BURDUR AK PARTİ HEYETİ YAZIKÖY’Ü ZİYARET ETTİ

SİYASET 22.02.2018 - 14:27, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4453+ kez okundu.
 

BURDUR AK PARTİ HEYETİ YAZIKÖY’Ü ZİYARET ETTİ

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, ve yönetim kurulu Burdur Merkeze bağlı olan Yazıköy sakinleriyle bir araya geldi.
Başkan Mengi, Yazıköy, halkı ile bir araya gelerek köy halkı ile sohbet etti. Mengi kendisi ve yönetim kurulu üyelerine gösterdikleri misafirperverliklerinden dolayı köydeki vatandaşlara teşekkür etti, “AK Parti olarak her zaman sahada ve vatandaşlarımızla iç içe olma sorunlarına çözüm bulma geleneğimizi devam ettiriyoruz. Bugün Köy ziyaretlerimizin startını AK Parti olarak Yazıköy’ümüzden başlatıyoruz. Yazıköyümüzdeki kardeşlerimizle, büyüklerimizle bir araya gelerek hem hasbıhal ettik, hem de yapılması gereken konulardaki işlerimiz hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Bu ziyaretlerimizi gerek köylerimizde olsun gerekse merkezde mahallelerimizde olsun devam ettireceğiz. Bizleri sıcak ve samimi bir şekilde misafir eden hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Halkımızın rahatı için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.    Vatandaşlar Başkan Mengi ‘nin köylerinin bir ferdi olması ve ziyaret etmelerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler. 1971 depremi sonrasında buradaki imar hizmetlerinde dedesi bizim köye gelmiştir ancak Volkan ve babası İhsan Mengi Yaziköy nüfusuna kayıtlıdır bizlere hatırlaması ve ziyaret etmesinden dolayı kendisine ve ekibine teşekkür ettiler. Başkan Mengi’ye ziyareti esnasında  Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık, İl Genel Meclis Üyesi Ali Evren ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.  
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, ve yönetim kurulu Burdur Merkeze bağlı olan Yazıköy sakinleriyle bir araya geldi.

Başkan Mengi, Yazıköy, halkı ile bir araya gelerek köy halkı ile sohbet etti. Mengi kendisi ve yönetim kurulu üyelerine gösterdikleri misafirperverliklerinden dolayı köydeki vatandaşlara teşekkür etti, “AK Parti olarak her zaman sahada ve vatandaşlarımızla iç içe olma sorunlarına çözüm bulma geleneğimizi devam ettiriyoruz. Bugün Köy ziyaretlerimizin startını AK Parti olarak Yazıköy’ümüzden başlatıyoruz. Yazıköyümüzdeki kardeşlerimizle, büyüklerimizle bir araya gelerek hem hasbıhal ettik, hem de yapılması gereken konulardaki işlerimiz hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Bu ziyaretlerimizi gerek köylerimizde olsun gerekse merkezde mahallelerimizde olsun devam ettireceğiz. Bizleri sıcak ve samimi bir şekilde misafir eden hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Halkımızın rahatı için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.

   Vatandaşlar Başkan Mengi ‘nin köylerinin bir ferdi olması ve ziyaret etmelerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler. 1971 depremi sonrasında buradaki imar hizmetlerinde dedesi bizim köye gelmiştir ancak Volkan ve babası İhsan Mengi Yaziköy nüfusuna kayıtlıdır bizlere hatırlaması ve ziyaret etmesinden dolayı kendisine ve ekibine teşekkür ettiler.

Başkan Mengi’ye ziyareti esnasında  Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık, İl Genel Meclis Üyesi Ali Evren ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.