BUCAK, SEÇİMLERİNDE “ÇEVİR GAZ YANMASIN DÖNEMİ”

SİYASET 13.03.2019 - 10:02, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3767+ kez okundu.
 

BUCAK, SEÇİMLERİNDE “ÇEVİR GAZ YANMASIN DÖNEMİ”

İYİ Parti Bucak Belediye Başkan adayı Av. Alparslan Ahmet Dursun, Bucak Belediyesi'nde daha önceden alınmış kararların sanki yeni proje gibi lanse edilerek kamuoyuna sunulmasına tepki gösterdi.
Başkan adayı Av. Alparslan Ahmet Dursun açıklamasında, "31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesinde her parti adaylarının bildiğiniz gibi projeleri açıklanmaya başladı. İYİ Parti olarak bizim  4-4'lük 40 projemiz vatandaşlarımız tarafından büyük bir teveccüh görmektedir. 31 Mart akşamı Bucak Belediyesi,İYİ Belediyecilik ile tanışacak ve görev süresi içerisinde Bucak'ın ihtiyacı olan tüm projeleri hayata geçireceğiz" dedi. "YAPILAN PROJEYİ YAPACAĞIZ DİYE TANITIYORLAR" Başkan adayı Dursun, mevcut adayların projelerini açıklarken kamuoyunu yanıltmaması gerektiğinin altını çizerek, "Biz yapacağımız projelerden konuşurken, vatandaşımıza bunları anlatırken, bazı adaylar zaten mevcut Bucak Belediyesi'nde daha önceden alınan kararları ve projeleri sanki kendi projeleriymiş gibi tanıtmaları çok trajikomik bir durum. Örnek vermek gerekirse Şirlek mevkinde Bucak Belediyesi'ne ait bir alanda yapılacak olan akaryakıt istasyonu projesi, onaylandı,karar alındı ve kısa sürede çalışmaları başlayacak. Ama bu çalışmayı sanki kendileri gibi yapacakmış gibi tanıtmak ne kadar doğru? Zaten yapılacak bir projeyi "ben yapacağım" demek gülünç duruma düşmekten başka bir şey değil! " ifadelerini kullandı. "SEÇİLİRSEK ÇİFTÇİYE VE ŞÖFÖRE İNDİRİMLİ MAZOT" Başkan adayı Av. Alpaslan Ahmet Dursun "31 Mart'ta nasip olursa göreve gelirsek, çiftçiye ve şoför esnafımıza indirimli mazot uygulamasını başlayacağız.Bu sayede hem çiftçilerimizi hem de şoför esnafımızı biraz daha ekonomik yönden rahatlatacağız" diyen İYİ Parti Bucak Belediye Başkan adayı Av. Alparslan Ahmet Dursun, Belediye olarak seçildiği takdir de halkın talep ve isteklerini göz önüne alarak, projeleri kısa, orta ve uzun vade şeklinde tasnif ederek belediye meclis üyesi adayları ile birlikte Bucak Belediyesi'nde bir çok önemli karara imza atacaklarını ifade etti.  
İYİ Parti Bucak Belediye Başkan adayı Av. Alparslan Ahmet Dursun, Bucak Belediyesi'nde daha önceden alınmış kararların sanki yeni proje gibi lanse edilerek kamuoyuna sunulmasına tepki gösterdi.

Başkan adayı Av. Alparslan Ahmet Dursun açıklamasında, "31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesinde her parti adaylarının bildiğiniz gibi projeleri açıklanmaya başladı. İYİ Parti olarak bizim  4-4'lük 40 projemiz vatandaşlarımız tarafından büyük bir teveccüh görmektedir. 31 Mart akşamı Bucak Belediyesi,İYİ Belediyecilik ile tanışacak ve görev süresi içerisinde Bucak'ın ihtiyacı olan tüm projeleri hayata geçireceğiz" dedi.

"YAPILAN PROJEYİ YAPACAĞIZ DİYE TANITIYORLAR"

Başkan adayı Dursun, mevcut adayların projelerini açıklarken kamuoyunu yanıltmaması gerektiğinin altını çizerek, "Biz yapacağımız projelerden konuşurken, vatandaşımıza bunları anlatırken, bazı adaylar zaten mevcut Bucak Belediyesi'nde daha önceden alınan kararları ve projeleri sanki kendi projeleriymiş gibi tanıtmaları çok trajikomik bir durum. Örnek vermek gerekirse Şirlek mevkinde Bucak Belediyesi'ne ait bir alanda yapılacak olan akaryakıt istasyonu projesi, onaylandı,karar alındı ve kısa sürede çalışmaları başlayacak. Ama bu çalışmayı sanki kendileri gibi yapacakmış gibi tanıtmak ne kadar doğru? Zaten yapılacak bir projeyi "ben yapacağım" demek gülünç duruma düşmekten başka bir şey değil! " ifadelerini kullandı.

"SEÇİLİRSEK ÇİFTÇİYE VE ŞÖFÖRE İNDİRİMLİ MAZOT"

Başkan adayı Av. Alpaslan Ahmet Dursun "31 Mart'ta nasip olursa göreve gelirsek, çiftçiye ve şoför esnafımıza indirimli mazot uygulamasını başlayacağız.Bu sayede hem çiftçilerimizi hem de şoför esnafımızı biraz daha ekonomik yönden rahatlatacağız" diyen İYİ Parti Bucak Belediye Başkan adayı Av. Alparslan Ahmet Dursun, Belediye olarak seçildiği takdir de halkın talep ve isteklerini göz önüne alarak, projeleri kısa, orta ve uzun vade şeklinde tasnif ederek belediye meclis üyesi adayları ile birlikte Bucak Belediyesi'nde bir çok önemli karara imza atacaklarını ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.