BUCAK İYİ PARTİ TEŞKİLATI SAHA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

SİYASET 06.10.2019 - 11:40, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3417+ kez okundu.
 

BUCAK İYİ PARTİ TEŞKİLATI SAHA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Çamlıca Mahallesi'ne giden İlçe Başkanı Safa Sönmez, Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin Gökçe, İYİ Parti Bucak İlçe Teşkilatı, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.
İYİ Parti Bucak İlçe Teşkilatı, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Dün akşam Çamlıca Mahallesi'ne giden İlçe Başkanı Safa Sönmez, Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin Gökçe,Belediye Meclis Üyeleri ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, TOKİ sakinleri ile buluşarak dert ve sıkıntılarını dinledi. Sadece seçim dönemi değil, seçimin ardından da vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteren İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, gece gündüz demeden hemşehrimizle kucaklaşmayı sürdürdüklerini ifade etti. Başkan Sönmez yaptığı açıklamada "Her koşulda, her ortamda en önemlisi de insan sevgisi odaklı bir siyaset anlayışı ile üye kayıtlarımızı sürdürüyoruz.Vatandaşlarımızın partimize ve bizlere olan teveccühünden dolayı çok memnunuz.Biz siyaseti vatandaşlarımızın derdini,sıkıntısını çözmek onları rahat bir yaşama kavuşturmak için yapıyoruz.İlçemizde bir çok noktada sıkıntılar mevcut. Bu sıkıntıları dile getirmek,onlara çözüm önerileri sunmak da bizim işimiz.İlçemizi daha iyi nasıl geliştirebiliriz, sıkıntıları nasıl çözebiliriz diye çalışmaya hemşehrilerimizden aldığımız güçle gece gündüz devam ediyoruz" ifadelerini kullandı. Çamlıca Mahallesi TOKİ sakinleri ile de görüştüklerini onların dert ve sıkıntılarını dinlediklerini söyleyen Başkan Sönmez,"Vatandaşlarımıza her an yanlarında olduğumuzu,sorunların çözümü noktasında Hemşehrilerimizin verdiği güçlü muhalefet  sorumluluğunun bilinciyle takipçisi olacağımıza söz verdik.Biz sözlerimizin arkasındayız.Muhalefette olsak bile çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Çamlıca Mahallesi'ne giden İlçe Başkanı Safa Sönmez, Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin Gökçe, İYİ Parti Bucak İlçe Teşkilatı, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

İYİ Parti Bucak İlçe Teşkilatı, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Dün akşam Çamlıca Mahallesi'ne giden İlçe Başkanı Safa Sönmez, Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin Gökçe,Belediye Meclis Üyeleri ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, TOKİ sakinleri ile buluşarak dert ve sıkıntılarını dinledi.

Sadece seçim dönemi değil, seçimin ardından da vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteren İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, gece gündüz demeden hemşehrimizle kucaklaşmayı sürdürdüklerini ifade etti.
Başkan Sönmez yaptığı açıklamada "Her koşulda, her ortamda en önemlisi de insan sevgisi odaklı bir siyaset anlayışı ile üye kayıtlarımızı sürdürüyoruz.Vatandaşlarımızın partimize ve bizlere olan teveccühünden dolayı çok memnunuz.Biz siyaseti vatandaşlarımızın derdini,sıkıntısını çözmek onları rahat bir yaşama kavuşturmak için yapıyoruz.İlçemizde bir çok noktada sıkıntılar mevcut. Bu sıkıntıları dile getirmek,onlara çözüm önerileri sunmak da bizim işimiz.İlçemizi daha iyi nasıl geliştirebiliriz, sıkıntıları nasıl çözebiliriz diye çalışmaya hemşehrilerimizden aldığımız güçle gece gündüz devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Çamlıca Mahallesi TOKİ sakinleri ile de görüştüklerini onların dert ve sıkıntılarını dinlediklerini söyleyen Başkan Sönmez,"Vatandaşlarımıza her an yanlarında olduğumuzu,sorunların çözümü noktasında Hemşehrilerimizin verdiği güçlü muhalefet  sorumluluğunun bilinciyle takipçisi olacağımıza söz verdik.Biz sözlerimizin arkasındayız.Muhalefette olsak bile çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.