BURDUR AK PARTİ İL MERKEZİNDE YEREL SEÇİMLER MASAYA YATIRILDI.

SİYASET 14.10.2018 - 13:36, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3149+ kez okundu.
 

BURDUR AK PARTİ İL MERKEZİNDE YEREL SEÇİMLER MASAYA YATIRILDI.

AK Parti Giresun Milletvekili ve AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Sabri Öztürk Burdur AK Parti Seçim İşleri toplantısını gerçekleştirdi.
Ak Parti İl Binasında gerçekleşen toplantıya, Ak Parti Genel Merkezi Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Sabri Öztürk’ün yanı sıra, AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Çavdar, Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık ve AK Parti Burdur 10 İlçe Başkanı katıldı. AK Parti Burdur İl Başkanlığı Şehit Akif Altay salonunda, AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Sabri Öztürk’ün Başkanlığında düzenlenen toplantıda AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Çavdar, Merkez ve 10 İlçe Başkanı ile yerel seçimler masaya yatırıldı. Mart 2019 da yapılacak yerel seçimlerin değerlendirildiği toplantıda İlçe Başkanları yerel seçim çalışmaları hakkında Ak Parti Genel Merkezi Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Sabri Öztürk’e bilgi verdiler. Toplantının sonunda dilek ve temenniler için sözü İlçe Başkanlarına bırakan Öztürk toplantıya katılımlarından dolayı İl Başkanı Volkan Mengi, Merkez ve İlçe Başkanlarına teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.
AK Parti Giresun Milletvekili ve AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Sabri Öztürk Burdur AK Parti Seçim İşleri toplantısını gerçekleştirdi.

Ak Parti İl Binasında gerçekleşen toplantıya, Ak Parti Genel Merkezi Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Sabri Öztürk’ün yanı sıra, AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Çavdar, Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık ve AK Parti Burdur 10 İlçe Başkanı katıldı.

AK Parti Burdur İl Başkanlığı Şehit Akif Altay salonunda, AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Sabri Öztürk’ün Başkanlığında düzenlenen toplantıda AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Çavdar, Merkez ve 10 İlçe Başkanı ile yerel seçimler masaya yatırıldı. Mart 2019 da yapılacak yerel seçimlerin değerlendirildiği toplantıda İlçe Başkanları yerel seçim çalışmaları hakkında Ak Parti Genel Merkezi Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Sabri Öztürk’e bilgi verdiler. Toplantının sonunda dilek ve temenniler için sözü İlçe Başkanlarına bırakan Öztürk toplantıya katılımlarından dolayı İl Başkanı Volkan Mengi, Merkez ve İlçe Başkanlarına teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.