BUCAK RAMAZAN EĞNECLERİNDE İLK SANATÇI UĞUR IŞILAK

KÜLTÜR 07.06.2016 - 10:42, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3741+ kez okundu.
 

BUCAK RAMAZAN EĞNECLERİNDE İLK SANATÇI UĞUR IŞILAK

Bucak Belediyesi bu yıl Ramazan Ayı etkinliklerini ‘Bin Yıllık Yankılar’ isimli Uğur Işılak programıyla açıyor.
Bucak Belediyesinin, Kültür ve Turizm Bakanlığı organizasyonuyla düzenleyeceği  ‘Bin Yıllık Yankılar’ programında Uğur Işılak sahne alacak. Geleneksel olarak her yıl düz enlenen Ramazan ayı süresi içindeki eğlencelerde çeşitli sanatçıların sahna aldığı etkinliklerin bu yıl ilk sanatçısı Uğur Işılak olacak. Programda sanatçının yanı sıra birçok kültürel aktivitelerinde yer alacağı eğlence ve etkinlikler iftar sonrasında başlayacaktır. Bucak Belediyesi’nin Uğur Işılak’la düzenleyeceği ‘Bin Yıllık Yankılar’ Programı 11 Haziran 2016 Cumartesi günü saat 23.00’da Bucak Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilecek. Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, “Yaptığı açıklamada bu yılda Ramazan’ın manevi hazzını Bucaklı hemşerilerimizle birlikte yaşayacağız. Bu yılki Ramazan etkinliklerimizi ‘Bin Yıllık Yankılar’ isimli Uğur Işılak konser programıyla açacağız. Ramazan boyunca her hafta Cumartesi günü vatandaşlarımızı Ramazanın manevi ruhuna uygun programlarla buluşturacağız. Bu vesileyle Bucaklı hemşerilerimin Ramazan ayını bir kez daha tebrik ediyorum. “dedi.  
Bucak Belediyesi bu yıl Ramazan Ayı etkinliklerini ‘Bin Yıllık Yankılar’ isimli Uğur Işılak programıyla açıyor.

Bucak Belediyesinin, Kültür ve Turizm Bakanlığı organizasyonuyla düzenleyeceği  ‘Bin Yıllık Yankılar’ programında Uğur Işılak sahne alacak. Geleneksel olarak her yıl düz enlenen Ramazan ayı süresi içindeki eğlencelerde çeşitli sanatçıların sahna aldığı etkinliklerin bu yıl ilk sanatçısı Uğur Işılak olacak. Programda sanatçının yanı sıra birçok kültürel aktivitelerinde yer alacağı eğlence ve etkinlikler iftar sonrasında başlayacaktır.

Bucak Belediyesi’nin Uğur Işılak’la düzenleyeceği ‘Bin Yıllık Yankılar’ Programı 11 Haziran 2016 Cumartesi günü saat 23.00’da Bucak Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilecek.

Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, “Yaptığı açıklamada bu yılda Ramazan’ın manevi hazzını Bucaklı hemşerilerimizle birlikte yaşayacağız. Bu yılki Ramazan etkinliklerimizi ‘Bin Yıllık Yankılar’ isimli Uğur Işılak konser programıyla açacağız. Ramazan boyunca her hafta Cumartesi günü vatandaşlarımızı Ramazanın manevi ruhuna uygun programlarla buluşturacağız. Bu vesileyle Bucaklı hemşerilerimin Ramazan ayını bir kez daha tebrik ediyorum. “dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.