BUCAK İYİ PARTİLİ HANIMLAR BAŞKAN ADAYI İÇİN ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR.

SİYASET 23.03.2019 - 09:43, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3662+ kez okundu.
 

BUCAK İYİ PARTİLİ HANIMLAR BAŞKAN ADAYI İÇİN ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR.

Bucak ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren İYİ Partili hanımlar her mahalleyi karış karış gezerek Belediye Başkan adayı Alparslan Ahmet Dursun için destek istiyor.
Mahalle ziyaretleri kapsamında tek tek tüm evleri ziyaret eden  İYİ Partili hanımlar Bucak İYİ Partili Hanımlar 31 Mart 2019 günü yapılacak seçimler için İYİ Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Alpaslan Dursun için oy istiyor. Seçmenlere Genel Başkan Meral Akşener’in selamını iletiyorlar. Bucak İlçesinde yakın zamanda yaşanan su kirlenmesinden dolayı Bucak İlçe halkına bir daha bölme bir travmanın yaşatılmaması için İYİ Parti Bucak Belediye Başkan Adayı AV. Alparslan Dursun'a bayan seçmenlerden ev ev sokak sokak gezerek destek istediler. Bucak İYİ Parti Kadın kolları üyesi hanımlar. Yaptıkları ziyaretlerde temiz çevre ve temiz su konusunda ilçedeki yaşamını su başta olmak üzere sürdüren bayan seçmenlere anlatarak 31 Mart tarihinde belediye başkanı olarak seçecekleri kişinin kimliği yanında halkına önem veren ve ilçenin idaresi konusunda halkının yanında ve kendisinden başka kimseden direktif almayan bir kişilik olmasına dikkat etmeleri konusunda uyarıda bulundular. İYİ Partili hanımlar seçim yasaklarının başlayacağı 31 Mart’ın bir gün öncesine kadar Bucak ilçesinin sağduyulu iş kadınlarından ev hanımlarına kadar çalışmalarını sürdüreceklerini bunun içinde yorulmadan usanmadan iyi bir belediye yönetimi için çaba göstereceklerini belirttiler. İYİ Parti Kadın kolları üyeleri on yıllık süreçte Bucak belediye başkanının AK Partiden seçildiğini ancak çeşitli bahaneler ile belediye başkanlarının görevden uzaklaştıran yine kendi merkezi yönetimlerinin birbirleri arasındaki siyasi husumetlerine bir şekilde malzeme yapılarak ilçe belediye yönetimi en sonunda kayyum eli ile yönetime mahkum ettirildiğini ilçe de yapılması gereken yatırımların önü kesilerek günü kurtarma adına davranıldığını dile getirdiler.    
Bucak ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren İYİ Partili hanımlar her mahalleyi karış karış gezerek Belediye Başkan adayı Alparslan Ahmet Dursun için destek istiyor.

Mahalle ziyaretleri kapsamında tek tek tüm evleri ziyaret eden  İYİ Partili hanımlar Bucak İYİ Partili Hanımlar 31 Mart 2019 günü yapılacak seçimler için İYİ Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Alpaslan Dursun için oy istiyor. Seçmenlere Genel Başkan Meral Akşener’in selamını iletiyorlar. Bucak İlçesinde yakın zamanda yaşanan su kirlenmesinden dolayı Bucak İlçe halkına bir daha bölme bir travmanın yaşatılmaması için İYİ Parti Bucak Belediye Başkan Adayı AV. Alparslan Dursun'a bayan seçmenlerden ev ev sokak sokak gezerek destek istediler.

Bucak İYİ Parti Kadın kolları üyesi hanımlar. Yaptıkları ziyaretlerde temiz çevre ve temiz su konusunda ilçedeki yaşamını su başta olmak üzere sürdüren bayan seçmenlere anlatarak 31 Mart tarihinde belediye başkanı olarak seçecekleri kişinin kimliği yanında halkına önem veren ve ilçenin idaresi konusunda halkının yanında ve kendisinden başka kimseden direktif almayan bir kişilik olmasına dikkat etmeleri konusunda uyarıda bulundular. İYİ Partili hanımlar seçim yasaklarının başlayacağı 31 Mart’ın bir gün öncesine kadar Bucak ilçesinin sağduyulu iş kadınlarından ev hanımlarına kadar çalışmalarını sürdüreceklerini bunun içinde yorulmadan usanmadan iyi bir belediye yönetimi için çaba göstereceklerini belirttiler.

İYİ Parti Kadın kolları üyeleri on yıllık süreçte Bucak belediye başkanının AK Partiden seçildiğini ancak çeşitli bahaneler ile belediye başkanlarının görevden uzaklaştıran yine kendi merkezi yönetimlerinin birbirleri arasındaki siyasi husumetlerine bir şekilde malzeme yapılarak ilçe belediye yönetimi en sonunda kayyum eli ile yönetime mahkum ettirildiğini ilçe de yapılması gereken yatırımların önü kesilerek günü kurtarma adına davranıldığını dile getirdiler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.