BURDUR BELEDİYESİ’NDEN KARANTİNADAKİ VATANDAŞLARA YEMEK DESTEĞİ

GÜNDEM 07.12.2020 - 12:24, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2218+ kez okundu.
 

BURDUR BELEDİYESİ’NDEN KARANTİNADAKİ VATANDAŞLARA YEMEK DESTEĞİ

Burdur Belediyesi tarafından Covid-19 tanısı konularak karantina altına alınan vatandaşlara sabah kahvaltısı’ ve ‘akşam yemeği’ hizmeti verileceği duyuruldu.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz yaptığı açıklamada” Dünya da ve ülkemiz de her geçen gün insanımızın hayatlarını zorlaştıran bir hal alması nedeniyle Covid-19  Coronavirüs hastalığı nedeniyle tanısı konularak evde karantinada olan ve gıda temininde zorlanan tüm vatandaşlarımızın evlerine yaşamlarını kolaylaştırmak adına belediyemizin imkanları dahilinde vatandaşlarımızın sıcak yemek ve kahvaltı ihtiyacını karşılıyoruz. Evlerinde karantina altında bulunan vatandaşlarımız ve aile fertlerinin kahvaltı ve akşam yemeklerini ücretsiz olarak karşılamaya başlıyoruz. İhtiyaç halinde 233 53 90 numaralı hattımızdan arayarak Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze başvuru yapabilirsiniz. Lütfen ihtiyacı olan varsa bize ulaşsın ve bu zor günleri birlikte aşalım. Siz evinizde kalın biz size ulaşalım...” dedi  
Burdur Belediyesi tarafından Covid-19 tanısı konularak karantina altına alınan vatandaşlara sabah kahvaltısı’ ve ‘akşam yemeği’ hizmeti verileceği duyuruldu.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz yaptığı açıklamada” Dünya da ve ülkemiz de her geçen gün insanımızın hayatlarını zorlaştıran bir hal alması nedeniyle Covid-19  Coronavirüs hastalığı nedeniyle tanısı konularak evde karantinada olan ve gıda temininde zorlanan tüm vatandaşlarımızın evlerine yaşamlarını kolaylaştırmak adına belediyemizin imkanları dahilinde vatandaşlarımızın sıcak yemek ve kahvaltı ihtiyacını karşılıyoruz.

Evlerinde karantina altında bulunan vatandaşlarımız ve aile fertlerinin kahvaltı ve akşam yemeklerini ücretsiz olarak karşılamaya başlıyoruz. İhtiyaç halinde 233 53 90 numaralı hattımızdan arayarak Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze başvuru yapabilirsiniz. Lütfen ihtiyacı olan varsa bize ulaşsın ve bu zor günleri birlikte aşalım. Siz evinizde kalın biz size ulaşalım...” dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.