BUCAK BELEDİYESİNDEN PARALEL YAPI OPERASYONU

DİĞER 25.07.2016 - 17:13, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3627+ kez okundu.
 

BUCAK BELEDİYESİNDEN PARALEL YAPI OPERASYONU

Bucak Belediyesi, Paralel Yapının Dershane, Yurt Ve Okullarına Yönelik Mühürleme Operasyonlarını Sürdürüyor
Bucak Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada; FETÖ/PDY soruşturması kapsamında özel eğitim kurumlarına yönelik yürütülen çalışmada Bucak’ta örgüte finansal destek sağladığı iddia edilen okul, dershane ve yurtlar belirlenerek ruhsatları iptal edildi. Bucak Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından Fatih Mahallesinde Özel Yıldız Koleji, Yeni Mahallede Körfez dershanesi, Çamlıca Mahallesinde kız öğrenci yurdu ve Mehmet Akif Mahallesinde Erkek Öğrenci yurdu mühürlendi. Pazar günü mesai yapan Bucak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Mehmet Akif Mahallesinde Paralel Devlet Yapılanmasına ait erkek öğrenci yurduna giden zabıta ekipler binanın ziline basarak, yurtta kimsenin olmadığını belirledikten sonra kapılara mühür vurdu. Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu yaptığı açıklamada,“Fetullahçı Terör örgütü ve Paralel devlet yapılanmasına destek sağlayan ilçemizdeki yurtlar Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz ve Defterdarlığımız tarafından, Dershaneler ise Zabıta Müdürlüğümüz ve Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından mühürleniyor. Vatanımıza ihanetin affı yok. Bu yüzden vatanımızın birliğine ve dirliğine kasteden bu hainlere karşı Bucak Belediyesi olarak her türlü yaptırımda bulunuyoruz ve İnlerine giriyoruz. Paralel yapının bu ülkeye ne kadar zarar verdiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Mücadelemiz sonuna kadar devam edecek” açıklamasında bulundu. İşlemler sırasında zabıta ekiplerine polis ekipleri de eşlik etti.   Bucaklı Gençler Paralelin inlerine Türk Bayrağı ve Erdoğan Resim Asıyorlar... Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu’nun desteği ile Bucaklı Gençler  paralel yapıya ait yurt ve okullara Türk Bayrağı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resimlerini asıyorlar. Öncesinde Başkan Mutlu’nun tabelalarını indirttiği ve devlet tarafından el konulan Özel Yıldız Koleji, Esnaf Yurdu, Mehmet Akif Ersoy Pansiyonu ve Körfez dershanelerini tek tek gezen Bucaklı gençler, Belediye ait itfaiye ile tek tek binalara, Türk Bayrakları ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın resimlerini asıyor.    
Bucak Belediyesi, Paralel Yapının Dershane, Yurt Ve Okullarına Yönelik Mühürleme Operasyonlarını Sürdürüyor

Bucak Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada; FETÖ/PDY soruşturması kapsamında özel eğitim kurumlarına yönelik yürütülen çalışmada Bucak’ta örgüte finansal destek sağladığı iddia edilen okul, dershane ve yurtlar belirlenerek ruhsatları iptal edildi.

Bucak Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından Fatih Mahallesinde Özel Yıldız Koleji, Yeni Mahallede Körfez dershanesi, Çamlıca Mahallesinde kız öğrenci yurdu ve Mehmet Akif Mahallesinde Erkek Öğrenci yurdu mühürlendi. Pazar günü mesai yapan Bucak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Mehmet Akif Mahallesinde Paralel Devlet Yapılanmasına ait erkek öğrenci yurduna giden zabıta ekipler binanın ziline basarak, yurtta kimsenin olmadığını belirledikten sonra kapılara mühür vurdu. Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu yaptığı açıklamada,“Fetullahçı Terör örgütü ve Paralel devlet yapılanmasına destek sağlayan ilçemizdeki yurtlar Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz ve Defterdarlığımız tarafından, Dershaneler ise Zabıta Müdürlüğümüz ve Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından mühürleniyor. Vatanımıza ihanetin affı yok. Bu yüzden vatanımızın birliğine ve dirliğine kasteden bu hainlere karşı Bucak Belediyesi olarak her türlü yaptırımda bulunuyoruz ve İnlerine giriyoruz. Paralel yapının bu ülkeye ne kadar zarar verdiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Mücadelemiz sonuna kadar devam edecek açıklamasında bulundu.

İşlemler sırasında zabıta ekiplerine polis ekipleri de eşlik etti.

 

Bucaklı Gençler Paralelin inlerine Türk Bayrağı ve Erdoğan Resim Asıyorlar...

Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu’nun desteği ile Bucaklı Gençler  paralel yapıya ait yurt ve okullara Türk Bayrağı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resimlerini asıyorlar. Öncesinde Başkan Mutlu’nun tabelalarını indirttiği ve devlet tarafından el konulan Özel Yıldız Koleji, Esnaf Yurdu, Mehmet Akif Ersoy Pansiyonu ve Körfez dershanelerini tek tek gezen Bucaklı gençler, Belediye ait itfaiye ile tek tek binalara, Türk Bayrakları ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın resimlerini asıyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.