BUCAK İLÇESİNDE BİSİKLET DAĞITILDI

SAĞLIK 17.03.2017 - 21:00, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3904+ kez okundu.
 

BUCAK İLÇESİNDE BİSİKLET DAĞITILDI

Vali Şerif Yılmaz, Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından Bucak İlçesinde düzenlenen bisiklet dağıtım törenine katıldı.
Sağlık Bakanlığı tarafından üç yıldır devam ettirilen "Fiziksel Aktiviteyi Teşvik Projesi" kapsamında Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından bugün Bucak İlçesinde Bisiklet dağıtım törenlerinden bir yenisi daha yapıldı. Düzenlenen törene Vali Şerif Yılmaz, Bucak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İsmail Bayata, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Sevinç Sütlü, Kocaaliller Belediye Başkanı İsmail Durmaz, Kızılkaya Belediye Başkanı Canan Atasoy, Bucak ilçesi daire müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Tören de Halk Sağlığı Müdürü Dr. Sevinç Sütlü tarafından açılış konuşmasının yapılmasının ardından, Bucak Belediyesine ve Okullara dağıtılacak bisikletlerin protokolü imzalandı. Protokollerin imzalanmasının ardından Vali Yılmaz tarafından Belediye’ye, Kamu Kurumlarına ve Okullara bisikletler dağıtıldı. Bugüne kadar ilimizde “Fiziksel Aktiviteyi Teşvik Projesi” kapsamında 3000 bisiklet dağıtıldığını belirten Halk Sağlığı Müdürü Sevinç Sütlü bugünde Bucak Gençlik Merkezine 50 adet, Kamu Kurumlarına 50 adet, Belediye’ye 150 adet, 400 adette İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne olmak üzere 650 bisiklet dağıtımı yapılacağını ifade etti. Bu projenin hareketli hayatı teşvik amacıyla hayata geçirildiğini aktardı. Halk Sağlığı Müdürünün konuşmasının ardından, Belediye Başkanlığına ve  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edilecek bisikletlerin protokolleri imzalandı. Protokol imza törenin ardından Vali Yılmaz tarafından Belediye’ye, Kurumlara ve Okullara bisikletleri dağıtıldı. Bisiklet dağıtımı sonrası, basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Yılmaz, "Sağlık Bakanlığımız tarafından Fiziksel Aktiviteyi Teşvik ve obezite ile mücadele kapsamında hayata geçirilen proje kapsamında bisiklet dağıtımını bugün Bucak İlçemizde gerçekleştirmiş olduk. Daha önce il merkezinde bisiklet dağıtımları gerçekleştirmiştik. Diğer illerde olduğu gibi de ilimizde de proje kapsamında bisiklet dağıtımları devam ediyor. Proje başarılı bir şekilde ilimizde uygulanıyor. Özellikle başta bisiklet yolu yapan belediyelerimize verilmek üzere, okullarımıza, okullardaki öğrencilerimizin kullanmasıyla ilgili geçen il merkezinde yaptığımız dağıtımda da il merkezine uzak ekonomik durumu daha düşük olan köylerimizin anaokullarına vermeye gayret ettik. Bucak ilçesindeki dağıtılacak bisikletlerin dağıtımı bugün gerçekleştirdik. Burada hem belediyemize, hem kurumlarımıza dağıttık. Kurumlarımızdaki amacımız şu; kurumlar arasındaki evrak akışının sağlanmasının araçla değil bisikletle daha seri olacağını düşündük. Böyle bir uygulamayı il genelinde uygulamaya çalışıyoruz. Bunun dışında da okullarımızdaki öğrencilerin bu alışkanlığı önceden öğrenmesi gerekiyor. Havalar düzeldi, bundan sonra daha rahat bisiklet binilir. Hayırlı olmasını diliyorum. Sağlık Bakanlığımıza bu güzel projeleri için teşekkür ediyorum" dedi.   
Vali Şerif Yılmaz, Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından Bucak İlçesinde düzenlenen bisiklet dağıtım törenine katıldı.

Sağlık Bakanlığı tarafından üç yıldır devam ettirilen "Fiziksel Aktiviteyi Teşvik Projesi" kapsamında Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından bugün Bucak İlçesinde Bisiklet dağıtım törenlerinden bir yenisi daha yapıldı.

Düzenlenen törene Vali Şerif Yılmaz, Bucak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İsmail Bayata, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Sevinç Sütlü, Kocaaliller Belediye Başkanı İsmail Durmaz, Kızılkaya Belediye Başkanı Canan Atasoy, Bucak ilçesi daire müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Tören de Halk Sağlığı Müdürü Dr. Sevinç Sütlü tarafından açılış konuşmasının yapılmasının ardından, Bucak Belediyesine ve Okullara dağıtılacak bisikletlerin protokolü imzalandı. Protokollerin imzalanmasının ardından Vali Yılmaz tarafından Belediye’ye, Kamu Kurumlarına ve Okullara bisikletler dağıtıldı.

Bugüne kadar ilimizde “Fiziksel Aktiviteyi Teşvik Projesi” kapsamında 3000 bisiklet dağıtıldığını belirten Halk Sağlığı Müdürü Sevinç Sütlü bugünde Bucak Gençlik Merkezine 50 adet, Kamu Kurumlarına 50 adet, Belediye’ye 150 adet, 400 adette İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne olmak üzere 650 bisiklet dağıtımı yapılacağını ifade etti. Bu projenin hareketli hayatı teşvik amacıyla hayata geçirildiğini aktardı.

Halk Sağlığı Müdürünün konuşmasının ardından, Belediye Başkanlığına ve  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edilecek bisikletlerin protokolleri imzalandı. Protokol imza törenin ardından Vali Yılmaz tarafından Belediye’ye, Kurumlara ve Okullara bisikletleri dağıtıldı.

Bisiklet dağıtımı sonrası, basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Yılmaz, "Sağlık Bakanlığımız tarafından Fiziksel Aktiviteyi Teşvik ve obezite ile mücadele kapsamında hayata geçirilen proje kapsamında bisiklet dağıtımını bugün Bucak İlçemizde gerçekleştirmiş olduk. Daha önce il merkezinde bisiklet dağıtımları gerçekleştirmiştik. Diğer illerde olduğu gibi de ilimizde de proje kapsamında bisiklet dağıtımları devam ediyor. Proje başarılı bir şekilde ilimizde uygulanıyor. Özellikle başta bisiklet yolu yapan belediyelerimize verilmek üzere, okullarımıza, okullardaki öğrencilerimizin kullanmasıyla ilgili geçen il merkezinde yaptığımız dağıtımda da il merkezine uzak ekonomik durumu daha düşük olan köylerimizin anaokullarına vermeye gayret ettik.

Bucak ilçesindeki dağıtılacak bisikletlerin dağıtımı bugün gerçekleştirdik. Burada hem belediyemize, hem kurumlarımıza dağıttık. Kurumlarımızdaki amacımız şu; kurumlar arasındaki evrak akışının sağlanmasının araçla değil bisikletle daha seri olacağını düşündük. Böyle bir uygulamayı il genelinde uygulamaya çalışıyoruz. Bunun dışında da okullarımızdaki öğrencilerin bu alışkanlığı önceden öğrenmesi gerekiyor. Havalar düzeldi, bundan sonra daha rahat bisiklet binilir. Hayırlı olmasını diliyorum. Sağlık Bakanlığımıza bu güzel projeleri için teşekkür ediyorum" dedi. 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.