BURDUR AK PARTİ CEPHESİNDEN GECİKMİŞ AÇIKLAMA

SİYASET 23.02.2017 - 09:33, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4286+ kez okundu.
 

BURDUR AK PARTİ CEPHESİNDEN GECİKMİŞ AÇIKLAMA

Burdur Belediye Meclis 1 Şubat 2017 günü toplantısında alınan kararlar Burdur kamuoyu vicdanını derinden yaralamıştır. Sanayi sitesinde yapılan kişiye özel imar değişikliği kararı
Burdur Belediye Meclisi 1 Şubat tarihli toplantısında gündeme gelen konu ile ilgili tek cümle sarf etmeden konu hakkında sadece olumsuz oy kullanan AK Partili Belediye Meclis üyelerinden sonra AK Parti Burdur İl Başkanı Dr. Süleyman Faki imzasını taşıyan bu açıklama yapılmıştır. AK Parti Belediye Meclisi Grup sözcüsü Volkan Mengi tarafından kamuoyu yaratmak amacı ile aktarılan bilgiler ama ise bilinmeyen bir el tarafından buharlaştırılmıştır.   AK İl Başkanı Dr. Süleyman Faki, tarafından yapılan açıklamada; Partinin itirazlarına ve uyarılarına rağmen şubat ayı meclis toplantısında kabul edilmiş, alınan kararla  Belediye başkanının kayınpederi Fevzi Özdemir'e ait arazi ( Burdur merkez Özgür Mh.  Ada 113, parsel 128, 145, 161 ve163 tapu kayıtlı) 2016 yılı Aralık ayında Belediye başkan yardımcısı tarafından alınarak  şubat ayındaki meclis toplantısında mevcut imar durumu değiştirilerek birçok soru işaretini de gündeme taşımıştır. Daha önce toptan ticaret alanı olarak tescillenen bu yer, sanayi sitesinde acil çözüm bekleyen bir sürü problemin önüne geçerek, nüfuz kullanarak çeşitli plan değişiklikleri ile Rantsal bir dönüşüm mü yapılmaktadır sorusunu akıllara getirmektedir.  Beklentimiz kişiye özel  yapılan imar değişikliğinin tekrar mecliste  görüşülerek bu yanlışlığın düzeltilmesidir.    Plan değişikliği yapılan bu yerin doğusunda da benzer toptan ticaret alanları da mevcutken,  kişiye özel böyle bir değişikliğin yapılmasını  Burdurlu hemşerilerimizle takipçisi olacağımızın bilinmesini,  kamuoyuna saygıyla  duyuruyoruz.
Burdur Belediye Meclis 1 Şubat 2017 günü toplantısında alınan kararlar Burdur kamuoyu vicdanını derinden yaralamıştır. Sanayi sitesinde yapılan kişiye özel imar değişikliği kararı

Burdur Belediye Meclisi 1 Şubat tarihli toplantısında gündeme gelen konu ile ilgili tek cümle sarf etmeden konu hakkında sadece olumsuz oy kullanan AK Partili Belediye Meclis üyelerinden sonra AK Parti Burdur İl Başkanı Dr. Süleyman Faki imzasını taşıyan bu açıklama yapılmıştır. AK Parti Belediye Meclisi Grup sözcüsü Volkan Mengi tarafından kamuoyu yaratmak amacı ile aktarılan bilgiler ama ise bilinmeyen bir el tarafından buharlaştırılmıştır.  
AK İl Başkanı Dr. Süleyman Faki, tarafından yapılan açıklamada; Partinin itirazlarına ve uyarılarına rağmen şubat ayı meclis toplantısında kabul edilmiş, alınan kararla  Belediye başkanının kayınpederi Fevzi Özdemir'e ait arazi ( Burdur merkez Özgür Mh.  Ada 113, parsel 128, 145, 161 ve163 tapu kayıtlı) 2016 yılı Aralık ayında Belediye başkan yardımcısı tarafından alınarak  şubat ayındaki meclis toplantısında mevcut imar durumu değiştirilerek birçok soru işaretini de gündeme taşımıştır. Daha önce toptan ticaret alanı olarak tescillenen bu yer, sanayi sitesinde acil çözüm bekleyen bir sürü problemin önüne geçerek, nüfuz kullanarak çeşitli plan değişiklikleri ile Rantsal bir dönüşüm mü yapılmaktadır sorusunu akıllara getirmektedir. 
Beklentimiz kişiye özel  yapılan imar değişikliğinin tekrar mecliste  görüşülerek bu yanlışlığın düzeltilmesidir.   
Plan değişikliği yapılan bu yerin doğusunda da benzer toptan ticaret alanları da mevcutken,  kişiye özel böyle bir değişikliğin yapılmasını  Burdurlu hemşerilerimizle takipçisi olacağımızın bilinmesini,  kamuoyuna saygıyla  duyuruyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.