BURDUR AK PARTİ ESKİ BAŞKANI SÜLEYMAN FAKİ MİLLETVEKİLİ A. ADAYI

SİYASET 28.04.2018 - 21:17, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4790+ kez okundu.
 

BURDUR AK PARTİ ESKİ BAŞKANI SÜLEYMAN FAKİ MİLLETVEKİLİ A. ADAYI

Burdur AK Parti’den eski İl Başkanı Dr. Süleyman Faki 24 Haziran seçimlerinde Aday Adaylığı için dilekçesini İl Başkanlığı’na teslim etti.
Burdur’da 24 Haziran seçimleri için yoğun bir başvuru talebi yaşanıyor. Burdur’daki Milletvekili Aday Adaylığı kervanına 7 Haziran 2015 ve 1 Kasım 2015 seçimlerine de katılan Dr. Süleyman Faki aradan geçen 3 yılın sonunda yeniden aday adayları kervanına katıldı. Burdur’un ekonomik sosyal ve kültürel alanda kalkınması için nefesi olmak için yeniden 24 Haziran 2018 günü yapılacak seçimlerde il başkanı olarak görev üstlendiğim AK Parti saflarına katılmak istiyorum.       Üstat Necip Fazıl’ın  dediği gibi “Ey bir aileye bile hükmedemeyen ilerici. Üç kıtaya, yedi denize hükmeden ecdadın mı gerici? Bugün Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın liderliğinde, tarihten devraldığımız o büyük mirası bizden sonraki nesillere devredebilmek ve yeni sorumluluklar üstlenmek adına leke sürmek ve yıpratmak adına söz söyleyenler tarihi karnemizin büyüklüğü karşısında ezilmek yok olmanın kaygılarına düşmüşlerdir. AK Parti’nin 2023 – 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmak için, halkımızla birlikte ve ilimin tüm dinamiklerini de harekete geçirerek, ülkemizin geleceğine hep birlikte önemli katkılar sağlayacağıma inanıyorum. Bu nedenle de şahsıma tevdi edilecek her görev için hazır olduğumu belirtmek ve bu nedenle de aday olduğumu ifade etmek istiyorum.        
Burdur AK Parti’den eski İl Başkanı Dr. Süleyman Faki 24 Haziran seçimlerinde Aday Adaylığı için dilekçesini İl Başkanlığı’na teslim etti.

Burdur’da 24 Haziran seçimleri için yoğun bir başvuru talebi yaşanıyor. Burdur’daki Milletvekili Aday Adaylığı kervanına 7 Haziran 2015 ve 1 Kasım 2015 seçimlerine de katılan Dr. Süleyman Faki aradan geçen 3 yılın sonunda yeniden aday adayları kervanına katıldı. Burdur’un ekonomik sosyal ve kültürel alanda kalkınması için nefesi olmak için yeniden 24 Haziran 2018 günü yapılacak seçimlerde il başkanı olarak görev üstlendiğim AK Parti saflarına katılmak istiyorum.

      Üstat Necip Fazıl’ın  dediği gibi “Ey bir aileye bile hükmedemeyen ilerici. Üç kıtaya, yedi denize hükmeden ecdadın mı gerici? Bugün Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın liderliğinde, tarihten devraldığımız o büyük mirası bizden sonraki nesillere devredebilmek ve yeni sorumluluklar üstlenmek adına leke sürmek ve yıpratmak adına söz söyleyenler tarihi karnemizin büyüklüğü karşısında ezilmek yok olmanın kaygılarına düşmüşlerdir. AK Parti’nin 2023 – 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmak için, halkımızla birlikte ve ilimin tüm dinamiklerini de harekete geçirerek, ülkemizin geleceğine hep birlikte önemli katkılar sağlayacağıma inanıyorum. Bu nedenle de şahsıma tevdi edilecek her görev için hazır olduğumu belirtmek ve bu nedenle de aday olduğumu ifade etmek istiyorum.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.