BURDUR AK GENÇLİK TEŞKİLATI KARDEŞ ŞEHİR HALEP’E YARDIM GÖNDERDİ

YAŞAM 23.01.2017 - 13:48, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4674+ kez okundu.
 

BURDUR AK GENÇLİK TEŞKİLATI KARDEŞ ŞEHİR HALEP’E YARDIM GÖNDERDİ

Türkiye, genelinde AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı, tarafından; Başlatılan kampanya için Burdur AK Gençlik tarafından iki Tır dolusu gıda ve ihtiyaç malzemesi gönderildi.
Burdur Cumhuriyet Meydanında; Düzenlenen törene Burdur AK Parti Milletvekili Reşat Petek, AK Parti İl Başkanı Dr Süleyman Faki, ve İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bağcı İl Kadın Kolları ve İl Gençlik Kolları Üyeleriyle vatandaşlar katıldı. Halep’e yardım götüren araçlardan birinin kapalı kasası arkasındaki asılı Osmanlı tuğrası gözlerden kaçmadı. Düzenlenen törenin ardından araçlar yola çıktı.        Burdur AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Belkıs Can, Suriye’nin Halep kentine gönderilen gıda ve ihtiyaç maddelerinin oradaki savaş mağduru insanlarımızın bir nebze acılarına merhem olacağına inanıyorum. AK Gençlik olarak dünyanın neresinde olursa olsun insanlığın her zaman yanında olmaya çalıştıklarını belirtti. Yardımın toplanmasında kendisine destek veren çalışma arkadaşlarının yanı sıra Burdur halkına teşekkür ederek onlara minnet ve şükran borçlu olduğunu sözlerine ekledi. Burdur AK Parti İl Başkanı Dr. Süleyman Faki ise kampanya süresince çalışmalarını hız kesmeden sürdüren AK Parti Gençlik Kolları üyelerine ve bu kampanya boyunca her türlü gıda ve ihtiyaç maddesinde desteğini esirgemeyen Burdur halkına teşekkür ederek sözlerini tamamladı. Burdur AK Parti Milletvekili Reşat Petek ise; Ülkemiz nerede olursa olsun mazlumların yanında olmuş her dönemde ülkesinin kapılarını açarak barındırmışlardır. Avrupa ülkeleri ise yalnızca kapılarını kapatıp kendi ülkesinin insanlarının güvenliğini sağlama telaşına düşmüştür. Bugün Türk insanının bu kültürünü anlamak için Çanakkale gibi muazzam savaşın bulunduğu topraklara bakması yeterlidir. Oradaki şehit mezarlarının üzerine bakıldığında Halep nüfusuna kayıtlı kardeşlerimizin kimliğinin bulunduğunu göreceklerdir dedi. Daha sonra konuşmaların ardandan, okunan dua ile Tırlar yola çıkartılarak Halep’teki mazlumlara gıda ve ihtiyaç maddelerini götürmek için hareket etti.
Türkiye, genelinde AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı, tarafından; Başlatılan kampanya için Burdur AK Gençlik tarafından iki Tır dolusu gıda ve ihtiyaç malzemesi gönderildi.

Burdur Cumhuriyet Meydanında; Düzenlenen törene Burdur AK Parti Milletvekili Reşat Petek, AK Parti İl Başkanı Dr Süleyman Faki, ve İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bağcı İl Kadın Kolları ve İl Gençlik Kolları Üyeleriyle vatandaşlar katıldı. Halep’e yardım götüren araçlardan birinin kapalı kasası arkasındaki asılı Osmanlı tuğrası gözlerden kaçmadı. Düzenlenen törenin ardından araçlar yola çıktı.

       Burdur AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Belkıs Can, Suriye’nin Halep kentine gönderilen gıda ve ihtiyaç maddelerinin oradaki savaş mağduru insanlarımızın bir nebze acılarına merhem olacağına inanıyorum. AK Gençlik olarak dünyanın neresinde olursa olsun insanlığın her zaman yanında olmaya çalıştıklarını belirtti. Yardımın toplanmasında kendisine destek veren çalışma arkadaşlarının yanı sıra Burdur halkına teşekkür ederek onlara minnet ve şükran borçlu olduğunu sözlerine ekledi.

Burdur AK Parti İl Başkanı Dr. Süleyman Faki ise kampanya süresince çalışmalarını hız kesmeden sürdüren AK Parti Gençlik Kolları üyelerine ve bu kampanya boyunca her türlü gıda ve ihtiyaç maddesinde desteğini esirgemeyen Burdur halkına teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Burdur AK Parti Milletvekili Reşat Petek ise; Ülkemiz nerede olursa olsun mazlumların yanında olmuş her dönemde ülkesinin kapılarını açarak barındırmışlardır. Avrupa ülkeleri ise yalnızca kapılarını kapatıp kendi ülkesinin insanlarının güvenliğini sağlama telaşına düşmüştür. Bugün Türk insanının bu kültürünü anlamak için Çanakkale gibi muazzam savaşın bulunduğu topraklara bakması yeterlidir. Oradaki şehit mezarlarının üzerine bakıldığında Halep nüfusuna kayıtlı kardeşlerimizin kimliğinin bulunduğunu göreceklerdir dedi.

Daha sonra konuşmaların ardandan, okunan dua ile Tırlar yola çıkartılarak Halep’teki mazlumlara gıda ve ihtiyaç maddelerini götürmek için hareket etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.