BUCAK İLÇESİ YAĞAN YAĞMURA TESLİM OLDU

YAŞAM 10.08.2020 - 09:42, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3580+ kez okundu.
 

BUCAK İLÇESİ YAĞAN YAĞMURA TESLİM OLDU

Bucak İlçesinde, Kuvvetli rüzgarla birlikte etkili olan yağmur ve dolu yağışı sebebiyle bazı olumsuzluklar meydana geldi.
Burdur’un Bucak İlçesinde 18.30 da başlayan ve rüzgarın etkisiyle su baskınlarına da yol açan yağmur ilçe içinde seyrüsefer halinde olan ve kent içindeki sular nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı. BUCAK İLÇE MERKEZİ SULAR ALTINDA KALDI Kuvvetli rüzgarla birlikte etkili olan yağmur, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Yoğun şekilde yağmur nedeniyle ilçedeki bazı yollar suyla dolarken, yağmurun hızı nedeniyle kent içindeki yağmur suyu drenaj kanalları yetersiz kaldı. Rüzgarın etkisiyle bazı ağaçların dalları da kırıldı, Süleyman Demirel Bulvarı'nda trafik durma noktasında gelirken Bucak'ın bir çok bölgesi yağıştan etkilendi. Sanayi'den Karayvatlar Mahallesi'ne Oğuzhan Mahallesi'nden Fatih Mahallesine tüm mahalleler yağıştan etkilendi.         VALİ ARSLANTAŞ İNCELEMELERDE BULUNDU Burdur Valisi Ali Arslantaş, yağan yağmurun ardından Bucak ilçesine giderek incelemelerde bulundu. Bölge milletvekilleri ve Belediye Başkanı Emrullah Ünal’ın da bulunduğu incelemelerde Bucak İlçesi Belediye ilgili birimleri yağmur nedeniyle iş yerleri ve evleri su basan esnaf ve vatandaşa yardımda bulundu Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal ise evleri ve iş yerleri su baskınlarından etkilenen evleri su baskını nedeniyle zarar gören vatandaşları ilçede belli yerlerde misafir ederek gerekli desteği ve maddi katkıyı vereceklerini dile getirdi
Bucak İlçesinde, Kuvvetli rüzgarla birlikte etkili olan yağmur ve dolu yağışı sebebiyle bazı olumsuzluklar meydana geldi.

Burdur’un Bucak İlçesinde 18.30 da başlayan ve rüzgarın etkisiyle su baskınlarına da yol açan yağmur ilçe içinde seyrüsefer halinde olan ve kent içindeki sular nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı.

BUCAK İLÇE MERKEZİ SULAR ALTINDA KALDI

Kuvvetli rüzgarla birlikte etkili olan yağmur, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Yoğun şekilde yağmur nedeniyle ilçedeki bazı yollar suyla dolarken, yağmurun hızı nedeniyle kent içindeki yağmur suyu drenaj kanalları yetersiz kaldı. Rüzgarın etkisiyle bazı ağaçların dalları da kırıldı, Süleyman Demirel Bulvarı'nda trafik durma noktasında gelirken Bucak'ın bir çok bölgesi yağıştan etkilendi. Sanayi'den Karayvatlar Mahallesi'ne Oğuzhan Mahallesi'nden Fatih Mahallesine tüm mahalleler yağıştan etkilendi.

        VALİ ARSLANTAŞ İNCELEMELERDE BULUNDU

Burdur Valisi Ali Arslantaş, yağan yağmurun ardından Bucak ilçesine giderek incelemelerde bulundu. Bölge milletvekilleri ve Belediye Başkanı Emrullah Ünal’ın da bulunduğu incelemelerde Bucak İlçesi Belediye ilgili birimleri yağmur nedeniyle iş yerleri ve evleri su basan esnaf ve vatandaşa yardımda bulundu Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal ise evleri ve iş yerleri su baskınlarından etkilenen evleri su baskını nedeniyle zarar gören vatandaşları ilçede belli yerlerde misafir ederek gerekli desteği ve maddi katkıyı vereceklerini dile getirdi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.