BUCAK’TA BİRİMLER ARASI FUTBOL VE VOLEYBOL TURNUVASI

KÜLTÜR 25.06.2021 - 17:36, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4167+ kez okundu.
 

BUCAK’TA BİRİMLER ARASI FUTBOL VE VOLEYBOL TURNUVASI

Bucak Belediye Birimleri arası futbol ve Voleybol turnuvası düzenliyor. Personelleri arası motivasyon ön plana çıkacak.
Personelleri arası motivasyon ön plana çıkacak. amacıyla Belediye Birimleri arası futbol ve Voleybol turnuvası düzenliyor. Personeller arası motivasyon ön plana çıkacak. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal sportif faaliyetler hakkında yaptığı açıklamada “ İlçemizde spor ve sporun gelişmesi, yaygınlaşması için birçok faaliyetler gerçekleştiriyoruz. Sportif faaliyetlerimize bir yenisini daha ekliyoruz. Belediye birimlerimiz arası sporun yaygınlaşması, personellerimizin sportif faaliyetlerine katkılım, personellerimiz arası yardımlaşma, kaynaşma ve motivasyonunu sağlamak için Futbol ve Voleybol turnuvası düzenliyoruz. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz ve İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğümüz organizasyonu ile gerçekleşecek turnuvamızın futbol dalında ilk maçı Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ile Mezarlıklar/ Zabıta Müdürlüğü arasında 28 Haziran 2021 tarihinde saat 18.30’da Kahramanlar Halı sahada yapılacak. Turnuvamızda mücadele edecek olan tüm sporcu personellerimize başarılar dilerim.”dedi.    
Bucak Belediye Birimleri arası futbol ve Voleybol turnuvası düzenliyor. Personelleri arası motivasyon ön plana çıkacak.

Personelleri arası motivasyon ön plana çıkacak. amacıyla Belediye Birimleri arası futbol ve Voleybol turnuvası düzenliyor. Personeller arası motivasyon ön plana çıkacak.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal sportif faaliyetler hakkında yaptığı açıklamada “ İlçemizde spor ve sporun gelişmesi, yaygınlaşması için birçok faaliyetler gerçekleştiriyoruz. Sportif faaliyetlerimize bir yenisini daha ekliyoruz. Belediye birimlerimiz arası sporun yaygınlaşması, personellerimizin sportif faaliyetlerine katkılım, personellerimiz arası yardımlaşma, kaynaşma ve motivasyonunu sağlamak için Futbol ve Voleybol turnuvası düzenliyoruz. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz ve İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğümüz organizasyonu ile gerçekleşecek turnuvamızın futbol dalında ilk maçı Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ile Mezarlıklar/ Zabıta Müdürlüğü arasında 28 Haziran 2021 tarihinde saat 18.30’da Kahramanlar Halı sahada yapılacak. Turnuvamızda mücadele edecek olan tüm sporcu personellerimize başarılar dilerim.”dedi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.