BUCAK OSB YÖNETİM KURULU TOPLANDI

TEKNOLOJİ 11.01.2017 - 09:23, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3746+ kez okundu.
 

BUCAK OSB YÖNETİM KURULU TOPLANDI

Burdur Valisi Şerif Yılmaz Bucak Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu valilik toplantı salonunda yapıldı.
Burdur Valiliği toplantı salonunda yapılan Bucak OSB toplantısına, Yönetim Kurulu Üyeleri Bucak Kaymakamı ve Bucak Belediye Başkan Vekili İsmail Bayata, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Mecikoğlu katıldı. Toplantıda Bucak OSB Müdürü Binnur Çığrı hazır bulundu. 2017 yılının ilk Yönetim Kurulu toplantısında, toplantı gündeminde yer alan Bucak Oraganiz Sanayi Bölgesi içerisinde bulunan bazı arsaların plan tadilat işlemleri, inşaat ruhsat talepleri ve bazı parsellerle ilgili tapu talepleri görüşülerek karara bağlandı. Ayrıca Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından gelen yazı doğrultusunda OSB'ler tarafından yapılacak arsa tahsis ve satış işlemleri ile diğer iş ve işlemlerin Türk Lirası üzerinden tesis edilmesi hususu ile ilgili olarak, Bakanlıktan gelen yazı önceside Türk Lirası üzerinden yapılan Bucak OSB iş ve işlemlerinin yine aynı hassasiyetle devam ettirilmesi hususu görüşlerek karara bağlandı.
Burdur Valisi Şerif Yılmaz Bucak Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu valilik toplantı salonunda yapıldı.

Burdur Valiliği toplantı salonunda yapılan Bucak OSB toplantısına, Yönetim Kurulu Üyeleri Bucak Kaymakamı ve Bucak Belediye Başkan Vekili İsmail Bayata, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Mecikoğlu katıldı. Toplantıda Bucak OSB Müdürü Binnur Çığrı hazır bulundu.

2017 yılının ilk Yönetim Kurulu toplantısında, toplantı gündeminde yer alan Bucak Oraganiz Sanayi Bölgesi içerisinde bulunan bazı arsaların plan tadilat işlemleri, inşaat ruhsat talepleri ve bazı parsellerle ilgili tapu talepleri görüşülerek karara bağlandı. Ayrıca Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından gelen yazı doğrultusunda OSB'ler tarafından yapılacak arsa tahsis ve satış işlemleri ile diğer iş ve işlemlerin Türk Lirası üzerinden tesis edilmesi hususu ile ilgili olarak, Bakanlıktan gelen yazı önceside Türk Lirası üzerinden yapılan Bucak OSB iş ve işlemlerinin yine aynı hassasiyetle devam ettirilmesi hususu görüşlerek karara bağlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.