BURDUR 2. OSB DE ALT YAPI ÇALIŞMALARI BİTMEK ÜZERE

EKONOMİ 07.09.2016 - 10:15, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4392+ kez okundu.
 

BURDUR 2. OSB DE ALT YAPI ÇALIŞMALARI BİTMEK ÜZERE

Burdur 2. Organize Sanayi Bölgesi (OSB)Yönetim Kurulu Toplantısı Vali Şerif Yılmaz Başkanlığında gerçekleşti.
       Valilik Makamında Vali Yılmaz Başkanlığında gerçekleşen toplantıya 2. OSB Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Olpak, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Ticret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ali Gür katıldı. Toplantıda 2. OSB Müdürü Bülent Aslanboğa hazır bulundu.    2. OSB Müdürü Aslanboğa, kamulaştırma işlemleri tamamlanan 2. OSB içerisinde yer alan arazilerin, tapularının 2. OSB adına tescillendiği bilgisini aktardı. Bölgede yapılacak alt yapı çalışmaları ile ilgili de Vali Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerini bilgilendirdi. Toplantının devamında toplantı gündeminde yer alan yedi madde görüşülerek karara bağlandı. 2 OSB yürütmesi ile ilgili maddeler görüşülerek karara bağlandı. Burdur’ da kurulacak 2 OSB ile Burdur ekonomisinin en önemli ayaklarından biri daha tamamlanmış olacaktır. Alt yapının tamamlanması ile birlikte Burdur 2  OSB’ye yatırımcının gelmesi için çalışmalar başlatılacağı ifade edildi.  
Burdur 2. Organize Sanayi Bölgesi (OSB)Yönetim Kurulu Toplantısı Vali Şerif Yılmaz Başkanlığında gerçekleşti.

       Valilik Makamında Vali Yılmaz Başkanlığında gerçekleşen toplantıya 2. OSB Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Olpak, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Ticret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ali Gür katıldı. Toplantıda 2. OSB Müdürü Bülent Aslanboğa hazır bulundu. 

 

2. OSB Müdürü Aslanboğa, kamulaştırma işlemleri tamamlanan 2. OSB içerisinde yer alan arazilerin, tapularının 2. OSB adına tescillendiği bilgisini aktardı. Bölgede yapılacak alt yapı çalışmaları ile ilgili de Vali Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerini bilgilendirdi.

Toplantının devamında toplantı gündeminde yer alan yedi madde görüşülerek karara bağlandı. 2 OSB yürütmesi ile ilgili maddeler görüşülerek karara bağlandı. Burdur’ da kurulacak 2 OSB ile Burdur ekonomisinin en önemli ayaklarından biri daha tamamlanmış olacaktır. Alt yapının tamamlanması ile birlikte Burdur 2  OSB’ye yatırımcının gelmesi için çalışmalar başlatılacağı ifade edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.