BUCAK BELEDİYESİ PANDEMİ DE YENİ DÖNEM İÇİN DÖRT PARKI YENİLEDİ

YAŞAM 02.03.2021 - 15:02, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3240+ kez okundu.
 

BUCAK BELEDİYESİ PANDEMİ DE YENİ DÖNEM İÇİN DÖRT PARKI YENİLEDİ

Bucak Belediyesi bahar dönemi için dört ayrı mahallede bulunan dört parkta geniş çaplı tadilat ve yenileme çalışması yaptı.
Dört Mahallede dört parkta yapılan tadilat ve yenileme çalışmaları hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Emrullah Ünal “İlçemizde dört mahallemizde bulunan dört ayrı parkımızda geniş çaplı tadilat ve yenileme çalışması yapıyoruz. Bu parklarımız Mehmet Akif Mahallesinde bulunan Adnan Menderes Parkı, Barbaros Mahallesinde bulunan 75.Yıl Parkı, Çamlıca Mahallesinde bulunan Çamlıca Parkı ve Fatih Mahallesinde bulunan Turba Parkı. Parklarımızda eskiyen ve deforme olan oyun gruplarını, bankları, oturma alanlarını, spor aletleri ve çöp kovalarında tadilat, yenileme ve boyama çalışması, ağaç ve bitki budama ve genel peyzaj çalışması gerçekleştirdik. İlçemiz genelinde bulunan tüm parklarımız park ve bahçeler müdürlüğü ekiplerimizce periyodik olarak kontrol edilmekte, parklarımızda oluşan bozulmalar ve olumsuzluklara anında müdahale edilerek gerekli onarım ve tadilat yapılmaktadır.”dedi. PANDEMİ SÜRECİNDE PAKLARIMIZDA SOYSAL MESAFELERE DİKKAT Pandemi sürecinde parklarda sosyal mesafe ve hijyen kurallarına özellikle çok daha dikkat edilmesi gerektiğinin altını çizen Belediye Başkanı Emrullah Ünal “ İlçemizde çocuklarımız ve halkımız için yeni parklar ve eski ve deforme olan parklarda yenileme çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Çocuklarımızın eğlenmesi ve halkımızın hoşça vakit geçirmeleri için yaptığımız park yatırımlarımızın korunması ve kollanması halkımızın elinde. Parklarımızda zaman zaman istenmeyen görüntülerle karşılaşabiliyoruz. Parklarımızda bulunan oyun grupları ve banklara zarar veriliyor, kırılıyor, buda milli servetin boşa gitmesine neden oluyor. Vatandaşlarımızdan, çocuklarımızdan ve gençlerimizden parklarımızda daha dikkatli olmalarını ve zarar vermemelerini istiyoruz. Buradan vatandaşlarımıza bir önemli bir uyarıda daha bulunmak istiyorum. Pandemi sürecinde tüm alanlarda olduğu gibi özellikle parklarımızın kullanımında sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına dikkat etmelerini rica ediyorum.“ dedi.  
Bucak Belediyesi bahar dönemi için dört ayrı mahallede bulunan dört parkta geniş çaplı tadilat ve yenileme çalışması yaptı.

Dört Mahallede dört parkta yapılan tadilat ve yenileme çalışmaları hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Emrullah Ünal “İlçemizde dört mahallemizde bulunan dört ayrı parkımızda geniş çaplı tadilat ve yenileme çalışması yapıyoruz. Bu parklarımız Mehmet Akif Mahallesinde bulunan Adnan Menderes Parkı, Barbaros Mahallesinde bulunan 75.Yıl Parkı, Çamlıca Mahallesinde bulunan Çamlıca Parkı ve Fatih Mahallesinde bulunan Turba Parkı. Parklarımızda eskiyen ve deforme olan oyun gruplarını, bankları, oturma alanlarını, spor aletleri ve çöp kovalarında tadilat, yenileme ve boyama çalışması, ağaç ve bitki budama ve genel peyzaj çalışması gerçekleştirdik. İlçemiz genelinde bulunan tüm parklarımız park ve bahçeler müdürlüğü ekiplerimizce periyodik olarak kontrol edilmekte, parklarımızda oluşan bozulmalar ve olumsuzluklara anında müdahale edilerek gerekli onarım ve tadilat yapılmaktadır.”dedi.

PANDEMİ SÜRECİNDE PAKLARIMIZDA SOYSAL MESAFELERE DİKKAT

Pandemi sürecinde parklarda sosyal mesafe ve hijyen kurallarına özellikle çok daha dikkat edilmesi gerektiğinin altını çizen Belediye Başkanı Emrullah Ünal “ İlçemizde çocuklarımız ve halkımız için yeni parklar ve eski ve deforme olan parklarda yenileme çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Çocuklarımızın eğlenmesi ve halkımızın hoşça vakit geçirmeleri için yaptığımız park yatırımlarımızın korunması ve kollanması halkımızın elinde. Parklarımızda zaman zaman istenmeyen görüntülerle karşılaşabiliyoruz. Parklarımızda bulunan oyun grupları ve banklara zarar veriliyor, kırılıyor, buda milli servetin boşa gitmesine neden oluyor. Vatandaşlarımızdan, çocuklarımızdan ve gençlerimizden parklarımızda daha dikkatli olmalarını ve zarar vermemelerini istiyoruz. Buradan vatandaşlarımıza bir önemli bir uyarıda daha bulunmak istiyorum. Pandemi sürecinde tüm alanlarda olduğu gibi özellikle parklarımızın kullanımında sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına dikkat etmelerini rica ediyorum.“ dedi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.