BUCAK KAYYUMA TESLİM EDİLECEK KADAR SAHİPSİZ DEĞİLDİR

SİYASET 01.11.2018 - 13:44, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2933+ kez okundu.
 

BUCAK KAYYUMA TESLİM EDİLECEK KADAR SAHİPSİZ DEĞİLDİR

İYİ PARTİ Bucak İlçe Teşkilatı olarak kuruluşumuzdan itibaren tüm yönetim kurulumuz ile beraber özverili ve azimli çalışmalarımız neticesinde başarıya giden yolda hızla ilerliyoruz.
Burdur Bucak İYİ Parti İlçe Başkanı Sefa Sönmez, Bucak İYİ Parti ilçe teşkilatımız ve Tüm yönetim kurulu üyelerimizle birlikte bu güne kadar üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirdiğimiz gibi bu günden sonra da aynı şevk ve azimle,ilk günkü heyecanla yolumuza devam ediyoruz. Ne var ki her türlü sorumluluğumuza rağmen başarılı çalışmalarımız ile yolumuza devam ediyoruz. Bu güzel ilçeyi Kayyum’a teslim ederek halktan oy isteyenlerin ortaya koyduğu aymazlığı ne yazık ki yaşıyoruz. Bucak tarihinde ne ilçe olarak nede Batı Akdeniz Bölgesinde böyle bir durum ortaya konulmamıştır. Elbette halkımız günü geldiğinde kararlılıkla ortaya koyacaktır.             Hedefimiz 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde İYİ PARTİ’yi Bucak’ta zirveye taşımak ve Belediye Başkanlığı’nı kazanmaktır.             Bizdeki bu azim ve kararlılığı yıkmak isteyen,İYİ PARTİ’yi bu hedeften uzaklaştırmak isteyen kıymeti kendinden menkul bir takım kişilerin, fitne çıkarmak suretiyle bizi zayıf düşürmeye çalışan şahsiyetlerin bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da olacağı malumdur.Gerek şahsım,gerek yönetim kurulumuz ve gerekse 25.Dönem Burdur Milletvekilimiz Sayın Alparslan Ahmet Dursun hakkında çıkarılan dedikodulara gülüp geçiyoruz.Bucak’ta alınan seçim sonuçları zaten her şeyi ortaya koymaktadır.             Ancak, biz şahsi menfaat peşinde olanlarla kısır çekişmeler içerisinde olmayacağız. Bucak İlçe Teşkilatı olarak 24 Haziran’da TÜRKİYE VE BURDUR ORTALAMASININ ÜZERİNDEKİ OY ORANINDAN ALDIĞIMIZ GÜÇLE YAKLAŞIK 2 YILDIR SAHİPSİZ BIRAKILAN VE KAYYUMLA YÖNETİLEN BUCAK’A VE BUCAKLI’YA SAHİP ÇIKMAK İÇİN 31 MART 2019 TARİHİNDEKİ SEÇİMLERDE BUCAK BELEDİYE BAŞKANLIĞINI KAZANACAĞIZ.             Biz İYİ PARTİ Bucak İlçe Teşkilatı olarak saygıda mecburiyeti ilke edindik ve saygı gösterilmesini bekleyerek hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz.             BUCAK İYİ OLACAK.             Tün engellemelere ve iftiralara rağmen biz cesurlar olarak tüm Bucak’lı vatandaşlarımızla bütünleşerek;             BAŞARACAĞIZ, BAŞARACAĞIZ, BAŞARACAĞIZ
İYİ PARTİ Bucak İlçe Teşkilatı olarak kuruluşumuzdan itibaren tüm yönetim kurulumuz ile beraber özverili ve azimli çalışmalarımız neticesinde başarıya giden yolda hızla ilerliyoruz.

Burdur Bucak İYİ Parti İlçe Başkanı Sefa Sönmez, Bucak İYİ Parti ilçe teşkilatımız ve Tüm yönetim kurulu üyelerimizle birlikte bu güne kadar üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirdiğimiz gibi bu günden sonra da aynı şevk ve azimle,ilk günkü heyecanla yolumuza devam ediyoruz. Ne var ki her türlü sorumluluğumuza rağmen başarılı çalışmalarımız ile yolumuza devam ediyoruz. Bu güzel ilçeyi Kayyum’a teslim ederek halktan oy isteyenlerin ortaya koyduğu aymazlığı ne yazık ki yaşıyoruz. Bucak tarihinde ne ilçe olarak nede Batı Akdeniz Bölgesinde böyle bir durum ortaya konulmamıştır. Elbette halkımız günü geldiğinde kararlılıkla ortaya koyacaktır.

            Hedefimiz 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde İYİ PARTİ’yi Bucak’ta zirveye taşımak ve Belediye Başkanlığı’nı kazanmaktır.

            Bizdeki bu azim ve kararlılığı yıkmak isteyen,İYİ PARTİ’yi bu hedeften uzaklaştırmak isteyen kıymeti kendinden menkul bir takım kişilerin, fitne çıkarmak suretiyle bizi zayıf düşürmeye çalışan şahsiyetlerin bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da olacağı malumdur.Gerek şahsım,gerek yönetim kurulumuz ve gerekse 25.Dönem Burdur Milletvekilimiz Sayın Alparslan Ahmet Dursun hakkında çıkarılan dedikodulara gülüp geçiyoruz.Bucak’ta alınan seçim sonuçları zaten her şeyi ortaya koymaktadır.

            Ancak, biz şahsi menfaat peşinde olanlarla kısır çekişmeler içerisinde olmayacağız. Bucak İlçe Teşkilatı olarak 24 Haziran’da TÜRKİYE VE BURDUR ORTALAMASININ ÜZERİNDEKİ OY ORANINDAN ALDIĞIMIZ GÜÇLE YAKLAŞIK 2 YILDIR SAHİPSİZ BIRAKILAN VE KAYYUMLA YÖNETİLEN BUCAK’A VE BUCAKLI’YA SAHİP ÇIKMAK İÇİN 31 MART 2019 TARİHİNDEKİ SEÇİMLERDE BUCAK BELEDİYE BAŞKANLIĞINI KAZANACAĞIZ.

            Biz İYİ PARTİ Bucak İlçe Teşkilatı olarak saygıda mecburiyeti ilke edindik ve saygı gösterilmesini bekleyerek hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz.

            BUCAK İYİ OLACAK.

            Tün engellemelere ve iftiralara rağmen biz cesurlar olarak tüm Bucak’lı vatandaşlarımızla bütünleşerek;

            BAŞARACAĞIZ, BAŞARACAĞIZ, BAŞARACAĞIZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.