BUCAK İLÇESİNDE VAKA SAYISINDA AZALMA BAŞLADI

YAŞAM 06.02.2019 - 16:52, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3974+ kez okundu.
 

BUCAK İLÇESİNDE VAKA SAYISINDA AZALMA BAŞLADI

Bucak İlçe Merkezinde 3 Şubat Pazar gecesinden itibaren vatandaşlarımızı etkileyen etkenin tespit edilmesi üzerine alınan tedbirler sonucunda vaka sayılarında azalma gerçekleşmiştir.
Bucak İlçe Merkezinde 3 Şubat Pazar gecesinden itibaren vatandaşlarımızı etkileyen, çeşitli yakınmalarla hastanelere başvurmalarına neden olan etkenin tespit edilmesi üzerine alınan tedbirler sonucunda 5 Şubat Salı gece saatlerinden bu yana vaka sayılarında azalma gerçekleşmiştir. Bundan sonraki süreçte, daha önce içilmiş olan sudan kaynaklanan rahatsızlıklar görülebilmektedir. 6 Şubat Çarşamba günü saat: 15.00 itibariyle; Hastaneye başvuran kişi sayısı: 2.213, Yatarak tedavi altına alınan kişi sayısı 21’dir. Hiçbir vatandaşımızın hayatı tehlikesi bulunmamakta olup rahatsızlık hafif düzeyde görülmektedir. Valiliğimizin koordinasyonu altında ilgili kurum ve kuruluşlar tarafından içme suyu sondaj kuyuları ve su depolarında alınan tedbirler etkili sonuç vermiştir. Başta klorlama çalışması olmak üzere tedbirlerin hassasiyetle uygulanmasına devam edilmektedir. Ayrıca, hastanelere başvuran vatandaşlarımıza bilgilendirme broşürü verilmektedir. Bucak İlçe Merkezinde yaşayan vatandaşlarımızın şebeke suyunun kullanımı konusunda daha önce yaptığımız uyarıları dikkate almaları, şebeke suyunu kaynatarak kullanmaları, özellikle el yıkama ve tuvalet hijyeni konusunda duyarlı olmaları, sokaklarda bulunan çeşmelerden su içmemeleri önem taşımaktadır. Rahatsızlık geçiren bütün vatandaşlarımıza bir kez daha geçmiş olsun diyor, Allah’tan acil şifalar diliyoruz.  
Bucak İlçe Merkezinde 3 Şubat Pazar gecesinden itibaren vatandaşlarımızı etkileyen etkenin tespit edilmesi üzerine alınan tedbirler sonucunda vaka sayılarında azalma gerçekleşmiştir.

Bucak İlçe Merkezinde 3 Şubat Pazar gecesinden itibaren vatandaşlarımızı etkileyen, çeşitli yakınmalarla hastanelere başvurmalarına neden olan etkenin tespit edilmesi üzerine alınan tedbirler sonucunda 5 Şubat Salı gece saatlerinden bu yana vaka sayılarında azalma gerçekleşmiştir. Bundan sonraki süreçte, daha önce içilmiş olan sudan kaynaklanan rahatsızlıklar görülebilmektedir.

6 Şubat Çarşamba günü saat: 15.00 itibariyle;

Hastaneye başvuran kişi sayısı: 2.213,

Yatarak tedavi altına alınan kişi sayısı 21’dir.

Hiçbir vatandaşımızın hayatı tehlikesi bulunmamakta olup rahatsızlık hafif düzeyde görülmektedir.

Valiliğimizin koordinasyonu altında ilgili kurum ve kuruluşlar tarafından içme suyu sondaj kuyuları ve su depolarında alınan tedbirler etkili sonuç vermiştir. Başta klorlama çalışması olmak üzere tedbirlerin hassasiyetle uygulanmasına devam edilmektedir. Ayrıca, hastanelere başvuran vatandaşlarımıza bilgilendirme broşürü verilmektedir.

Bucak İlçe Merkezinde yaşayan vatandaşlarımızın şebeke suyunun kullanımı konusunda daha önce yaptığımız uyarıları dikkate almaları, şebeke suyunu kaynatarak kullanmaları, özellikle el yıkama ve tuvalet hijyeni konusunda duyarlı olmaları, sokaklarda bulunan çeşmelerden su içmemeleri önem taşımaktadır.

Rahatsızlık geçiren bütün vatandaşlarımıza bir kez daha geçmiş olsun diyor, Allah’tan acil şifalar diliyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.