BURDUR’A 15 SAĞLIK PERSONELİ ATANDI

DİĞER 29.07.2016 - 19:35, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3397+ kez okundu.
 

BURDUR’A 15 SAĞLIK PERSONELİ ATANDI

Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, yazılı bir açıklama yaparak Burdur merkez ve ilçelerinde bulunan hastanelere doktor atamalarının yapıldığını bildirdi.
Milletvekili Özçelik, Burdur merkez ve ilçelerinde eksik olan branşlara atamaların yapıldığı ifade ederek, "İlimize 1 Tabip, 9 Uzman Tabip, 1 Diş Tabibi, 1 Ebe, 1 Hemşire, 1 Psikolog ve 1 Sağlık Memuru olmak üzere 15 sağlık personeli atanmıştır. Atanan personellerimiz Burdur Devlet Hastanesi, Bucak Devlet Hastanesi, Yeşilova Devlet Hastanesi ve Gölhisar Devlet Hastanesi bünyesinde çalışmaya başlayacaktır" dedi.   Milletvekili Özçelik'in açıklamasına göre Burdur Devlet Hastanesi'ne 1 Acil Tıp Uzmanı, 1 Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı ,1 Nefroloji Uzmanı,1 Tıbbi Mikrobiyoloji Uzmanı,1 Psikolog ve Burdur Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne de 1 Sağlık Memuru atandığını bildirdi.   Bucak Devlet Hastanesi'ne Kardiyoloji Uzmanı ve Tıbbi Patoloji Uzmanı, Yeşilova Devlet Hastanesi'ne 1 Tabip, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları  Uzmanı, Genel Cerrahi Uzmanı, Diş Tabibi, Ebe ve Hemşire, Gölhisar Devlet Hastanesi'ne ise Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı ataması yapıldı.   Milletvekili Özçelik ataması yapılan doktorlara yeni görev yerlerinde başarılar dilerken, "İlimiz ve ilçelerimiz için hayırlı olsun. Sağlık alanında ilimizin tüm ihtiyaçlarını karşılamak için çaba gösteriyoruz. İnşallah Ak Parti Hükümet’imizin ve Sağlık Bakanlığımızın destekleriyle Burdur ilini ve ilçelerini daha iyi sağlık hizmetlerine kavuşturmaya devam edeceğiz" diye konuştu  
Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, yazılı bir açıklama yaparak Burdur merkez ve ilçelerinde bulunan hastanelere doktor atamalarının yapıldığını bildirdi.

Milletvekili Özçelik, Burdur merkez ve ilçelerinde eksik olan branşlara atamaların yapıldığı ifade ederek, "İlimize 1 Tabip, 9 Uzman Tabip, 1 Diş Tabibi, 1 Ebe, 1 Hemşire, 1 Psikolog ve 1 Sağlık Memuru olmak üzere 15 sağlık personeli atanmıştır. Atanan personellerimiz Burdur Devlet Hastanesi, Bucak Devlet Hastanesi, Yeşilova Devlet Hastanesi ve Gölhisar Devlet Hastanesi bünyesinde çalışmaya başlayacaktır" dedi.

 

Milletvekili Özçelik'in açıklamasına göre Burdur Devlet Hastanesi'ne 1 Acil Tıp Uzmanı, 1 Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı ,1 Nefroloji Uzmanı,1 Tıbbi Mikrobiyoloji Uzmanı,1 Psikolog ve Burdur Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne de 1 Sağlık Memuru atandığını bildirdi.

 

Bucak Devlet Hastanesi'ne Kardiyoloji Uzmanı ve Tıbbi Patoloji Uzmanı, Yeşilova Devlet Hastanesi'ne 1 Tabip, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları  Uzmanı, Genel Cerrahi Uzmanı, Diş Tabibi, Ebe ve Hemşire, Gölhisar Devlet Hastanesi'ne ise Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı ataması yapıldı.

 

Milletvekili Özçelik ataması yapılan doktorlara yeni görev yerlerinde başarılar dilerken, "İlimiz ve ilçelerimiz için hayırlı olsun. Sağlık alanında ilimizin tüm ihtiyaçlarını karşılamak için çaba gösteriyoruz. İnşallah Ak Parti Hükümet’imizin ve Sağlık Bakanlığımızın destekleriyle Burdur ilini ve ilçelerini daha iyi sağlık hizmetlerine kavuşturmaya devam edeceğiz" diye konuştu

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.