BUCAK TENİS TAKIMI TURNUVADAN BAŞARI İLE DÖNDÜ

SPOR 17.07.2017 - 09:16, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4594+ kez okundu.
 

BUCAK TENİS TAKIMI TURNUVADAN BAŞARI İLE DÖNDÜ

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından İstanbul TAÇ Spor Tesislerinde 10-15 Temmuz 2017 tarihleri arasında 8-9-10 Yaş Yaz Kupası Tenis Turnuvası düzenlendi.
Bucak spor Tenis Takımı İstanbul da katıldığı tenis turnuvasında Teniste söz sahibi olan büyük kulüplerin yanı sıra turnuvaya Bucak Tenis Takımı 7 sporcu ile katıldı. 49 sporcunun bulunduğu 9 yaş erkeklerde 4 şampiyonun 2 tanesini Bucak Tenis Takımından Engin Kayra Şimşek ve Batuhan Ege Erman, 38 sporcunun bulunduğu 9 yaş kızlarda 3 şampiyonun 2 tanesini Bucak Tenis Takımından Fatma Naz Uyanık ve Ayşe Aslıhan Öztop alırken, Pelin Hanım Şen Consolation birinci oldu. 59 sporcunun katıldığı 10 yaş erkeklerde Mehmet Fatih Köken Consolation birinci oldu. Ayrıca 9 yaş çift erkeklerde Engin Kayra Şimşek - Batuhan Ege Erman ŞAMPİYON, 9 yaş çift kızlarda Fatma Naz Uyanık- Ayşe Aslıhan Öztop ŞAMPİYON olmuşlardır. Başarılarının her geçen gün arttığını belirten Bucak Tenis Takımı Koordinatörü Salih ŞİMŞEK “Bucak’da tenis sporunu her geçen gün geliştirmek için çaba sarf ediyoruz. Tesisi olmayan ve imkansızlıklar içerisinde çalışan bu çocuklarımızın başarıları bizi gururlandırıyor” dedi. Şimşek “Teniste tüm Türkiye’ye Bucağımızı ve Burdur’umuzun adını başarılarımız ile duyurduk. İlçemize güzel bir tesisi kazandırabilmek için Burdur Millet Vekillerimiz Sn. Reşat Petek ve Sn. Bayram Özçelik ile görüşmekteyiz. Vekillerimize Tenise yapacak oldukları destek için teşekkür ederken, Bucak Kaymakamımız Sn. İsmail Bayata, Burdur Gençlik Spor İl Müdürümüz Sn. Ömer Faruk Şiran’a Bucak Gençlik Spor İlçe Müdürümüz Sn. Mehmet Kara’ya minik sporcularımızın üzerinde emekleri çok olan Türkiye’nin en iyi performans sporcularını yetiştiren antrenörlerimiz Mustafa Volkan Akın ve Özge Akın’a teşekkür ediyorum.” dedi.  
Türkiye Tenis Federasyonu tarafından İstanbul TAÇ Spor Tesislerinde 10-15 Temmuz 2017 tarihleri arasında 8-9-10 Yaş Yaz Kupası Tenis Turnuvası düzenlendi.

Bucak spor Tenis Takımı İstanbul da katıldığı tenis turnuvasında Teniste söz sahibi olan büyük kulüplerin yanı sıra turnuvaya Bucak Tenis Takımı 7 sporcu ile katıldı.

49 sporcunun bulunduğu 9 yaş erkeklerde 4 şampiyonun 2 tanesini Bucak Tenis Takımından Engin Kayra Şimşek ve Batuhan Ege Erman,

38 sporcunun bulunduğu 9 yaş kızlarda 3 şampiyonun 2 tanesini Bucak Tenis Takımından Fatma Naz Uyanık ve Ayşe Aslıhan Öztop alırken, Pelin Hanım Şen Consolation birinci oldu.

59 sporcunun katıldığı 10 yaş erkeklerde Mehmet Fatih Köken Consolation birinci oldu.

Ayrıca 9 yaş çift erkeklerde Engin Kayra Şimşek - Batuhan Ege Erman ŞAMPİYON, 9 yaş çift kızlarda Fatma Naz Uyanık- Ayşe Aslıhan Öztop ŞAMPİYON olmuşlardır.

Başarılarının her geçen gün arttığını belirten Bucak Tenis Takımı Koordinatörü Salih ŞİMŞEK “Bucak’da tenis sporunu her geçen gün geliştirmek için çaba sarf ediyoruz. Tesisi olmayan ve imkansızlıklar içerisinde çalışan bu çocuklarımızın başarıları bizi gururlandırıyor” dedi.

Şimşek “Teniste tüm Türkiye’ye Bucağımızı ve Burdur’umuzun adını başarılarımız ile duyurduk. İlçemize güzel bir tesisi kazandırabilmek için Burdur Millet Vekillerimiz Sn. Reşat Petek ve Sn. Bayram Özçelik ile görüşmekteyiz. Vekillerimize Tenise yapacak oldukları destek için teşekkür ederken, Bucak Kaymakamımız Sn. İsmail Bayata, Burdur Gençlik Spor İl Müdürümüz Sn. Ömer Faruk Şiran’a Bucak Gençlik Spor İlçe Müdürümüz Sn. Mehmet Kara’ya minik sporcularımızın üzerinde emekleri çok olan Türkiye’nin en iyi performans sporcularını yetiştiren antrenörlerimiz Mustafa Volkan Akın ve Özge Akın’a teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.