BURDUR BELEDİYESİ ÇEVRECİ PROJELER YAPACAK

TEKNOLOJİ 21.03.2018 - 13:16, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3294+ kez okundu.
 

BURDUR BELEDİYESİ ÇEVRECİ PROJELER YAPACAK

Belediye Başkanı Ercengiz; Burdur Belediyeler Birliği Burdur Entegre Katı Atık Tesisi İnşaatında sona yaklaşıldı.
Yaklaşık 1 yıl önce 29 yıllığına kar payı ortaklığı ve yap-işlet-devret modeliyle yapımına başlanılan Burdur Entegre Katı Atık Tesisi inşaatında sona gelindi. Burdur Entegre Katı Atık Tesisi İnşaatını yapan Atlas İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi firma yetkilileri Burdur Belediyeler Birliği Başkanı ve Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret etti. Ziyarette firma yetkilileri İnşaat alanı ve vahşi depolama alanı hakkında Başkan Ercengiz’e bilgi verdi.  Daha önce gelişi güzel bir alana dökülen atıkların hem çevreyi hem insan sağlığını olumsuz etkilediğini belirten Başkan Ercengiz “Hızla sona yaklaşılan Katı Atık Bertaraf Tesisinde Burdur çöpünden enerji üretimine en kısa da zamanda başlanılacağının müjdesini verdi. Biz Burdur Belediyesi olarak çevreci projelerimize devam edeceğiz, Burdur’umuz kazanacak" dedi.  
Belediye Başkanı Ercengiz; Burdur Belediyeler Birliği Burdur Entegre Katı Atık Tesisi İnşaatında sona yaklaşıldı.

Yaklaşık 1 yıl önce 29 yıllığına kar payı ortaklığı ve yap-işlet-devret modeliyle yapımına başlanılan Burdur Entegre Katı Atık Tesisi inşaatında sona gelindi. Burdur Entegre Katı Atık Tesisi İnşaatını yapan Atlas İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi firma yetkilileri Burdur Belediyeler Birliği Başkanı ve Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret etti. Ziyarette firma yetkilileri İnşaat alanı ve vahşi depolama alanı hakkında Başkan Ercengiz’e bilgi verdi. 

Daha önce gelişi güzel bir alana dökülen atıkların hem çevreyi hem insan sağlığını olumsuz etkilediğini belirten Başkan Ercengiz “Hızla sona yaklaşılan Katı Atık Bertaraf Tesisinde Burdur çöpünden enerji üretimine en kısa da zamanda başlanılacağının müjdesini verdi. Biz Burdur Belediyesi olarak çevreci projelerimize devam edeceğiz, Burdur’umuz kazanacak" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.