BUCAK BELEDİYESİ’NDEN YAŞLI VATANDAŞA ŞEVKAT ELİ

YAŞAM 21.09.2016 - 16:59, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4287+ kez okundu.
 

BUCAK BELEDİYESİ’NDEN YAŞLI VATANDAŞA ŞEVKAT ELİ

7’den 70’e tüm vatandaşların yüzünü güldüren Bucak Belediyesi, vatandaşın memnuniyeti için yaz kış demeden çalışmalara devam ediyor.
Temel ihtiyaçlar konusunda halkın büyük bölümüne hizmet veren Bucak Belediye Başkanlığı konutlarının temizliğini yaşlı olması nedeniyle gönderilen temizlik ekibi ile 7’den 70’e tüm vatandaşların yüzünü güldürüyor. Bucak Belediyesi, vatandaşın memnuniyeti için yaz kış demeden çalışmalara devam ediyor. Bucak ilçe sınırları içerisinde bulunan ve yardıma muhtaç yaşlılara “temizlik hizmeti” veren Park ve Bahçeler Müdürlüğünün 4 kişilik ekibi, tam teçhizatlı olarak evleri dip köşe temizliyor. Vatandaşa temiz olarak teslim ediyor. 450 yaşlı temizlik hizmetinden yararlanıyor Toplamda 450 yaşlının evine temizliğe giden ekip, randevu sistemiyle çalışarak, belirlenen evlerde cam, mutfak, kapı, yer, eşya, halı, koltuk, lavabo ve tuvalet temizliği yapıyor. Temizlik hizmetinden faydalanan ve evi temizlenen vatandaşlar duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Allah Başkanımızdan ve çalışanlarından razı olsun. Evimizi tertemiz yapıyorlar. Bu hizmeti ayağımıza kadar getiren Bucak Belediye Başkanımız Süleyman Mutlu’ya teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. “Yaşlılarımıza sahip çıkıyoruz” Yaşlı ve yardıma muhtaç vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak için ellerinden geleni yaptıklarını dile getiren Başkan Süleyman Mutlu ise, “Yaşı ilerleyen ya da sağlık durumundan dolayı evlerinden çıkamayan vatandaşlarımızı tespit ederek, talepleri doğrultusunda evde temizlik hizmeti veriyoruz. Ben ve ekibim ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gücümüzün yettiği ölçüde yardımcı oluyoruz, onlara sahip çıkıyoruz” diye konuştu.  
7’den 70’e tüm vatandaşların yüzünü güldüren Bucak Belediyesi, vatandaşın memnuniyeti için yaz kış demeden çalışmalara devam ediyor.

Temel ihtiyaçlar konusunda halkın büyük bölümüne hizmet veren Bucak Belediye Başkanlığı konutlarının temizliğini yaşlı olması nedeniyle gönderilen temizlik ekibi ile 7’den 70’e tüm vatandaşların yüzünü güldürüyor. Bucak Belediyesi, vatandaşın memnuniyeti için yaz kış demeden çalışmalara devam ediyor.

Bucak ilçe sınırları içerisinde bulunan ve yardıma muhtaç yaşlılara “temizlik hizmeti” veren Park ve Bahçeler Müdürlüğünün 4 kişilik ekibi, tam teçhizatlı olarak evleri dip köşe temizliyor. Vatandaşa temiz olarak teslim ediyor.

450 yaşlı temizlik hizmetinden yararlanıyor

Toplamda 450 yaşlının evine temizliğe giden ekip, randevu sistemiyle çalışarak, belirlenen evlerde cam, mutfak, kapı, yer, eşya, halı, koltuk, lavabo ve tuvalet temizliği yapıyor.

Temizlik hizmetinden faydalanan ve evi temizlenen vatandaşlar duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Allah Başkanımızdan ve çalışanlarından razı olsun. Evimizi tertemiz yapıyorlar. Bu hizmeti ayağımıza kadar getiren Bucak Belediye Başkanımız Süleyman Mutlu’ya teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

“Yaşlılarımıza sahip çıkıyoruz”

Yaşlı ve yardıma muhtaç vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak için ellerinden geleni yaptıklarını dile getiren Başkan Süleyman Mutlu ise, “Yaşı ilerleyen ya da sağlık durumundan dolayı evlerinden çıkamayan vatandaşlarımızı tespit ederek, talepleri doğrultusunda evde temizlik hizmeti veriyoruz. Ben ve ekibim ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gücümüzün yettiği ölçüde yardımcı oluyoruz, onlara sahip çıkıyoruz” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.