BURDUR BELEDİYESİ HAŞERE İLE MÜCADELE ÇALIŞMALARINI BAŞLATTI

DİĞER 06.05.2018 - 12:23, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4651+ kez okundu.
 

BURDUR BELEDİYESİ HAŞERE İLE MÜCADELE ÇALIŞMALARINI BAŞLATTI

Burdur Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ilaçlama ekipleri vatandaşların daha rahat bir yaz dönemi geçirmesi için ilaçlama çalışmalarına başladı.
Burdur Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından mahallerde ve Burdur Gölü çevresinde sivrisineklerin üreme alanlarında ilaçlama çalışmaları başladı. Erken dönemde yapılan larva mücadelesi son derece önemli olduğunu dile getiren Başkan Ercengiz, ilaçlama ekipleri tarafından 35 mahallede yaz dönemi boyunca çalışmanın devam edeceğini bildirdi.                                 HAVALAR ERKEN ISINMAYA BAŞLADI     Başkan Ercengiz, ilkbahar aylarından yaz aylarına geçişin erken başladığını dikkat çekerek sivrisinek ve haşereleri en kısa sürede yok etmek ve çoğalmalarını önlemek için larva dönemin de üremelerini azaltmak maksadı ile Belediyemiz 2018 yaz dönemi haşereler dönemini erken başlattık. Halkımızın yaz aylarını rahat geçirebilmesi içinde mücadelemizi yürütecek ekiplerimiz göl kenarı ve haşerelerin üreyeceği alanlardan başlayarak çalışmalarımız sürdürülmektedir.    
Burdur Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ilaçlama ekipleri vatandaşların daha rahat bir yaz dönemi geçirmesi için ilaçlama çalışmalarına başladı.

Burdur Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından mahallerde ve Burdur Gölü çevresinde sivrisineklerin üreme alanlarında ilaçlama çalışmaları başladı. Erken dönemde yapılan larva mücadelesi son derece önemli olduğunu dile getiren Başkan Ercengiz, ilaçlama ekipleri tarafından 35 mahallede yaz dönemi boyunca çalışmanın devam edeceğini bildirdi.

                                HAVALAR ERKEN ISINMAYA BAŞLADI

    Başkan Ercengiz, ilkbahar aylarından yaz aylarına geçişin erken başladığını dikkat çekerek sivrisinek ve haşereleri en kısa sürede yok etmek ve çoğalmalarını önlemek için larva dönemin de üremelerini azaltmak maksadı ile Belediyemiz 2018 yaz dönemi haşereler dönemini erken başlattık. Halkımızın yaz aylarını rahat geçirebilmesi içinde mücadelemizi yürütecek ekiplerimiz göl kenarı ve haşerelerin üreyeceği alanlardan başlayarak çalışmalarımız sürdürülmektedir.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.