BUCAK İLÇESİ’NDE ALTYAPI ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ.

DİĞER 12.10.2016 - 15:54, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2238+ kez okundu.
 

BUCAK İLÇESİ’NDE ALTYAPI ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ.

Bucak Belediyesi, su ve kanalizasyon çalışmaları kapsamında kentte yaşanan olası sorunlara müdahale ederek vatandaşların mağduriyetlerini gidermeyi sürdürüyor.
Bucak Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri, yeni şebeke döşeme çalışmalarının yanı sıra onarım çalışmalarına da devam ediyor. Kentin birçok noktasında gerçekleştirilen su ve kanalizasyon hattı döşeme çalışmaları ile verimli bir sezon geçiren ekipler, yaşanan olası sorunlara da anında müdahale ediyor. Su ve kanalizasyon çalışmaları ile ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, vatandaşların sağlıklı bir şekilde yaşamalarını sağlamak için kesintisiz hizmet vermeye devam edeceklerini söyledi. Yaşanan olası arızalara anında müdahale ettiklerini belirten Başkan Mutlu, “Vatandaşlarımızın su ve kanalizasyon konusundaki sıkıntılarını gidermek için gayretli bir şekilde çalışıyoruz. Arızaların yaşanması halinde bizlere ulaşan vatandaşlarımızı mağdur etmemek için ekiplerimiz 7 gün 24 saat görev başındadırlar” dedi. Kanalizasyonu olmayan bütün bölgelere hat çektiklerini ifade eden Başkan Mutlu, kanalizasyon, içme suyu ve yağmur suyu drenaj sistemleri döşemesinin tamamlanmasının ardından bu bölgelerde sıcak asfalt çalışması gerçekleştirilecek. Allah’ın izniyle vatandaşlarımızın sabrı ve duyarlılığı ile bu büyük projemizi de halkımızın hizmetine sunacağız” şeklinde konuştu.  
Bucak Belediyesi, su ve kanalizasyon çalışmaları kapsamında kentte yaşanan olası sorunlara müdahale ederek vatandaşların mağduriyetlerini gidermeyi sürdürüyor.

Bucak Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri, yeni şebeke döşeme çalışmalarının yanı sıra onarım çalışmalarına da devam ediyor. Kentin birçok noktasında gerçekleştirilen su ve kanalizasyon hattı döşeme çalışmaları ile verimli bir sezon geçiren ekipler, yaşanan olası sorunlara da anında müdahale ediyor. Su ve kanalizasyon çalışmaları ile ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, vatandaşların sağlıklı bir şekilde yaşamalarını sağlamak için kesintisiz hizmet vermeye devam edeceklerini söyledi. Yaşanan olası arızalara anında müdahale ettiklerini belirten Başkan Mutlu, “Vatandaşlarımızın su ve kanalizasyon konusundaki sıkıntılarını gidermek için gayretli bir şekilde çalışıyoruz. Arızaların yaşanması halinde bizlere ulaşan vatandaşlarımızı mağdur etmemek için ekiplerimiz 7 gün 24 saat görev başındadırlar” dedi.

Kanalizasyonu olmayan bütün bölgelere hat çektiklerini ifade eden Başkan Mutlu, kanalizasyon, içme suyu ve yağmur suyu drenaj sistemleri döşemesinin tamamlanmasının ardından bu bölgelerde sıcak asfalt çalışması gerçekleştirilecek. Allah’ın izniyle vatandaşlarımızın sabrı ve duyarlılığı ile bu büyük projemizi de halkımızın hizmetine sunacağız” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.