 BUCAK HALKINA İYİ PARTİ ADAYINDAN SU MÜJDESİ

YAŞAM 25.03.2019 - 18:17, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3759+ kez okundu.
 

 BUCAK HALKINA İYİ PARTİ ADAYINDAN SU MÜJDESİ

İYİ Parti Bucak Belediye Başkan adayı Av.Alparslan Ahmet Dursun, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kala müjdeler vermeye devam ediyor.
Başkan adayı Alparslan Ahmet Dursun yaptığı yazılı açıklamada  5000 litre (05 metreküp arası) kullanılan su için aboneler herhangi bir ücret ödemeyeceğini belirtti.   Dursun, "Değerli hemşerilerime son hafta müjdeler vereceğimi söylemiştim. Rakip aday arkadaşlarımız projelerimizi taklit ettiği ve kendi projeleri gibi göstermeye çalıştığı için bu müjdeleri bugün açıklamayı tercih ettik. İnşallah nasip olurda başkan seçilirsek 5000 litre (5 ton) su kullanan vatandaşlarım su parası ödemeyecek. Su parası ceplerinde kalacak. Aile ekonomileri de bu şekilde katkı olacaktır. Açıklamasında bulundu . İYİ Parti Bucak Belediye Başkan adayı Av.Alparslan Ahmet Dursun,"Bugüne kadar açıkladığımız ve açıklamaya devam edeceğimiz tüm vaatlerin sözünü veriyoruz.Biz bunları yapacağız diyoruz. Tüm projelerimizin arkasındayız. Biz Bucak'ın kayyum yönetimi ile kaybolan yıllarının hesabını sormak, Bucak ilçemize hak ettiği değeri vermek için geliyoruz" ifadesini  kullandı. Bucak halkı çok iyi biliyor ki kısa zaman önce kayyum yönetiminin ihmalleri nedeniyle birçok vatandaşımızın ise insan hayatı ile yakından ilgisi olan temiz su temin edilmediğinden hastanelik oldu.
İYİ Parti Bucak Belediye Başkan adayı Av.Alparslan Ahmet Dursun, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kala müjdeler vermeye devam ediyor.

Başkan adayı Alparslan Ahmet Dursun yaptığı yazılı açıklamada  5000 litre (05 metreküp arası) kullanılan su için aboneler herhangi bir ücret ödemeyeceğini belirtti.   Dursun, "Değerli hemşerilerime son hafta müjdeler vereceğimi söylemiştim. Rakip aday arkadaşlarımız projelerimizi taklit ettiği ve kendi projeleri gibi göstermeye çalıştığı için bu müjdeleri bugün açıklamayı tercih ettik. İnşallah nasip olurda başkan seçilirsek 5000 litre (5 ton) su kullanan vatandaşlarım su parası ödemeyecek. Su parası ceplerinde kalacak. Aile ekonomileri de bu şekilde katkı olacaktır. Açıklamasında bulundu .

İYİ Parti Bucak Belediye Başkan adayı Av.Alparslan Ahmet Dursun,"Bugüne kadar açıkladığımız ve açıklamaya devam edeceğimiz tüm vaatlerin sözünü veriyoruz.Biz bunları yapacağız diyoruz. Tüm projelerimizin arkasındayız. Biz Bucak'ın kayyum yönetimi ile kaybolan yıllarının hesabını sormak, Bucak ilçemize hak ettiği değeri vermek için geliyoruz" ifadesini  kullandı. Bucak halkı çok iyi biliyor ki kısa zaman önce kayyum yönetiminin ihmalleri nedeniyle birçok vatandaşımızın ise insan hayatı ile yakından ilgisi olan temiz su temin edilmediğinden hastanelik oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.