BURDUR AK PARTİ İL BAŞKANI MENGİ TERS KÖŞE YAPMIŞTIR

SİYASET 10.01.2020 - 11:23, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4121+ kez okundu.
 

BURDUR AK PARTİ İL BAŞKANI MENGİ TERS KÖŞE YAPMIŞTIR

Burdur ve Türkiye kamuoyunun haber alma hakkını yerine getirdiğiniz için hepinizi teker teker tebrik ediyor ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününüzü kutluyorum.
Geçtiğimiz günlerde AKP İl Başkanı Sayın Volkan Mengi’nin Burdur Belediyesinin yaptığı 18 uygulaması ile ilgili yaptığı gerçeklerden saptırılmış ve neredeyse 18 uygulamasını yaptığı için Belediyemizi suçlayan basın açıklamasını okumuş buna karşılık olarak kendisini 18 uygulamasının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı bir kanun olduğunu hatırlattığımız bir basın açıklaması ile cevap vermiştik.  Ne mutlu ki bize Mengi’ye kanunun Recep Tayyip Erdoğan imzalı olduğunu hatırlatmamız ile birlikte AKP İl Başkanı bir anda U dönüşü yaparak ağız değiştirmiş ve bu 18 uygulamasının bir an önce yapılmasının Burdur’un yararına olacağını ve desteklediklerini ifade eden bir basın açıklaması daha yayınlamıştır.  Yaptığı açıklamanın bir bölümünde 18 uygulamasından insanların mağdur olduğu ve bir takım para işlerinin döndüğünden bahseden Mengi şunu iyi bilmelidir, iddia eden iddiasını ispatla mükelleftir. Elinizde konuyla ilgili Belediyemize veya çalışanlarına ait bilgi belge var ise Ülkenin Savcıları göreve hazırdır ve bizlerde bu konunun sonuna kadar takipçisi oluruz. Fakat AKP İl Başkanı Mengi şunu iyi bilmelidir Burası Cumhuriyet Halk Partisinin üyesi olduğu bir Belediye Başkanı tarafından yönetilmektedir ve bahsettiğiniz kirli ilişkilerin hiç biri Cumhuriyet Halk Partili hiçbir Belediyede yaşanmaz. Bir yandan 18 uygulamasına destek veriyoruz çağrıları ile vatandaşa şirin gözükmenin derdine düşen AKP yöneticilerine şunları da söylemekte fayda var. Sadece Cumhurbaşkanı imzalı olduğu için sadece bu konuya değil gelin elinizi taşın altına koyun ve Belediyemizden hizmet bekleyen vatandaşımıza da yardımcı olmak adına istenilen asfalt kredisini engellemek yerine kredilerin Burdur’a aktarılmasını sağlayın ki vatandaşa gidecek olan hizmeti engellemeyin.    
Burdur ve Türkiye kamuoyunun haber alma hakkını yerine getirdiğiniz için hepinizi teker teker tebrik ediyor ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününüzü kutluyorum.

Geçtiğimiz günlerde AKP İl Başkanı Sayın Volkan Mengi’nin Burdur Belediyesinin yaptığı 18 uygulaması ile ilgili yaptığı gerçeklerden saptırılmış ve neredeyse 18 uygulamasını yaptığı için Belediyemizi suçlayan basın açıklamasını okumuş buna karşılık olarak kendisini 18 uygulamasının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı bir kanun olduğunu hatırlattığımız bir basın açıklaması ile cevap vermiştik.

 Ne mutlu ki bize Mengi’ye kanunun Recep Tayyip Erdoğan imzalı olduğunu hatırlatmamız ile birlikte AKP İl Başkanı bir anda U dönüşü yaparak ağız değiştirmiş ve bu 18 uygulamasının bir an önce yapılmasının Burdur’un yararına olacağını ve desteklediklerini ifade eden bir basın açıklaması daha yayınlamıştır.

 Yaptığı açıklamanın bir bölümünde 18 uygulamasından insanların mağdur olduğu ve bir takım para işlerinin döndüğünden bahseden Mengi şunu iyi bilmelidir, iddia eden iddiasını ispatla mükelleftir. Elinizde konuyla ilgili Belediyemize veya çalışanlarına ait bilgi belge var ise Ülkenin Savcıları göreve hazırdır ve bizlerde bu konunun sonuna kadar takipçisi oluruz. Fakat AKP İl Başkanı Mengi şunu iyi bilmelidir Burası Cumhuriyet Halk Partisinin üyesi olduğu bir Belediye Başkanı tarafından yönetilmektedir ve bahsettiğiniz kirli ilişkilerin hiç biri Cumhuriyet Halk Partili hiçbir Belediyede yaşanmaz. Bir yandan 18 uygulamasına destek veriyoruz çağrıları ile vatandaşa şirin gözükmenin derdine düşen AKP yöneticilerine şunları da söylemekte fayda var. Sadece Cumhurbaşkanı imzalı olduğu için sadece bu konuya değil gelin elinizi taşın altına koyun ve Belediyemizden hizmet bekleyen vatandaşımıza da yardımcı olmak adına istenilen asfalt kredisini engellemek yerine kredilerin Burdur’a aktarılmasını sağlayın ki vatandaşa gidecek olan hizmeti engellemeyin.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.