BURDUR BELEDİYESİ’NE TAM DONANIMLI ARAÇ

GÜNDEM 11.07.2018 - 17:41, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4282+ kez okundu.
 

BURDUR BELEDİYESİ’NE TAM DONANIMLI ARAÇ

Japonya Büyükelçiliği Ekonomi Bölümü Diplomatı İkinci Katip Toshifumi Endo, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret etti.
Burdur Belediyesi tarafından İtfaiye Müdürlüğüne tam donanımlı arama ve kurtarma aracı kazandırılması amacıyla Japonya Büyükelçiliği 90.000 Dolar bütçeli Yerel Projelere Hibe Programı’na başvuru yapılmıştı. Ön incelemeye alınan proje için Japonya Büyükelçiliği Ekonomi Bölümü Diplomatı İkinci Katip Toshifumi Endo Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret etti. Burdur Belediyesi’ne gerçekleştirilen Ziyarette Başkan Ercengiz Burdur Belediyesi hakkında Toshifumi Endo’ya bilgi verdi. Ayrıca Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, misafirine günün anısına Burdur belediyesi atölyelerinde dokunan “Burdur alaca kumaşından yapılma bir adet fular ile anmalık takdim etti. Japonya Ankara Büyükelçiliği Katip Toshifumi Endo ile birlikte tam donanımlı arama ve kurtarma aracını Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü yetkililerine teslim törenine katıldı.  
Japonya Büyükelçiliği Ekonomi Bölümü Diplomatı İkinci Katip Toshifumi Endo, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret etti.

Burdur Belediyesi tarafından İtfaiye Müdürlüğüne tam donanımlı arama ve kurtarma aracı kazandırılması amacıyla Japonya Büyükelçiliği 90.000 Dolar bütçeli Yerel Projelere Hibe Programı’na başvuru yapılmıştı. Ön incelemeye alınan proje için Japonya Büyükelçiliği Ekonomi Bölümü Diplomatı İkinci Katip Toshifumi Endo Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret etti.

Burdur Belediyesi’ne gerçekleştirilen Ziyarette Başkan Ercengiz Burdur Belediyesi hakkında Toshifumi Endo’ya bilgi verdi. Ayrıca Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, misafirine günün anısına Burdur belediyesi atölyelerinde dokunan “Burdur alaca kumaşından yapılma bir adet fular ile anmalık takdim etti.

Japonya Ankara Büyükelçiliği Katip Toshifumi Endo ile birlikte tam donanımlı arama ve kurtarma aracını Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü yetkililerine teslim törenine katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.