BURDUR BELEDİYESİ EKİPLERİ KAR MÜCEDELESİNDE

YAŞAM 07.02.2020 - 17:28, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4269+ kez okundu.
 

BURDUR BELEDİYESİ EKİPLERİ KAR MÜCEDELESİNDE

Burdur Belediyesi Fen İşleri ekipleri Burdur’da etkili olan kar yağışı ile birlikte cadde ve sokaklarda yol açma ve tuzlama çalışmalarına başladı.
Burdur Belediyesi Fen İşleri Ekipleri kış şartlarında ken içi Ulaşımda herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için ana arterlerde başlayan kar temizliği ve buzlanmaya karşı çalışmalarını hızlı bir şekilde gerçekleştirirken, kentin ara sokakları ve mahallelerinde devam ediyor. Yağış süresi içinde Kaldırımlarda biriken karları temizleyen ekipler greyder ve kepçelerle yol açma çalışması gerçekleştiriyor. Kentte vatandaşların mağdur olmaması için tüm cadde ve sokaklarda çalışma yürüten 2 greyder, 3 kazıcı, 2 mini yükleyici, 1 tuzlama ekibi ve Fen İşleri personeli, açılmadık tek bir yol dahi kalmaması adına mesai kavramı gözetmeksizin seferber oldular.  
Burdur Belediyesi Fen İşleri ekipleri Burdur’da etkili olan kar yağışı ile birlikte cadde ve sokaklarda yol açma ve tuzlama çalışmalarına başladı.

Burdur Belediyesi Fen İşleri Ekipleri kış şartlarında ken içi Ulaşımda herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için ana arterlerde başlayan kar temizliği ve buzlanmaya karşı çalışmalarını hızlı bir şekilde gerçekleştirirken, kentin ara sokakları ve mahallelerinde devam ediyor. Yağış süresi içinde Kaldırımlarda biriken karları temizleyen ekipler greyder ve kepçelerle yol açma çalışması gerçekleştiriyor.

Kentte vatandaşların mağdur olmaması için tüm cadde ve sokaklarda çalışma yürüten 2 greyder, 3 kazıcı, 2 mini yükleyici, 1 tuzlama ekibi ve Fen İşleri personeli, açılmadık tek bir yol dahi kalmaması adına mesai kavramı gözetmeksizin seferber oldular.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.