BURDUR AK PARTİ TEŞKİLATI YILIN İLK TOPLANTISINI YAPTI

GÜNDEM 15.01.2017 - 15:59, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4145+ kez okundu.
 

BURDUR AK PARTİ TEŞKİLATI YILIN İLK TOPLANTISINI YAPTI

Burdur AK Parti Teşkilatı yılın ilk toplantısı olan “genişletilmiş il divan toplantısını” Öğretmen evi Nurcihan Valicangil konferans salonunda üyelerinin katılımı yaptı.
Burdur AK Parti İl Teşkilatı Tarafından düzenlenen  “genişletilmiş il divan toplantısını” Öğretmen evi Nurcihan Velicangil konferans salonunda gerçekleştirdi. Toplantıya İlçe teşkilatları Belediye Başkanları ve İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyeleri ile partililer katıldı. Divanın üyelerinin seçiminin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile toplantı devam etti. Burdur AK Parti İl Başkanı Süleyman Faki, yaptığı konuşmada; Başkan Süleyman Faki konuşmasın da salonda bulunanlara hitaben son günlerde hizmete giren büyük eserler kimin eseri diye sordu. Türkiye’ye çağ atlatan düşmanlarını çatlatan hizmetler ne zaman yapıldı. Bu milletle aynı heyecan ve değerleri  paylaşan AK Parti iktidarı tarafından yapılmadı mı? Hangi eser ve hizmetin altında bu gün imzası yok ki İçinde bulunduğumuz günlerde Türkiye’ye çağ atlatacak önünü açacak anayasa değişikliği ve de Cumhurbaşkanlığı sistemi Gazi Mecliste yoğun bir mesai ile devam etmektedir. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli milletvekillerinin de desteği ile en kısa sürede sürecin tamamlanacağına olan inancım tamdır. Artık Türkiye yeni bir döneme giriyor. Darbe dönemlerinin yolu kapanıyor 15. Temmuz 2016 da Türkiye üzerinde oynanan oyunlar hain planlar bu gün farklı kimlik ve bu konudaki senaryolarla sahneye konuluyor. Bir taraftan içimizdeki sinsi düşmanlar diğer yandan dışımızdaki hainler her türlü yolu deneyerek milletimizi bölmek, iç savaş senaryoları üzerindeki emellerini gerçekleştirmek için çalışıyorlar. Bu gün Anayasa değişiklikleri sürecinde meclisteki tabloya bakıldığında CHP ve CHP zihniyetinin sergilediği akıl almaz senaryolar ve tavırlar milletin değerleriyle ters gazi meclisimize yakışmayan demokrasi anlayışımızla bağdaşmayan tablolardır. Milletvekillerimize yapılan saldırıları kınıyoruz mecliste her türlü engellemeleri kullanan bir muhalefet anlayışıyla Türkiye ne kazanacaktır. CHP izlediği muhalefet anlayışı ile ne zaman iktidar olabildi. Ne zaman ülkenin önünü açtı. Bu gün genel siyasette bunlar yaşanırken, yerel siyasette de CHP ‘nin zihniyeti farklı mı? Farklı olmasını zaten beklemiyoruz. CHP’li Belediyenin genel hizmetlerde makyaj ve şovdan öte geçmeyen hizmet anlayışı gözden kaçmamaktadır. Her şeye muhalefet eden bir anlayışla dün yerelde muhalefet ettikleri konularda farklı yaklaşımlar içindedirler. Hizmet milletimize hizmet vatandaşımıza hizmet hemşerilerimize hizmet olduğunda AK Parti hiç kimseye siyasi ayırım yapmamaktadır. Yerelde de hizmetini sürdürmektedir. Bütün desteğimize rağmen Burdurluya yaşatılan ve yaşananları hak etmemektedir. En son kar yağışıyla tıkanan yollarda etkin bir kar mücadelesi yapamamışlardır. Sınıfta kalmışlardır.     
Burdur AK Parti Teşkilatı yılın ilk toplantısı olan “genişletilmiş il divan toplantısını” Öğretmen evi Nurcihan Valicangil konferans salonunda üyelerinin katılımı yaptı.

Burdur AK Parti İl Teşkilatı Tarafından düzenlenen  “genişletilmiş il divan toplantısını” Öğretmen evi Nurcihan Velicangil konferans salonunda gerçekleştirdi. Toplantıya İlçe teşkilatları Belediye Başkanları ve İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyeleri ile partililer katıldı. Divanın üyelerinin seçiminin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile toplantı devam etti.

Burdur AK Parti İl Başkanı Süleyman Faki, yaptığı konuşmada; Başkan Süleyman Faki konuşmasın da salonda bulunanlara hitaben son günlerde hizmete giren büyük eserler kimin eseri diye sordu. Türkiye’ye çağ atlatan düşmanlarını çatlatan hizmetler ne zaman yapıldı. Bu milletle aynı heyecan ve değerleri  paylaşan AK Parti iktidarı tarafından yapılmadı mı? Hangi eser ve hizmetin altında bu gün imzası yok ki

İçinde bulunduğumuz günlerde Türkiye’ye çağ atlatacak önünü açacak anayasa değişikliği ve de Cumhurbaşkanlığı sistemi Gazi Mecliste yoğun bir mesai ile devam etmektedir. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli milletvekillerinin de desteği ile en kısa sürede sürecin tamamlanacağına olan inancım tamdır. Artık Türkiye yeni bir döneme giriyor. Darbe dönemlerinin yolu kapanıyor 15. Temmuz 2016 da Türkiye üzerinde oynanan oyunlar hain planlar bu gün farklı kimlik ve bu konudaki senaryolarla sahneye konuluyor. Bir taraftan içimizdeki sinsi düşmanlar diğer yandan dışımızdaki hainler her türlü yolu deneyerek milletimizi bölmek, iç savaş senaryoları üzerindeki emellerini gerçekleştirmek için çalışıyorlar.

Bu gün Anayasa değişiklikleri sürecinde meclisteki tabloya bakıldığında CHP ve CHP zihniyetinin sergilediği akıl almaz senaryolar ve tavırlar milletin değerleriyle ters gazi meclisimize yakışmayan demokrasi anlayışımızla bağdaşmayan tablolardır. Milletvekillerimize yapılan saldırıları kınıyoruz mecliste her türlü engellemeleri kullanan bir muhalefet anlayışıyla Türkiye ne kazanacaktır. CHP izlediği muhalefet anlayışı ile ne zaman iktidar olabildi. Ne zaman ülkenin önünü açtı.

Bu gün genel siyasette bunlar yaşanırken, yerel siyasette de CHP ‘nin zihniyeti farklı mı? Farklı olmasını zaten beklemiyoruz. CHP’li Belediyenin genel hizmetlerde makyaj ve şovdan öte geçmeyen hizmet anlayışı gözden kaçmamaktadır. Her şeye muhalefet eden bir anlayışla dün yerelde muhalefet ettikleri konularda farklı yaklaşımlar içindedirler. Hizmet milletimize hizmet vatandaşımıza hizmet hemşerilerimize hizmet olduğunda AK Parti hiç kimseye siyasi ayırım yapmamaktadır. Yerelde de hizmetini sürdürmektedir. Bütün desteğimize rağmen Burdurluya yaşatılan ve yaşananları hak etmemektedir. En son kar yağışıyla tıkanan yollarda etkin bir kar mücadelesi yapamamışlardır. Sınıfta kalmışlardır.   

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.