoruz.”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.