BURDUR B’LACA YENİ TEŞHİR MAZASINDA GÖRÜCÜYE ÇIKTI

EKONOMİ 19.01.2019 - 15:36, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4607+ kez okundu.
 

BURDUR B’LACA YENİ TEŞHİR MAZASINDA GÖRÜCÜYE ÇIKTI

. Burdur Belediyesi Alaca Dokuma Atölyesinde üretilen B’laca marka ürünler, Cumhuriyet Meydanında ki mağazada satışa sunulmaya başladı.
Burdur Belediyesi tarafından hizmete açılan Alaca Dokuma Mağazasının hazırlıkları tamamlandı. Alaca Dokuma Atölyesinde üretilen B’laca marka ürünlerin satışı mağazada başladı. Alaca Dokuma Atölyesindeki kadınlar, mağazaya dikkat çekmek amacıyla eski belediye binası önünde bulunan ağaçları motiflerle süsledi. Alaca Dokuma Mağazasının satışa başladığını müjdeleyen Başkan Ercengiz, ağaçların motiflerle süslendiği görünce duygusal bir paylaşımda bulundu. Başkan Ercengiz, “Sadece insanlar mı üşür? Tabi ki ağaçlar üşümez ama böyle güzel düşünce ile el emeği göz nuru döküp, beton delisine çevrilmiş kentlerden farklı olarak kentimize güzellik katan Alaca Dokuma kadınlarımıza teşekkür ediyorum” diye paylaştı. Burdur B’laca markasıyla Cumhuriyet meydanında yeni teşhir mağazasında görücüye çıkan Burdur alacası adıyla iç çamaşırı olarak da geçmişte kullanılan ürünler Burdur’a ziyaret amacıyla gelen misafirlere ve ilimizde bedelli askerlik için gelen erlerimiz ile kıta eğitimleri için gelen askerlerimiz ile ailelerine hediyelik eşya sunmaktadır. Şile bezi gibi giysi olarak da kullanılan Burdur alacası bilhassa yaz aylarının tercih edilen kumaş ürünleri arasında sayılabilir.  
. Burdur Belediyesi Alaca Dokuma Atölyesinde üretilen B’laca marka ürünler, Cumhuriyet Meydanında ki mağazada satışa sunulmaya başladı.

Burdur Belediyesi tarafından hizmete açılan Alaca Dokuma Mağazasının hazırlıkları tamamlandı. Alaca Dokuma Atölyesinde üretilen B’laca marka ürünlerin satışı mağazada başladı. Alaca Dokuma Atölyesindeki kadınlar, mağazaya dikkat çekmek amacıyla eski belediye binası önünde bulunan ağaçları motiflerle süsledi.

Alaca Dokuma Mağazasının satışa başladığını müjdeleyen Başkan Ercengiz, ağaçların motiflerle süslendiği görünce duygusal bir paylaşımda bulundu. Başkan Ercengiz, “Sadece insanlar mı üşür? Tabi ki ağaçlar üşümez ama böyle güzel düşünce ile el emeği göz nuru döküp, beton delisine çevrilmiş kentlerden farklı olarak kentimize güzellik katan Alaca Dokuma kadınlarımıza teşekkür ediyorum” diye paylaştı.

Burdur B’laca markasıyla Cumhuriyet meydanında yeni teşhir mağazasında görücüye çıkan Burdur alacası adıyla iç çamaşırı olarak da geçmişte kullanılan ürünler Burdur’a ziyaret amacıyla gelen misafirlere ve ilimizde bedelli askerlik için gelen erlerimiz ile kıta eğitimleri için gelen askerlerimiz ile ailelerine hediyelik eşya sunmaktadır. Şile bezi gibi giysi olarak da kullanılan Burdur alacası bilhassa yaz aylarının tercih edilen kumaş ürünleri arasında sayılabilir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.